Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Raul_64
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2009, 19:01

Harrison je napisao/la:Zna li se ko prenosi protiv Armenije, hoce li opet Hayat i ima li gdje na satelitu?
Preno si če Hayat brate ;)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 22 avg 2009, 19:15

Žil Kretenie je napisao/la:Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!
Vise nema lakih bodova, a i Džeko nije onaj od druge polusezone. Nema Misimovića, a rahljo Hrgović je opet tu.
Ljudi, uozbiljite se dok jos nije kasno. Turska ce da nas podere ko novinu.
Pojma ti nemas, lupetas kao dijete ( ustvari i jesi dijete ) a nik ti je pravi KRETEN@, dobro si ga sebi dao. Mozda si ustra iz zimskog sna pa neznas ko nam igra i dokle su dosle kvalifikacije, ovo je 2009 godina i ovo su kvalifikacije za svjetsko prvenstvo. Nisu to kvalifikacije kada smo bili sa Turskom u grupi za evropsko prvenstvo, PROBUDI SE.
OSTALI SA FORUMA; MOLIM VAS POMOZITE COVIJEKU DA SE PROBUDI I OBJASNITE MU KO NAM IGRA i OSTALI RASPORED I UPUTITE GA MALO DA SE NE PROVALJIVA DALJE; ZAO Mi MOMKA

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 22 avg 2009, 19:27

Obično samo čitam komentare i bude mi mrsko odgovarati. Naravno, smijem se većini komentara. Imam osjećaj da su ovdje većina onih koji pišu na forumu djeca između 13 i 15 godina.

Neko govori kako Džeko nije onaj od druge polusezone. Pa dao je dva gola protiv Irana a i dao je gol za Wolfsburg i pored toga imao dosta prilika.

Mogli smo primjetiti da je i Ibišević jučer jako dobro odigrao za Hoffenheim protiv Schalke-a iako nije dao gol, a poznato je da Schalke ima jednu od najjačih odbrana u Bundesligi, a i nije imao nešto posebno dobre lopte od veznog reda. Mnogo je bolji bio nego u prethodna dva kola, kako koje kolo bude prolazilo sigurno će biti još bolji, samo da ne obnovi povredu.

Protiv Armenije nećemo imati Misimovića, ali tu je Pjanić koji će ove sezone vjerovatno biti standardan u Lyonu. Na prepunom Bilinom polju, mislim da ćemo Tursku pobijediti, iako će to biti teško.

EDIT: Za Pjanića ste govorili kako nije fizički spreman, a u 4. pretkolu Lige prvaka pretrčao najviše.
Zadnja izmjena: nemam.nick, dana/u 22 avg 2009, 19:32, ukupno mijenjano 2 puta.

emir_

Post Postao/la emir_ » 22 avg 2009, 19:28

Jel asmir imao neku intervenciju ili tako nesto, jel siguran?
4-IN-A-ROW

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 22 avg 2009, 19:30

emir_ je napisao/la:Jel asmir imao neku intervenciju ili tako nesto, jel siguran?
Imao je dva-tri pametna istrčavanja. U onih 15-20 minuta koliko je odigrao djelovao je jako sigurno. Barem onoliko koliko se moglo vidjeti za taj kratki vremenski period.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2009, 19:40

nemam.nick je napisao/la:Obično samo čitam komentare i bude mi mrsko odgovarati. Naravno, smijem se većini komentara. Imam osjećaj da su ovdje većina onih koji pišu na forumu djeca između 13 i 15 godina.

Neko govori kako Džeko nije onaj od druge polusezone. Pa dao je dva gola protiv Irana a i dao je gol za Wolfsburg i pored toga imao dosta prilika.

Mogli smo primjetiti da je i Ibišević jučer jako dobro odigrao za Hoffenheim protiv Schalke-a iako nije dao gol, a poznato je da Schalke ima jednu od najjačih odbrana u Bundesligi, a i nije imao nešto posebno dobre lopte od veznog reda. Mnogo je bolji bio nego u prethodna dva kola, kako koje kolo bude prolazilo sigurno će biti još bolji, samo da ne obnovi povredu.

Protiv Armenije nećemo imati Misimovića, ali tu je Pjanić koji će ove sezone vjerovatno biti standardan u Lyonu. Na prepunom Bilinom polju, mislim da ćemo Tursku pobijediti, iako će to biti teško.

EDIT: Za Pjanića ste govorili kako nije fizički spreman, a u 4. pretkolu Lige prvaka pretrčao najviše.
Salihovic je bio ocijenjen kao najbolji igrac na tekmi na Goal a ti samo spomenu Vedu.Bezveze :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 22 avg 2009, 20:47

Adebisi je napisao/la:
dobricina je napisao/la:
Žil Kretenie je napisao/la:Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!
Vise nema lakih bodova, a i Džeko nije onaj od druge polusezone. Nema Misimovića, a rahljo Hrgović je opet tu.
Ljudi, uozbiljite se dok jos nije kasno. Turska ce da nas podere ko novinu.
Pojma ti nemas, lupetas kao dijete ( ustvari i jesi dijete ) a nik ti je pravi KRETEN@, dobro si ga sebi dao. Mozda si ustra iz zimskog sna pa neznas ko nam igra i dokle su dosle kvalifikacije, ovo je 2009 godina i ovo su kvalifikacije za svjetsko prvenstvo. Nisu to kvalifikacije kada smo bili sa Turskom u grupi za evropsko prvenstvo, PROBUDI SE.
OSTALI SA FORUMA; MOLIM VAS POMOZITE COVIJEKU DA SE PROBUDI I OBJASNITE MU KO NAM IGRA i OSTALI RASPORED I UPUTITE GA MALO DA SE NE PROVALJIVA DALJE; ZAO Mi MOMKA
o vakvim kretenima sam prije pola sata piso na temi asmir begovic al njima nikad kraja, koji si ti kreten dobar ti nick, **** ti nenu, nemj me nervirat, pa majmune da znas ista miske igra protiv turske, **** ti mater... banujte me boli me **** kad dopustate svakakvim insanima(da ih tako nazovemo iako cisto sumnjam da jesu) da se reguju na forum... pu **** ti narod ovakav!
Livado neodgojena, da li si tako hrabar na riječima uživo.
Reci mi na pp odakle si da se dogovorimo u cetri oka.
Kahva, Kava, Kafa!

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 22 avg 2009, 20:47

Džeku spomenuo zato što neko govori da nije više kao u drugom dijelu prošle sezone. Ibiševića iz razloga što je imao tešku povredu. A kapiten Salihović standardno dobar.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 22 avg 2009, 23:10

Jos 14 dana do tog velikog meca a 18 dana do prevelikog meca, nadam se da ce mo se radovati ( igraci, Selektor, navijaci ) poslije 22 00 sati 09.09.2009. bit cemo u barazu, to ce biti ludnica, bit ce veliki dernek, nadam se barazu prije dva zadnja kola i sa pravom se mogu tome nadati, tek ce mo u utakmici sa Turskom vidjeti pravo lice reprezentacije BiH, bit ce mo najjaci kad nam bude trebalo najvise a tada ce trebati najvise.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 avg 2009, 23:42

amir je napisao/la:Jos 14 dana do tog velikog meca a 18 dana do prevelikog meca, nadam se da ce mo se radovati ( igraci, Selektor, navijaci ) poslije 22 00 sati 09.09.2009. bit cemo u barazu, to ce biti ludnica, bit ce veliki dernek, nadam se barazu prije dva zadnja kola i sa pravom se mogu tome nadati, tek ce mo u utakmici sa Turskom vidjeti pravo lice reprezentacije BiH, bit ce mo najjaci kad nam bude trebalo najvise a tada ce trebati najvise.
ako Bog da i hocemo :D :D
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 avg 2009, 23:48

Jbt, moli bi formirat grupu navijača "Forumaši sa sportsport-a"... pa da nam Portal Karte nabavi, svakako su skupe... hehehehehe

IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALE ALE ALE
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 avg 2009, 04:05

amir je napisao/la:Jos 14 dana do tog velikog meca a 18 dana do prevelikog meca, nadam se da ce mo se radovati ( igraci, Selektor, navijaci ) poslije 22 00 sati 09.09.2009. bit cemo u barazu, to ce biti ludnica, bit ce veliki dernek, nadam se barazu prije dva zadnja kola i sa pravom se mogu tome nadati, tek ce mo u utakmici sa Turskom vidjeti pravo lice reprezentacije BiH, bit ce mo najjaci kad nam bude trebalo najvise a tada ce trebati najvise.
Samo da nas euforija ne uhvati i da nebude povrede kljucnih igraca, sve ostalo ce biti uredu inshallah! 8-)

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 23 avg 2009, 13:46

Ja ovaj prvi susret vidim kao provjeru za Tursku, nista vise. Mozda ih podcjenjujem, ali kad je Spahic na terenu nebojim se Brazila, a kamoli jedne Armenije. 8-)
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 avg 2009, 13:59

Ja bih ovu temu nazvao samo BiH/Turska jer utakmica protiv Armenije je "odigrana" i mi smo pobijedili sa 3 razlike i sada ocekujemo Tursku.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 23 avg 2009, 14:04

IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALE ALE ALE

Spahic je beton , kad on igra , igra i bosnaaaaa
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 23 avg 2009, 14:08

ljudi kako mozete reci da smo vec po9bijedili armeniju ???

pa danas svi igraju fudbal nema slabih ekipa, sta ako nebudemo imali srece , budemo pogadjali precke stative ,i bude nerijesene nedo bog poraz ?

sta onda ?

i mnogo jace repke su znali kiksati protiv slabijih

samo vi potcjenjujte druge reprezentacije
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 14:09

amir je napisao/la:Ja bih ovu temu nazvao samo BiH/Turska jer utakmica protiv Armenije je "odigrana" i mi smo pobijedili sa 3 razlike i sada ocekujemo Tursku.

ja bih ukinuo ovu temu, jer smo već upisali pobjedu protiv armenije i turske
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2009, 14:10

Ako mislimo ići u baraž, a mislimo, ove dvije utakmice moramo dobiti...

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 23 avg 2009, 14:17

Neka, neka, već smo upisali 6. bodova :lol: :lol:
_Jao kako ce vecina da "pokisne", nakon sto se vrate iz Zenice..

Evo Hrgović daje izjave kao da nije ni odlazio iz reprezentacije. Turci će biti pod pritiskom :mrgreen: ( on će vjerovatno da pravi najveci prtisak). :lol:
Dobrodoš´o majstore- najbolji lijevi bocni u drugoj njemackoj ligi.
Kahva, Kava, Kafa!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 avg 2009, 14:55

hilmo je napisao/la:Ako mislimo ići u baraž, a mislimo, ove dvije utakmice moramo dobiti...
Izvini hilmo@, ali nemoramo dobiti ove dvije utakmice da idemo u baraz, dovoljna su cetiri boda i pobijeda nad Estonijom i u barazu smo sigurno, a po nekim solucijama mozemo izgubiti i od Turske i Spanije i da opet budemo u barazu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.