Football Manager 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Arsenalisation
Kontakt:

Re: Football Manager 2012

Post Postao/la Arsenalisation » 25 dec 2011, 11:24

Mirsad94 je napisao/la:ljudi pomozite MOLIM VAS,znaci instalirao sam igricu pokrenem je i odjednom kad prodje one reklame samo izadje iz igrice,sta bi mogao biti problem?ako neko zna molim vas da mi pomogne.hvala
A da je krekujes? :lol:
EDIT:i da instaliras fix...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 dec 2011, 11:59

Arsenalisation je napisao/la:
Mirsad94 je napisao/la:ljudi pomozite MOLIM VAS,znaci instalirao sam igricu pokrenem je i odjednom kad prodje one reklame samo izadje iz igrice,sta bi mogao biti problem?ako neko zna molim vas da mi pomogne.hvala

Ajd' daj link od FIX-a :P

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 25 dec 2011, 12:16

nema nigdje krekova na netu,sve izbrisano,ako ima neko linkove koji rade moli vas da stavi

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 25 dec 2011, 16:17

Arsenalisation je napisao/la:Evo ja nakon sto sam od CSKA napravio masineriju koja je bila nesretna u Ligi Prvaka i 2x sam ispadao u cetvrfinalu (na gostujuce od Intera i Uniteda(kasnije osvojila oba tima)te zadnju sezonu(2015)od reala u osmini finala isto na gostujuce i to mi dali u '89 min gol i tada izbrisem sejv....iako sam redovno tukao Barcu i na njihovom terenu)poceo sam malo sa Dortmundom... ;)

Zbog nedovoljnog budzeta za transfere "leg'o" je samo Vrsaljko... 8-) Zasad mi odlicno ide.Mediji predvidjaju 5.mjesto i prolazak u Ligu Evrope,ali sam trenutno na prvom mjestu...
Namjerno sam ispao iz kupa da bi se mogao posvetit Bundeski i Ligi prvaka gdje sam trenutno vodeci ispred Villareala,Milana i Trabzona... ;)
Samo moram rec da imam velikih problema sa ozljedama i do sada nijednom nisam izveo najjaci sastav kojim raspolazem ali i pored toga:

Lewandowski 17 tekmi-17 golova
Gotze 13 tekmi-6 golova i 12 asistencija(?)

Ovako malo na "preskak" :mrgreen: ,sutra cu postavit i koju sliku o formaciji i tako to... ;)
Skoro ista stvar kod mene, samo sto sam ja od Rena napravio "masineriju", doduse ako cemo iskreno ja nisam ni imao bas ekipu za LP, vecinom su to francuzi u ekipi koju su ipak dovoljni za haranje francuskom ligom i kupovima :) Trenutno sam u 2014, dobio Bayern u "nokaut" fazi :twisted: , igrao 1-1 u gostima, jest da su me unistili na terenu ali Seydu Doumbia ne propusta prilike :roll: i nadam se prolasku, samo sto mi ne ide na ruku jer igram sa Marseile 3 dana prije uzvratne a oni su mi konkurenti za osvajanje, tj.bjeze mi 4 boda :evil: . Jedva cekam kraj sezone da pocnem pravit ekipu i za LP, a nadam se budzetu od nekih 25-30 mil. Imam u glavi neku ludu formaciju sa 3 stopera, DMC(support), 2 MC(ball winning-support i advanced playmaker-support), AML(inside forward),AMC(advanced playmaker-attack),AMR(winger-support) i sa poacherom. Naravno filozofija bi bila fluid sa vise kreativnosti i zadnja linija deep. Ne znam je li neko igra ili je igrao mozda sa ovakvom formacijom da mi da koji savjet ?!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 dec 2011, 16:36

Samo da hoce ovaj raspust vise da osvojim premiership sa Lutonom :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

batistuta9
Kontakt:

Post Postao/la batistuta9 » 25 dec 2011, 20:36

Mirsad94 je napisao/la:copy sam krek al opet me izbaci nekontam sta mu je,mozel pomoc
Ako ti je VISTA, ne kopiraj sve nego samo FM.EXE, ako opet ne moze izbrisi manager, pa ga ponovo instaliraj i onda kopiraj samo FM.EXE

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 26 dec 2011, 13:39

alacious je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:

Ajd' daj link od FIX-a :P
na strani 37 imate sve sto vam treba za igru,od grbova do fixa... ;) Mislim da je kolega@pintol stavio...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 29 dec 2011, 01:28

Opet ja sa FM09 (ako ima negdje odgovor slobodno me uputite),gdje da ubacim skinove,grbove i sl u koji folder ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 29 dec 2011, 12:31

Nakon 5 uzastopnih titula u prvenstvu real me uspio zaustaviti :( I da stvar bude gora u 13 min posljednjeg kola sam imao titulu jer je real gubio od malage ali su na kraju dobili 3:2 i dzabe mi je bila pirova pobjeda protiv granade od 6:0 slika
Mi nikada odustati necemo...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 dec 2011, 01:44

Konačno i ja instalirao dvanesku!!! :D :D :D
Jedva čekam da počnem!
Drug mi priča, on uzeo kao free agenta onog urugvajskog golmana carinija, doveo ga u malagu i dobro mu se pokazao. za 3 miliona i kusur doveo matiasa suareza iz anderlehta, i o n se pokazao dobro.
ajde vi šta preporučite.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 dec 2011, 12:34

Molim vas,

NEMOJTE NA OVOM FORUMU LIJEPITI LINKOVE ZA KREKOVE I PIRATSKI SOFTWARE.

u protivnom, zaključaću sve teme koje se odnose na igre i programe.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 31 dec 2011, 12:48

@Alan

Dovedes Vrsaljka za 2 miliona,i prodas ga sljedece(ukoliko zelis)sezone za cca 15 miliona :lol:

P.S. Kad smo vec kod dovodjenja u moju masineriju su legli:
Drenthe-free
Muhammed Abu-free
Asenjo-free
Muniain-22(na 48 rata)
Aly Cissokho-13(isto,na 48 rata)
Walter Ferrari(neki stoper, wonderkid 16 godina)-2.5 miliona ;)
i M'biu na free k'o pricuvu za Bendera...

Trenutno imam prejak sastav u rangu sa Barcom i Realom sigurno,i moja jedina zelja sljedeceg prelaznog roka je da iscupam M'vilu od Rena(na rate nekih 25 miliona)jer je momak strasan igrac,evo 2 sezone ima prosjecnu ocjenu oko 8(nesto malo manje)a tek mu je 22 godine...

Malo kasnije postavim ss od taktike i to...:D
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 dec 2011, 15:00

LudLo 4 je napisao/la:Opet ja sa FM09 (ako ima negdje odgovor slobodno me uputite),gdje da ubacim skinove,grbove i sl u koji folder ?
Kreiras u My Documentsu gde ti je igrica,novi folder grahics u koji ces opet nakndadno da ubacis nove foldere kits,logos,pictures... i tu samo kopiras te slike sto imas zavisno od kategorije. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 31 dec 2011, 17:18

Arsenalisation je napisao/la:@Alan

Dovedes Vrsaljka za 2 miliona,i prodas ga sljedece(ukoliko zelis)sezone za cca 15 miliona :lol:

P.S. Kad smo vec kod dovodjenja u moju masineriju su legli:
Drenthe-free
Muhammed Abu-free
Asenjo-free
Muniain-22(na 48 rata)
Aly Cissokho-13(isto,na 48 rata)
Walter Ferrari(neki stoper, wonderkid 16 godina)-2.5 miliona ;)
i M'biu na free k'o pricuvu za Bendera...

Trenutno imam prejak sastav u rangu sa Barcom i Realom sigurno,i moja jedina zelja sljedeceg prelaznog roka je da iscupam M'vilu od Rena(na rate nekih 25 miliona)jer je momak strasan igrac,evo 2 sezone ima prosjecnu ocjenu oko 8(nesto malo manje)a tek mu je 22 godine...

Malo kasnije postavim ss od taktike i to...:D
Tesko da ces ga dobit za 25 mil., ja igram sa renom i barca i man.city mi nudili 46 mil. za njega i ja sam naravno sve odbio ali sam mu morao poboljsat ugovor. Skupi barem 30-35 mil. za njega.

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 01 jan 2012, 13:42

Evo igram sa Starom Damom prva sezona je bila gusta ali ipak sam zavrsio prvi ispred intera koji je osvojio te sezone i kup i LP...
http://i.imgur.com/Zrn5i.jpg
Nakon par skupih pojacanja igra se popravila i u super cupu italije sam tj leandro damiao unistio inter...
http://i.imgur.com/BsKMj.jpg
http://i.imgur.com/5KHub.jpg

Sad privodim drugu sezonu kraju i odlicno mi ide nemam poraza koristim tri taktike koje mijenjam zavisno od protivnicke i imaju efekta....
http://i.imgur.com/OIAP4.jpg
http://i.imgur.com/7tbvn.jpg
:D :D :D

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 01 jan 2012, 14:00

@schmecker ma moze i za 25 jer Rennes je kanta trenutno kod mene oko 10-og mjesta su,samo ih M'vila izvlaci od zone ispadanja... ;)
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 jan 2012, 14:36

Ima li neko da igra LLM ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 01 jan 2012, 15:49

Taktika... :idea:
slika

Wonderkid... :?:
slika

Transferi... ;)
slika
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 01 jan 2012, 15:51

Trenutno stanje na tabeli... 8-)
slika

Nisu mogle stat zajedno u postu iznad,pa se izvinjavam za dupli post... :roll:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jan 2012, 16:42

Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li neko da igra LLM ?
Naravno,samo sto nisam usao ima 2 sedmice u FM. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.