Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Književnost
svako ima svoj ukus
ne bi sunce grijalo kada bi svi bili isti 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima li gdje kakva pdf verzija knjige Stadionska groznica od Nick Hornbya 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ja je nisam nasao,pretrazio sam je ali nema,ni na srpskom ni engleskom.A voleo bi je imati i na kompu,iako je imam u pisanoj formi.Henry je napisao/la:Ima li gdje kakva pdf verzija knjige Stadionska groznica od Nick Hornbya
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A bjezi,veceras prvi put cujem za tu knjigu.I kad sam cuo tematiku prosto sam se zaljubio.Kazu da ima i film,moram to sutra pogledati.Devil je napisao/la:Ja je nisam nasao,pretrazio sam je ali nema,ni na srpskom ni engleskom.A voleo bi je imati i na kompu,iako je imam u pisanoj formi.Henry je napisao/la:Ima li gdje kakva pdf verzija knjige Stadionska groznica od Nick Hornbya
Ako imas kakvih knjiga sa slicnom tematikom u pdf verziji stavi da se i mi malo edukujemo.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Sportskih knjiga u PDF-u veoma malo imas,idi na onu temu o sportskoj literaturi,pa cemo tamo pokusati nesta.Ona bi trebala da je na drugoj stranici ovoga pdf-a.Henry je napisao/la:A bjezi,veceras prvi put cujem za tu knjigu.I kad sam cuo tematiku prosto sam se zaljubio.Kazu da ima i film,moram to sutra pogledati.Devil je napisao/la:Ja je nisam nasao,pretrazio sam je ali nema,ni na srpskom ni engleskom.A voleo bi je imati i na kompu,iako je imam u pisanoj formi.Henry je napisao/la:Ima li gdje kakva pdf verzija knjige Stadionska groznica od Nick Hornbya![]()
Ako imas kakvih knjiga sa slicnom tematikom u pdf verziji stavi da se i mi malo edukujemo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Treba mi pomoc!!! Treba mi knjiga Sex and the city. Obiso sam par prodavnica u Sarajevu ali nije bilo. Da li neko zna gdje bi to moglo bit? Naravno hocu da je nova knjiga jer je za poklon.
- the scouser
- Kontakt:
Trenutno čitam memoare Otta Skorzenya, SS komandosa iz WWII, poznat po tome što je oslobodio Mussolinija iz zatočeništva. Zanimljivo štivo, pruža jedinstven uvid u ličnost ovog čovjeka jer su memoari u pitanju. Pročitao sam 2/3 knjige i mogu reći da je imao damu do poda i/ili bio lud totalno
@adn_sah
Provjeri sajam knjiga, sutra se završava.
@adn_sah
Provjeri sajam knjiga, sutra se završava.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Do kada je otvoren,znam da se sutra zatvara ali u koliko sati?
I moze li neko preporuciti neku dobru knjigu,Volio bih Englesku verziju..
I moze li neko preporuciti neku dobru knjigu,Volio bih Englesku verziju..
- WindOfChange
- Kontakt:
Neka preporuka za opuštanje, uz ove zimske dane, nešto lagano? 
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
XWindOfChange je napisao/la:Neka preporuka za opuštanje, uz ove zimske dane, nešto lagano?
- alan_kardec
- Kontakt:
Sidney Sheldon-Vjetrenjače bogova 
kraj Hladnog rata, velika zavjera, tajna društva, cia... ko voli ovu tematiku, knjiga je odlična.
kraj Hladnog rata, velika zavjera, tajna društva, cia... ko voli ovu tematiku, knjiga je odlična.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Procitao. Odlicna. Inace jos malo je od Sheldona ostalo. Ono sto nije prevedeno na "nas" jezik (srpski, hrvatski, bosanski). Iako engleski odlicno znam, ne citam na engleskom ovakve stvari. Ne mogu da se uzivimalan_kardec je napisao/la:Sidney Sheldon-Vjetrenjače bogova
P. S. Evo jos jednog prijedloga..
"Zlato Inka" - Klajv Kasler. Ili bilo sta od njega.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Procitah ovo djelo i uopce me nije dojmilo,ne znam,nista specijalno zaista,likovi bezlicni,bezkarizmaticni,radnja nista posebno..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- alan_kardec
- Kontakt:
Stranca sam pričitao relativno davno, u srednjoj školi i mogu reći da mi je knjiga dosta dobra. Jako mi je zanimljiva ta unutrašnja drama koju preživljava glavni lik dok čeka smrtnu kaznu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
čitao sam od njega, ovu i još par, atlantidu, saharu, i još neke a imam na kompu dosta još...avantura od početka do kraja...a ove šeldonove i grišamove volim čitati, ali sve provalim nakon 40-ak stranica......neno#4 je napisao/la:Procitao. Odlicna. Inace jos malo je od Sheldona ostalo. Ono sto nije prevedeno na "nas" jezik (srpski, hrvatski, bosanski). Iako engleski odlicno znam, ne citam na engleskom ovakve stvari. Ne mogu da se uzivimalan_kardec je napisao/la:Sidney Sheldon-Vjetrenjače bogova
kraj Hladnog rata, velika zavjera, tajna društva, cia... ko voli ovu tematiku, knjiga je odlična.![]()
.
P. S. Evo jos jednog prijedloga..
"Zlato Inka" - Klajv Kasler. Ili bilo sta od njega.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- underground
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:
Procitah ovo djelo i uopce me nije dojmilo,ne znam,nista specijalno zaista,likovi bezlicni,bezkarizmaticni,radnja nista posebno..
u tome i jeste bit ove knjige
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Kakva je knjiga "Sofijin svijet"? Da li imam razloga da je pročitam, ako ju je neko već pročitao neka da svoj sud?
I može li neki prijedlog za neko autobiografsko djelo?
I može li neki prijedlog za neko autobiografsko djelo?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mozes mi reci nesto vise o prvoj knjizi?Tribalian je napisao/la:Nepravedno zapostavljena tema.![]()