Bilo bi previše razmišljati da bi još koje pojačanje došlo, jer King nije takav a tu je i to prokleto pravilo. Uveliko se spominju još dva imena, ali neću da vam ovorim koja su, neka vam malo mašta radi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Al ko sto Carlo rece sjajno stvara prilike a i ono sto je fulo nije strasnoShanks je napisao/la:Kakav je ovo klip, frajer vise fuli nego sto pogodi.Bas ga u dobrom svjetlu prikazuju
Zayebi "mozda", u trenutku kad imamo najgoru realizaciju u svijetu fudbala, nama treba napadac za kojeg znamo da ce zabijati stalno.Da ce pretvoriti ove silne prilike koje stvaramo u golove.King Kenny je napisao/la:Al ko sto Carlo rece sjajno stvara prilike a i ono sto je fulo nije strasnoShanks je napisao/la:Kakav je ovo klip, frajer vise fuli nego sto pogodi.Bas ga u dobrom svjetlu prikazuju![]()
...al svidja mi se sto odlicno igra s obje noge...nadam se da ce biti sta od trasnfera,mozda se decko pokaze...
![]()
.
Vrlo dobar igrač, mislim da je potreban jedan igrač kvaliteta kao on. Čak ni u izmjeni nemamo ni jednog klasičnog centarfora, osim Carrolla, a Suareza ne bih baš nazvao klasičnim napadačem, možda je bolje da on igra iza napadača, mislim da bi to bilo najbolje rješenje.Carlo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Čovjek promašuje zicere gore od Suarezaali se vidi da može stvoriti šanse sam, haman nešto kao torres činio dok je bio u formi.
Ni za jednog napadaca ne mozes sigurat da ce pogadjat,tako da ne mogu zayebat mozdaShanks je napisao/la:Zayebi "mozda", u trenutku kad imamo najgoru realizaciju u svijetu fudbala, nama treba napadac za kojeg znamo da ce zabijati stalno.Da ce pretvoriti ove silne prilike koje stvaramo u golove.King Kenny je napisao/la:Al ko sto Carlo rece sjajno stvara prilike a i ono sto je fulo nije strasnoShanks je napisao/la:Kakav je ovo klip, frajer vise fuli nego sto pogodi.Bas ga u dobrom svjetlu prikazuju![]()
...al svidja mi se sto odlicno igra s obje noge...nadam se da ce biti sta od trasnfera,mozda se decko pokaze...
![]()
.
Btw. prema izboru goal.com (da, znam da je stranica sranje) Enrique i Lucas u idealnom timu dosadasnjeg dijela sezone.Potpuno zasluzeno.
Pogresno sam se izrazio.Htio sam da ukazem na to da nam je potreban dokazan napadac tipa Soldado, Cavani itd. a ne neki momcic koji hara holandskom ligom.Momak je sigurno veliki talenat, cim ga je Kenny doveo, medjutim nama treba rijesenje odmah.Mozda se ovaj De Jong ispostavi kao masina za golove, ali nekako mi je vjerovatnije da ce se to desiti ako dovedemo Soldada.To je samo moje misljenje, volio bi da me ovaj momak ispravi.King Kenny je napisao/la: Ni za jednog napadaca ne mozes sigurat da ce pogadjat,tako da ne mogu zayebat mozda,mozemo Messija dovesti a onda lik "zakoci" i ne postigne nijedan pogod(t)čić
...al ako Kenny u njemu(Luuku
) vidi buduceg rasnog strijelca zasto bih ja bio sumnjicav,ah da tu je u Commoli
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.