NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
ne vjerujem da bi Mirzi SAS bio neki visoki izbor za potencijalnu ekipu. drago mi je da se De Juan sada može nasmijati u lice svima koji su ga propustili izabrati, al' ostatak bitnih igrača nije više u cvijetu mladosti. SAS više ne dajem šansu za titulu u sljedećim sezonama. jbg. tako je kako je.
e sad što se tiče Mirze i brzine, to teško može u jednu rečenicu da se stavi. također i Mirza i odbrana, pa i Mirza i skokovi. Mirza u Europi čuva četvorke koji većinom igraju leđima ka košu. kad bi čuvao trojke u NBA ligi, morao bi biti puno brži, jer ti igrači igraju licem ka košu. Mirza objektivno nema brzinu da ih kvaliteno čuva.
Mirzu ja vidim kao igrača sa klupe u NBA koji bi čuvao lošiju četvorku, a ako je jaka četvorka onda bi igrao na poziciji 3, sa tim što bi u odbrani bio priličan propuh na njegovoj poziciji. on mi je nešto kao što je bio Matt Bullard u Houstonu, ako ga se iko više uopšte sjeća. bijelac visok za četvorke, ali češće puca trice i odigra 15-20 minuta po utakmici.
e sad što se tiče Mirze i brzine, to teško može u jednu rečenicu da se stavi. također i Mirza i odbrana, pa i Mirza i skokovi. Mirza u Europi čuva četvorke koji većinom igraju leđima ka košu. kad bi čuvao trojke u NBA ligi, morao bi biti puno brži, jer ti igrači igraju licem ka košu. Mirza objektivno nema brzinu da ih kvaliteno čuva.
Mirzu ja vidim kao igrača sa klupe u NBA koji bi čuvao lošiju četvorku, a ako je jaka četvorka onda bi igrao na poziciji 3, sa tim što bi u odbrani bio priličan propuh na njegovoj poziciji. on mi je nešto kao što je bio Matt Bullard u Houstonu, ako ga se iko više uopšte sjeća. bijelac visok za četvorke, ali češće puca trice i odigra 15-20 minuta po utakmici.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ja bi ga volio vidjet u NBA cak i u takvoj situaciji,ali mislim da bi on tamo mogao bit fin igrac za klupePasha je napisao/la:ne vjerujem da bi Mirzi SAS bio neki visoki izbor za potencijalnu ekipu. drago mi je da se De Juan sada može nasmijati u lice svima koji su ga propustili izabrati, al' ostatak bitnih igrača nije više u cvijetu mladosti. SAS više ne dajem šansu za titulu u sljedećim sezonama. jbg. tako je kako je.
don burza idemo pass ma trebaju uvest free za bosnu
hoce li pocet vec jednom
Još minuta
Zahvaljujući SK-u sam zauzet do 1 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ljudi,uzivajte 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ljudi, mozete li vi uopste pokrenuti stranicu na League Pass-u? Ja sam mogao normalno cijeli dan, ali sad kad je tekma, nema sanse...
- Donnie Darko
- Kontakt:
ni meni ne mozeYaSSaL je napisao/la:Ljudi, mozete li vi uopste pokrenuti stranicu na League Pass-u? Ja sam mogao normalno cijeli dan, ali sad kad je tekma, nema sanse...
- Unknown Genius
- Kontakt:
a ja league passLBJ MVP je napisao/la:Još minutaZahvaljujući SK-u sam zauzet do 1
gledam ide
e nemogu da vjerujem nece da mi otvori league pass 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
danas normalno ... sad ni naopako da udjem na league pass. 
Postovanje treba zaraditi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo nece ni kod mene league pass nikako da otvori..sta im je.. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://lsh.lshunter.tv/static/popups/7561902310850.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
pa besplatno, svi navalili, ne podnose im serveri toliki broj korisnika 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ja mislio da ce oni besplatni prijenosi utakmica na NBA.com biti za sve. Sad, kada sam pokusao da gledam, samo za amere.. Steta
ja gledam ide sve uredu
-
sundancekid
- Kontakt:
Ne ide ni meni, uopste ne mogu da otvorim stranicu...uzas... Znam da je navalilo puno ljudi, ali nije ovo prvi put da daju ovakav free pass, prije je sve bilo ok.... 'bem ti srecu, nikad covjek ne moze uzivat..nadam se da ce bit ok veceras do Lakersa 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mah, meni to i nije neki problem. Navikao sam na streamove
Knicksi bolji za sad. Rondo u madafaka modu.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Staj ovo Pierce trener, jel 
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.