PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
hoce igrat neko? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nista ja tebe ne optuzujem ,samo mrzim kad mi kazes da laga zbog mene a sa cijelim BSC i ostalim igracima igram normalno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Arminn je napisao/la:![]()
odo jest sad ako budes tu za nekoliko 10-tak minuta igrat cemo
ovo je i vise nego dovoljno za igru bez lagapostavi ti svoj speedtest
jednostavno ne mozes me optuziti, lag nije do mene
eto ti moj speedtest..a bude i bolji
Zadnja izmjena: Arminn, dana/u 23 dec 2011, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje li mi je dziza ,nisam s njim dugo igro
dziza javi se! 
Tu sam jarane, samo imam problema s opremom za sokera 
Ne optuzujte jedni druge dzaba, nije sve do neta, toxic i ja isto imamo dobar net pa nam uvijek laga kad igramo medjusobno. I uostalom dzaba postavljate te speedtestove, neko ako je tolko bezobrazan on ce za vrijeme svog hosta ostavit ukljucen torrent il nesto drugo i tako napravit lag. POZZ
Ne optuzujte jedni druge dzaba, nije sve do neta, toxic i ja isto imamo dobar net pa nam uvijek laga kad igramo medjusobno. I uostalom dzaba postavljate te speedtestove, neko ako je tolko bezobrazan on ce za vrijeme svog hosta ostavit ukljucen torrent il nesto drugo i tako napravit lag. POZZ
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Upravu si 
..hajde odoh i ja onda,kad cemo sutra aBd znaci ?? ..samo mi rekni jedan termin xDLBJ MVP je napisao/la: Večeras oko 11 sam tu,al može subota onda.Za nedjelju nema šanse da ostavimo NBApočinje ja sam od 18 do 1 zauzetNemaš sad Hulka jest da su i ovi moji slabiji nego prošle godine svenakvi kepeci
..nema Hulka,al je zato tu jedan Cisse
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja vas napustam do 03. Januara, Juventus0244 je odsad zaduzen i za A-Ligu dok ja nedodjem.
Pozz
Pozz
- samir_tm87
- Kontakt:
mozel ko je napravio juvetove dresove da mi send fail da namjestim..i ako ima jos koja greska da mi posalje da sve zavrsim 
1.kolo Lille(Senaid L.F.C) 2:1 Marseille(KB-TM87)
Receno vam je da ovaj rezultat postavite kad bude pauza u prvenstvu i vi ponovo po svom, neću brisati, nekad ostane ali ostale utakmice KB-TM8 nemoj postavljati. Mozes ih odigrati, ali rezultate postavi od 30.12 do 04.01!
Receno vam je da ovaj rezultat postavite kad bude pauza u prvenstvu i vi ponovo po svom, neću brisati, nekad ostane ali ostale utakmice KB-TM8 nemoj postavljati. Mozes ih odigrati, ali rezultate postavi od 30.12 do 04.01!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zna li iko sta se desava sa bavarcom 33. Nema ga nikako a trebali smo igrati preko vikenda 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Do večeras bi i kvalifikacije za kup trebale biti završene? Kad počinje završnica kupa?
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 25 dec 2011, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Da,ali i tu nisu odigrane 2 utakmice.Toxicity je napisao/la:Do danas su i kvalifikacije za kup trebale biti završene? Kad počinje završnica kupa?
Vidjet cemo,imaju fore do veceras ja msm.Ako ne odigraju,jedan par manje i pocet sa kupom
pošto je ovaj arnes odustao od lige , ja ne znam skime igram kvalifikacije za kup
Sloboda Tuzla !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
pesmaster je napisao/la:pošto je ovaj arnes odustao od lige , ja ne znam skime igram kvalifikacije za kup
igras sa mocex/om al posto je taj odgovoran drama tesko da ces odigrat
Sad slijedi pauza u ligi do 04-01 tako da će i nastavak kupa biti poslije nove godine.Toxicity je napisao/la:Do večeras bi i kvalifikacije za kup trebale biti završene? Kad počinje završnica kupa?
Umjesto njega igra mocex, jer rekao je Goalgetteru da će igrati!pesmaster je napisao/la:pošto je ovaj arnes odustao od lige , ja ne znam skime igram kvalifikacije za kup
- samir_tm87
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:Sad slijedi pauza u ligi do 04-01 tako da će i nastavak kupa biti poslije nove godine.Toxicity je napisao/la:Do večeras bi i kvalifikacije za kup trebale biti završene? Kad počinje završnica kupa?
Umjesto njega igra mocex, jer rekao je Goalgetteru da će igrati!pesmaster je napisao/la:pošto je ovaj arnes odustao od lige , ja ne znam skime igram kvalifikacije za kup
molim ga da mi posalje termin..on samo nesto odugovlaci..ne bi me cudilo da veceras postavi prije mene poruku da mi je poslao
- bavarac_33
- Kontakt:
bavarac je stigao, iso sam u cazin proslaviti zavrsnicu bayernove uspjesne polusezone,tako da sam 3 dana bio coma.:d..inace tamo kuci nemam netaBosniacum Lilium je napisao/la:zna li iko sta se desava sa bavarcom 33. Nema ga nikako a trebali smo igrati preko vikenda
tu sam,mahmuran al tu..
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
- samir_tm87
- Kontakt:
od kojeg kola pocinje pauza??
jel od sutra il se igra i peto pa od cet pauza ?
jel od sutra il se igra i peto pa od cet pauza ?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p1496617" onclick="window.open(this.href);return false;
Odradjena je tabela lige B nakon 4. kola, ako ima grešaka samo javite!
Igra se još 5. kolo i onda slijedi pauza od 29.12 do 04.01!
Što se tiče kupa i A lige to će biti sutra, jer me zamolio Armin da njemu i caNYOnu produzim rok do veceras 20:00, jer nisu stigli odigrati. A i ova utakmica kupa vidite da odigrate do sutra Ajax (pesmaster) - Valencia (mocex)!
Odradjena je tabela lige B nakon 4. kola, ako ima grešaka samo javite!
Igra se još 5. kolo i onda slijedi pauza od 29.12 do 04.01!
Što se tiče kupa i A lige to će biti sutra, jer me zamolio Armin da njemu i caNYOnu produzim rok do veceras 20:00, jer nisu stigli odigrati. A i ova utakmica kupa vidite da odigrate do sutra Ajax (pesmaster) - Valencia (mocex)!
- bavarac_33
- Kontakt:
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

[/url