Arsenalisation je napisao/la:Evo ja nakon sto sam od CSKA napravio masineriju koja je bila nesretna u Ligi Prvaka i 2x sam ispadao u cetvrfinalu (na gostujuce od Intera i Uniteda(kasnije osvojila oba tima)te zadnju sezonu(2015)od reala u osmini finala isto na gostujuce i to mi dali u '89 min gol i tada izbrisem sejv....iako sam redovno tukao Barcu i na njihovom terenu)poceo sam malo sa Dortmundom...
Zbog nedovoljnog budzeta za transfere "leg'o" je samo Vrsaljko...

Zasad mi odlicno ide.Mediji predvidjaju 5.mjesto i prolazak u Ligu Evrope,ali sam trenutno na prvom mjestu...
Namjerno sam ispao iz kupa da bi se mogao posvetit Bundeski i Ligi prvaka gdje sam trenutno vodeci ispred Villareala,Milana i Trabzona...
Samo moram rec da imam velikih problema sa ozljedama i do sada nijednom nisam izveo najjaci sastav kojim raspolazem ali i pored toga:
Lewandowski 17 tekmi-17 golova
Gotze 13 tekmi-6 golova i 12 asistencija(?)
Ovako malo na "preskak"

,sutra cu postavit i koju sliku o formaciji i tako to...

Skoro ista stvar kod mene, samo sto sam ja od Rena napravio "masineriju", doduse ako cemo iskreno ja nisam ni imao bas ekipu za LP, vecinom su to francuzi u ekipi koju su ipak dovoljni za haranje francuskom ligom i kupovima

Trenutno sam u 2014, dobio Bayern u "nokaut" fazi

, igrao 1-1 u gostima, jest da su me unistili na terenu ali Seydu Doumbia ne propusta prilike

i nadam se prolasku, samo sto mi ne ide na ruku jer igram sa Marseile 3 dana prije uzvratne a oni su mi konkurenti za osvajanje, tj.bjeze mi 4 boda

. Jedva cekam kraj sezone da pocnem pravit ekipu i za LP, a nadam se budzetu od nekih 25-30 mil. Imam u glavi neku ludu formaciju sa 3 stopera, DMC(support), 2 MC(ball winning-support i advanced playmaker-support), AML(inside forward),AMC(advanced playmaker-attack),AMR(winger-support) i sa poacherom. Naravno filozofija bi bila fluid sa vise kreativnosti i zadnja linija deep. Ne znam je li neko igra ili je igrao mozda sa ovakvom formacijom da mi da koji savjet ?!