FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tamam tako, Irfan i Husref nisu u svađi.
Navodno Rizvanović nije u dobrim odnosima s Husrefom. Sad, ko će mu znati... Sve je to mahala.
Navodno Rizvanović nije u dobrim odnosima s Husrefom. Sad, ko će mu znati... Sve je to mahala.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
evo ovako prvo se pricalo da Skoro nece da dodje zbog Husrefa da nisu u dobrim odnosima,a ljudi su cak sta vise u super odnosima! Onda Rezepagic nece da dodje Husref isto jos jedna od lazi koje se iznose,nista nemaju jedan protiv drugog zivi bili pa vidjeli!BlueTiger je napisao/la:Nemam nista protiv niti jednog niti drugog. Znate i sami da pisem objektivno i ne mrzim komsije. Samo sam donio misljenje na osnovu internet portala. jesam li upravo, to ce vrijeme pokazi. I usput, ja bih iz sveg srca volio da bude Musemic novi trener jer i sami znamo kada se sastanu Amar vs Musemic, na tribinama minimalno 15.000 gledalaca, a derbiji odlicni!
"Dirk", ne stvaraj problem, gdje mu nije mjesto, i nemoj bez veze da sukam jedam drugom, jer onda tema onda u vrazju mater. Samo sam iznio svoje misljenje, kao sto i vi iznesete svoje na temi "FK Zeljeznicar". Samo objektivno!![]()
![]()
Ma pričalo se i priča svašta. Ne treba posvećivati pažnju tome. Sastavljena je komisija, preuzeli su odgovornost, nek' izaberu koga smatraju da je najbolje riješenje.. Na kraju sezone podvuće se crta, i biće vakta za kritike ili pohvale.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odigrana su prva dva kola 19. po redu Novogodišnjeg malonogometnog turnira Asim Ferhatović-Hase. Sarajevski premijerligaši ostvarili su polovične rezultate. Tačnije, Sarajevo ima maksimalan učinak od dvije pobjede, a Željezničar je bez boda!
U Grupi A maksimalan učinak ostvarile su dvije ekipe, Sarajevo i Mostar Stari Grad. Bordo tim je prvo savladao selekciju Prijepolja rezultatom 5:2, da bi u drugom meču deklasirao Kastroti rezultatom 12:1. Briljirao je Amel Handžić, koji je postigao osam pogodaka i za sada je prvi strijelac turnira. I Mostarci su se isklaili nad albanskim timom kojeg su deklasirali rezultatom 11:1.
U drugom meču bili su bolji od selekcije Prijepolja rezultatom 5:3, pa će odluka o prvom mjestu i finalisti pasti u međusobnom duelu koji je na rasporedu sutra ujutro u 10 sati.
Dvije pobjede u Grupi B ima selekcija Austrije koja je na otvaranju turnira savladala juniorski tim Željezničara sa 9:6, da bi u drugom susretu bila bolja od Vratnika (4:3). Plavi sa Grbavice poraženi su i u drugom meču od selekcije Vojvodine (4:6).
Rezultati i poredak
Grupa A
Selekcija Prijepolja – Sarajevo 2:5
Mostar Stari Grad – Kastrati 11:1
Selekcija Prijepolja – Mostar Stari Grad 3:5
Sarajevo – Kastrati 12:1
Poredak: Sarajevo i Mostar Stari Grad po 6 bodova, Selekcija Prijepolja i Kastrati bez bodova.
Grupa B
Vratnik – Selekcija Vojvodine 4:1
Željezničar – Selekcija Austrije 6:9
Vratnik – Selekcija Austrije 3:4
Selekcija Vojvodine – Željezničar 6:4
Poredak: Selekcija Austrije 6 bodova, Vratnik, Selekcija Vojvodine po 3 boda, Željezničar bez bodova.
Kakav crni Amel Handzic zar nije Faris ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
nadam se da ce vam doci IBRAKOVIC da vam pokaze kako se igra napadacki nogomet,iga kratki pasova i na kraju kad pocne hvlit horde,bice mi mrzi od istuka
Najbolji izbor pored Musemica bi bio ovaj turcin sto je vodio zene, mozda bi donio neke nove taktike i pristup igri, ipak ste vi ozbiljan klub, cak iz zenskih reprezentacija mozete dovesti trenera i to je danas velika stvar.
Potpis!
nadam se da ce se preselit kod tebe kuciharson je napisao/la:nadam se da ce vam doci IBRAKOVIC da vam pokaze kako se igra napadacki nogomet,iga kratki pasova i na kraju kad pocne hvlit horde,bice mi mrzi od istuka

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne obracaj paznju na Dirka .On ti je klasicni ultras,i sa njim nikada ne mozes voditi normalnu konverzaciju.On bolan svoje napada ,a kamoli ostale.Ja sam se dugo pitao moze li on skontati da ako zelis da te postuju,da moras i ti pokazati postovanje.On ce citirati svakoga,napadace sve redom,i kad mu kazes da samo zelis normalno pricati,on ce ti reci kako nema potrebe da mu ista govoris,pa bilo to cak i nesto pametno.On ti je od onih sto kukaju na sva usta kad neko bilo sta pomene ili vrijeda u vezi sa Sarajevom,a ne libi se za druge govoriti da su retardi i slicno,i onda trazi neku pravdu na forumu.Mislim da sam ti naveo makar malo razloga da shvatis kakav je to lik.Normalno na temi Sarajevo mozes pricat sa par momaka,isto kao sto i na nasoj temi mozes,ostalo je samo gubljenje zivaca,i moljakanje Boga da ga nekad upoznas.BlueTiger je napisao/la:Nemam nista protiv niti jednog niti drugog. Znate i sami da pisem objektivno i ne mrzim komsije. Samo sam donio misljenje na osnovu internet portala. jesam li upravo, to ce vrijeme pokazi. I usput, ja bih iz sveg srca volio da bude Musemic novi trener jer i sami znamo kada se sastanu Amar vs Musemic, na tribinama minimalno 15.000 gledalaca, a derbiji odlicni!
"Dirk", ne stvaraj problem, gdje mu nije mjesto, i nemoj bez veze da sukam jedam drugom, jer onda tema onda u vrazju mater. Samo sam iznio svoje misljenje, kao sto i vi iznesete svoje na temi "FK Zeljeznicar". Samo objektivno!![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- storm_raider
- Kontakt:
Ne obazirite se na ovog, ovaj i na nasoj temi svasta prica.Aldinn1 je napisao/la:Najbolji izbor pored Musemica bi bio ovaj turcin sto je vodio zene, mozda bi donio neke nove taktike i pristup igri, ipak ste vi ozbiljan klub, cak iz zenskih reprezentacija mozete dovesti trenera i to je danas velika stvar.

Sport je lijek za tijelo i duh.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja msm da oni krase ovaj forum , tacno bi covjek pomislio da zivi u nekoj civilizaciji da nema njihstorm_raider je napisao/la:Ne obazirite se na ovog, ovaj i na nasoj temi svasta prica.Aldinn1 je napisao/la:Najbolji izbor pored Musemica bi bio ovaj turcin sto je vodio zene, mozda bi donio neke nove taktike i pristup igri, ipak ste vi ozbiljan klub, cak iz zenskih reprezentacija mozete dovesti trenera i to je danas velika stvar.

Kao prvo ja na Željinoj tebi ne pričam svašta, ja pišem na Željinoj temi, a to je razlika.storm_raider je napisao/la:Ne obazirite se na ovog, ovaj i na nasoj temi svasta prica.Aldinn1 je napisao/la:Najbolji izbor pored Musemica bi bio ovaj turcin sto je vodio zene, mozda bi donio neke nove taktike i pristup igri, ipak ste vi ozbiljan klub, cak iz zenskih reprezentacija mozete dovesti trenera i to je danas velika stvar.
I još jedna razlika, ja se nikome ne uvlačim u neku stvar, koliko vidim da ti to radiš

I zamalio bih te da ne repliciraš ništa više moje, jer se ne obračam tebi. Hvala ..
Potpis!
razlika je u tome sto si ti balavac a on nije,jel ovo sportski forum,ili forum gdje 24 sata provociras nas i mislis da si nesto pametan???Aldinn1 je napisao/la:Kao prvo ja na Željinoj tebi ne pričam svašta, ja pišem na Željinoj temi, a to je razlika.storm_raider je napisao/la:Ne obazirite se na ovog, ovaj i na nasoj temi svasta prica.Aldinn1 je napisao/la:Najbolji izbor pored Musemica bi bio ovaj turcin sto je vodio zene, mozda bi donio neke nove taktike i pristup igri, ipak ste vi ozbiljan klub, cak iz zenskih reprezentacija mozete dovesti trenera i to je danas velika stvar.
I još jedna razlika, ja se nikome ne uvlačim u neku stvar, koliko vidim da ti to radiš![]()
I zamalio bih te da ne repliciraš ništa više moje, jer se ne obračam tebi. Hvala ..
Čar rivaliteta sarajevskih klubova i jeste malo provociranja i podbadanja kako se to kaže kod nas u Sarajevu, pa očigledno da ne kontaš to. Vidi se da si sišao negdje s Bjelašnice i počeo navijati za Sarajevo, pa to za tebe i ne postoji. Pozz 

Potpis!
- molotovljev
Za kraj,da pozdravim sve generacije navijača FK Sarajevo,Pitare i Horde Zla,uz poruku:
Najbolji smo,najjači smo
ovom prilikom apelujem,da što više ulažemo u našu svetinju na svaki mogući način.
Vratimo bordo braću na stadion i učestvujmo u izgradnji; modernog, evropskog,nama najdražeg,FK Sarajevo.
Ne nasjedajte na provokacije jeftinih novinara,koji pokušavaju na sebi svojstven način, prikazati široj masi
ružnu sliku o našem klubu!!!
P.S.@alibi brate,normala...halali ako sam šta...
ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA
Najbolji smo,najjači smo

Vratimo bordo braću na stadion i učestvujmo u izgradnji; modernog, evropskog,nama najdražeg,FK Sarajevo.
Ne nasjedajte na provokacije jeftinih novinara,koji pokušavaju na sebi svojstven način, prikazati široj masi
F.K.SARAJEVO
E moj balavac ja i svi moji su iz Sarajeva ako te bas zanima,i to ne sa neke periferije nego iz srca Sarajeva,a druga je stvar sto si ti primitivac,jedno je provocirati i zezati se kako se prije i poslije rata radilo,a drugo je pljuvati i konstantno ovdje provocirati i vrijedjati,ajde sad pali posto sam ja sa Bjelasnice dosao,u opancima sam sisao u Sarajevo,a kad sam vidio tramvaj mislio sam da je azdaha!Aldinn1 je napisao/la:Čar rivaliteta sarajevskih klubova i jeste malo provociranja i podbadanja kako se to kaže kod nas u Sarajevu, pa očigledno da ne kontaš to. Vidi se da si sišao negdje s Bjelašnice i počeo navijati za Sarajevo, pa to za tebe i ne postoji. Pozz
Upravo tako brate. Mi navijaci trebamo i mozemo uradti mnogo za nas klub. neka svako od nas sebi da u zadatak da recimo u 2 naredna mjeseca potrosi 50 KM u fun shopu, umjesto sto se laprda po forumima i odredjeje ko ce biti trener, direktor, ovaj onaj, pa cete vidjeti razliku. Umjesto tih nekoliko stotina koji supljiraju konstantno po forumima hajmo animirati nas nekoliko hiljada da potrosimo 50 KM u NASEM shopu pa kud ces konkretniju pomoc. Protiv Orebra nas dodje vise od 15 hiljada, a da samo pola od toga sad uleti u shop mnoge stvari bi se preko noci popravilemolotovljev je napisao/la:Za kraj,da pozdravim sve generacije navijača FK Sarajevo,Pitare i Horde Zla,uz poruku:
Najbolji smo,najjači smoovom prilikom apelujem,da što više ulažemo u našu svetinju na svaki mogući način.

mi izgleda jos uvijek nismo svjesni sta trenutno imamo i sta smo sve u mogucnosti. pa halo, svaka marka koju tu potrosim ide direktno u klub, sta mi vise treba??? ne moze konkretnije!! Sta bi drugi dali da imaju ovo

Upravo svaki tvoj post pokazuje da si sišao s Bjelašnice i ako je i to uvrede za ljude koji su gore normalni ti ipak nisi. Tvoj riječnik je takav da u svakom postu imaš psovku ili neku pogrdnu riječ za svakoga, očigledno pokazuje odakle se.
To što si ti ogorčen na svoj klub, nemoj tražiti problem u meni, jer nisam ja stavio u konkurenciju trenera koji je vodio žensku reprezntaciju, več tvoj klub.
Nisam ja to izmislio, da bih provocirao, nego je to činjenica koja je tačna i koji dolazi iz zvog kluba.
Rekao sam ti ne obračaj mi se više prvo dok ne naučis kulturi i pisanju teksta bez pogrdni riječi, a nekoga ne poznaješ.
Pozz i izvinjenje drugim forumašima zbog ovih postova, koji nisu vezani za izbor novog trenera, ali očigledno se ovakvi moraju udaljiti.
To što si ti ogorčen na svoj klub, nemoj tražiti problem u meni, jer nisam ja stavio u konkurenciju trenera koji je vodio žensku reprezntaciju, več tvoj klub.
Nisam ja to izmislio, da bih provocirao, nego je to činjenica koja je tačna i koji dolazi iz zvog kluba.
Rekao sam ti ne obračaj mi se više prvo dok ne naučis kulturi i pisanju teksta bez pogrdni riječi, a nekoga ne poznaješ.
Pozz i izvinjenje drugim forumašima zbog ovih postova, koji nisu vezani za izbor novog trenera, ali očigledno se ovakvi moraju udaljiti.
Potpis!
jel taj turcin vodi nas tim?pokazi mi te psovke? vjeruj mi za tebe i tvoju familiju sam gradsko dijete iz Sarajeva,mogu se zaklet da ti je pola familije tamo negdje Foca,Srebrenica,Rogatica cim si opterecen ko je gradsko dijete,a za razliku od tebe gledao sam toliko derbija da neces za zivota,od onih prije rata,do ovih poslije rata,od tekmi Unproforom,Parmom itd.Aldinn1 je napisao/la:Upravo svaki tvoj post pokazuje da si sišao s Bjelašnice i ako je i to uvrede za ljude koji su gore normalni ti ipak nisi. Tvoj riječnik je takav da u svakom postu imaš psovku ili neku pogrdnu riječ za svakoga, očigledno pokazuje odakle se.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo vam još jedan old scool video.
evo vam još jedan old scool video.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Lecler, NazorUso, newton_heath_lyr, PeppermintSA, Rajvosa4ever, rimljanin90, Velo6 i 83 gosta.