Moglo bi biti vise guravo, nego sto neki ocekuju.
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Derbi sutra, kakva su ocekivanja?
Genius, outrageous, the best ever! RF!
S obzirom da ne igra Macvan, moglo bi svega biti.
Vidjet cemo sutra MVP - a Tomasa.
A retro nam se nije javljao kad su bili ovi silni porazi

Vidjet cemo sutra MVP - a Tomasa.
A retro nam se nije javljao kad su bili ovi silni porazi
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kako nisam.
Iako nemam nikakve veze sa Zvezdom, uvijek su mi bili simpaticniji.
Ocekivao sam vise, vjerovatno zbog Karija, ali ocigledno nije mogao napraviti od nicega, nesto.
Jos uvijek mislim da ce u kupu i ligi biti klanja izmedju CZ i Partizana.
Odbrana se malo popravila, Nemanja igra sve vise, istina Cvele malo manje nego sto sam ocekivao, ali ima vremena za njega.
Da je umjesto Popovica neki drugi play, jedan centar sa dobrom odbranom(suprotno od Petarde Popovica, koji je sasvim solidan u napadu, uvijek je i bio
), dobra bi to ekipa bila.
Npr, Stiven Markovic, Vasic, Andreja, Tomas i Milicic, to bi bila ekipa koja bi komotno mogla uci u borbu sa Partizanom. Plus sa klupe Subotic, Vuk, Popovic/Ilic, Lazic.
Puno ce znaciti Tomas, koji je potrebniji nego npr. Morrison, koji nije cuo za rijec odbrana iako je fenomenalan strijelac.
Partizan je sigurno psihicki down, iako je derbi i sigurno CZ ima odredjeni kompleks zbog proslih 5,6 godina.
Zbog neigranja Macvana, relativno slabe forme vanjske linije(Cakarevic, Milutinovic prije svega), moglo bi biti svega, iako sam misljenja da ce sutra Partizan dobiti, a kako sam vec rekao, prave utakmice slijede tek na kraju.
Mogao bi osvanuti neki klip sutra Nemanja kuca Grobare, kao npr. ovaj.
[youtube][/youtube]

Iako nemam nikakve veze sa Zvezdom, uvijek su mi bili simpaticniji.
Ocekivao sam vise, vjerovatno zbog Karija, ali ocigledno nije mogao napraviti od nicega, nesto.
Jos uvijek mislim da ce u kupu i ligi biti klanja izmedju CZ i Partizana.
Odbrana se malo popravila, Nemanja igra sve vise, istina Cvele malo manje nego sto sam ocekivao, ali ima vremena za njega.
Da je umjesto Popovica neki drugi play, jedan centar sa dobrom odbranom(suprotno od Petarde Popovica, koji je sasvim solidan u napadu, uvijek je i bio
Npr, Stiven Markovic, Vasic, Andreja, Tomas i Milicic, to bi bila ekipa koja bi komotno mogla uci u borbu sa Partizanom. Plus sa klupe Subotic, Vuk, Popovic/Ilic, Lazic.
Puno ce znaciti Tomas, koji je potrebniji nego npr. Morrison, koji nije cuo za rijec odbrana iako je fenomenalan strijelac.
Partizan je sigurno psihicki down, iako je derbi i sigurno CZ ima odredjeni kompleks zbog proslih 5,6 godina.
Zbog neigranja Macvana, relativno slabe forme vanjske linije(Cakarevic, Milutinovic prije svega), moglo bi biti svega, iako sam misljenja da ce sutra Partizan dobiti, a kako sam vec rekao, prave utakmice slijede tek na kraju.
Mogao bi osvanuti neki klip sutra Nemanja kuca Grobare, kao npr. ovaj.
[youtube][/youtube]
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
retro je napisao/la:Derbi sutra, kakva su ocekivanja?
Kad bi znao da će se uprava zahvaliti na saradnji Vladi Jovanoviću u slučaju poraza u derbiju,ja kao zadrti Partizanovac bi večeras navijao za Cigane da pobjede,jer mislim da je promejena trenera nužna za klub i najbolja stvar koja nam se može dogoditi
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
sto je ovako malo delija doslo ???? 
Delija je doslo 0.aS_Roma je napisao/la:sto je ovako malo delija doslo ????
Ovim tempom cenim da cemo da zavrsimo sa 20 poena zaostatka i jedno 3 coveka u terenu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jovanovic neka posle utakmice posalje zahvalnicu sto imamo ovako retardirane igrace i sto ih do sada nismo ubili i pored presmesnog sudjenja ovih indijanaca.

Ova ekipa vredja inteligenciju igre zvana kosarka.

edit:Ne mogu vise da gledam pa cu samo reci...
POZDRAVLJAM KEVU SVIM IGRACIMA NA CELU SA KARIJEM PESICEM !!!
Eto vam vasa "selektivna" godina **** vas ona da vas ****,dabogda nikada ne selektirali ekipu sve vam najmilije pozdravim.I ovaj Tomas,jos uvek nije u toj konkurenciji ali mogao bi opasno da udje u nju.
Ova ekipa vredja inteligenciju igre zvana kosarka.
Eto vam vasa "selektivna" godina **** vas ona da vas ****,dabogda nikada ne selektirali ekipu sve vam najmilije pozdravim.I ovaj Tomas,jos uvek nije u toj konkurenciji ali mogao bi opasno da udje u nju.
ne mogu se oteti dojmu da je ovaj Raduljica zvezdaš u duši
Milosavljevic dere guzove
dokle je to došlo da mi pobjeda protiv ovog mutant kluba više ništa ne znači, čak i da smo izgubili isto bi bilo....eto gdje nam je košarka trenutno......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Kao što sam i rekao...opet po starom
.mada fali mi pravi košarkaški derbi,hlupo je reći ali fale i porazi od Zvezde
...Jer ovo se više ne može zvati derbijem...pa nama ovakvima osakaćenima,sa ovakvim dudukom od trenera i lošom formom,ova CZVBGDFMP ne može ništa..Nadam se da ću opet jednog dana gledati pravi derbi i da će Zvezda opet da bude 2.

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Nisam gledao utakmicu, tako da necu komentirati sta je i kako je bilo. Ali moj Devile, opet sudije, opet. Pa ne ide vise takoDevil je napisao/la:Jovanovic neka posle utakmice posalje zahvalnicu sto imamo ovako retardirane igrace i sto ih do sada nismo ubili i pored presmesnog sudjenja ovih indijanaca.![]()
Ova ekipa vredja inteligenciju igre zvana kosarka.![]()
![]()
Nema tu hljeba, fino sam ja tebi pricao. Nema, ako je bila tranzitna sezona, trebao je dati maksimalnu sansu samo mladima. Samo njima, bez obzira na sve. Dobijaju sanse ove godine, ali Cvetkovic zasto da ne igra minute od Popovica. Jednom, dvaput, deset utakmica zaredom po 25 minuta. Ako ne bi bio bolji od Bojana, evo glava.
Ali napisao sam razlog na temi Partizana. Vjerovatno je to razlog.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nije samo sudjenje na nasu stetu bilo,iako su svirali i krivi pogled nasih igraca,kada tome dodas ne iteligenciju Popovica i Ilica dobijes da su nam centri lako dosli do 4 licne,a da je odnos u faulima i slobodnim bacanjima bio daleko.Sve su to kasnije pokusali da kompenzuju sa svavakavim ne sviranjem koraka(nama bar 3-4 puta oprositli ciste korake),ali su nas napunili greskama samo tako.Odgledao sam ove sezone nekih 15-ak utakmica NLB-a i ovo je bilo do sada definitivno najlosije sudjenje koje sam vide. 
Sudjenje je ove sezone sveukupno katastrofalno. Ne samo u Zvezdinim utakmicama vec u svim utakmicama ABA lige. Mislim da nije bilo namjere sudija da pomazu Partizanu a ako je i bilo nekih situacija to je cisto na reputaciju. Takodje odbranu jos uvijek ne znamo igrati sto dovodi do cestih i uzasno glupih faulova. Uostalom i Kari je rekao "Nije pitanje da li naši igrači žele da naprave faul. Oni to ne znaju."
ZKK dobio jedno velikooooooooooooo pojacanje
naime Alexandra Crvendakic(16) koja je najveci talenat u Srbiji potpisala za nas klub .Ugovor je na 2,5 godine .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
http://www.zurnal.rs/2011/12/29/crvena- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

U svečanoj atmosferi mondenskog kluba “SOHO REPUBLIC” KK Crvena zvezda održala je Novogodišnji koktel i promociju novog kalendara za 2012. godinu. U prisustvu velikog broja zvanica, sponzora, predstavnika medija i prijatelja kluba ispraćena je stara a sa najlepšim željama dočekuje se Nova godina.
Sumirajući rezultate, poseban osvrt bio je na mnogobrojne društveno odgovorne akcije koje je KK Crvena zvezda organizaovala u 2011. godini. Pre svih učešće u akciji Bitka za bebe u kojoj je obezbeđen jedan inkubator, zatim Zvezdina dečija nedelja, Pobedi sa mnom – akcija za borbu protiv dijabetesa…
Svetislav Pešić, šef strručnog štaba Crvene zvezde poželeo je mnogo sreće i zdravlja svima u 2012. godini i dodao:
- Crvenu zvezdu ne čine samo ovih 15 igrača koje vidite u prvom timu. Tu su i zvanični prvaci sveta u pionirskoj konkurecniji koje vodi trener Bulatović i mnogi drugi. Vidim da se prave šale na račun rezultata prvog tima i da nam se sada mnogi smeju, kao što sam to nedavno rekao u intervjuu za jedne novine neka se svi smeju, obično sam ja taj koji se poslednji smeje, a tada je smeh najslađi – rekao je Pešić i dodao:
– Zamolio bih sve da se ne bavimo previše rezultatima jer ih nije bilo ni u predhodnih 20 godina. Od kada smo počeli, toliko dobrih stvari smo napravili koje se još ne vide, zbog svega toga bih još jednom želeo da se zahvalim svim ljudima iz kluba sponzorima, menadžmentu… Vera u ovaj projekat nam daje sigurnost i dodatnu motivaciju koja nam je potrebna. Uopšte ne plačem ili kukam, veoma sam srećan što sam u klubu što imam mogućnost da znanje i iskusntvo uložim u temelje ovog projekta odnosno novog sistema, da on zaživi i da u budućnosti donse i visoke sportske rezultate i da tada ne bude više šala.
Celoj Zvezdinoj porodici za koju je rekao da čini bar pola Srbije Nebojša Čović poželeo je mnogo uspeha i naglasio:
- Pred nama je sezona prepuna iskušenja i izazova. Da ne ulazimo u to kako smo prošli i tokom prethodnih godina. Pravimo organizaciju koja bi trebalo da traje. Ovaj put nije lak, čeka nas jako interesantna godina, a sve probleme moramo da rešavamo uz strpljenje. Imajte poverenje u sve nas, nadam se da ćemo sledeće godine u ovo vreme pričati drugačije. Zajedno ćemo vratiti ponos Crvenoj zvezdi – rekao je prvi čovek kluba Nebojša Čović.
I ovaj događaj imao je humanitarni karakter, s obzirom da su po završetku oficijelnog dela igrači dobili uloge konobara a sav bakšiš koji su dobili od gostiju SOHO REPUBLIC-a namenjen je u dobrotvorne svrhe, odnosno biće uplaćen u Fond B92.

Sumirajući rezultate, poseban osvrt bio je na mnogobrojne društveno odgovorne akcije koje je KK Crvena zvezda organizaovala u 2011. godini. Pre svih učešće u akciji Bitka za bebe u kojoj je obezbeđen jedan inkubator, zatim Zvezdina dečija nedelja, Pobedi sa mnom – akcija za borbu protiv dijabetesa…
Svetislav Pešić, šef strručnog štaba Crvene zvezde poželeo je mnogo sreće i zdravlja svima u 2012. godini i dodao:
- Crvenu zvezdu ne čine samo ovih 15 igrača koje vidite u prvom timu. Tu su i zvanični prvaci sveta u pionirskoj konkurecniji koje vodi trener Bulatović i mnogi drugi. Vidim da se prave šale na račun rezultata prvog tima i da nam se sada mnogi smeju, kao što sam to nedavno rekao u intervjuu za jedne novine neka se svi smeju, obično sam ja taj koji se poslednji smeje, a tada je smeh najslađi – rekao je Pešić i dodao:
– Zamolio bih sve da se ne bavimo previše rezultatima jer ih nije bilo ni u predhodnih 20 godina. Od kada smo počeli, toliko dobrih stvari smo napravili koje se još ne vide, zbog svega toga bih još jednom želeo da se zahvalim svim ljudima iz kluba sponzorima, menadžmentu… Vera u ovaj projekat nam daje sigurnost i dodatnu motivaciju koja nam je potrebna. Uopšte ne plačem ili kukam, veoma sam srećan što sam u klubu što imam mogućnost da znanje i iskusntvo uložim u temelje ovog projekta odnosno novog sistema, da on zaživi i da u budućnosti donse i visoke sportske rezultate i da tada ne bude više šala.
Celoj Zvezdinoj porodici za koju je rekao da čini bar pola Srbije Nebojša Čović poželeo je mnogo uspeha i naglasio:
- Pred nama je sezona prepuna iskušenja i izazova. Da ne ulazimo u to kako smo prošli i tokom prethodnih godina. Pravimo organizaciju koja bi trebalo da traje. Ovaj put nije lak, čeka nas jako interesantna godina, a sve probleme moramo da rešavamo uz strpljenje. Imajte poverenje u sve nas, nadam se da ćemo sledeće godine u ovo vreme pričati drugačije. Zajedno ćemo vratiti ponos Crvenoj zvezdi – rekao je prvi čovek kluba Nebojša Čović.
I ovaj događaj imao je humanitarni karakter, s obzirom da su po završetku oficijelnog dela igrači dobili uloge konobara a sav bakšiš koji su dobili od gostiju SOHO REPUBLIC-a namenjen je u dobrotvorne svrhe, odnosno biće uplaćen u Fond B92.

Trilibane moram da te ispravim ja kao veliki ljubitelj i poznavalac zenske kosarke Aleksandra jos nije napunila 16, a Alex ce biti jedna od najboljih igracica Srbije, pa bog te sama je Loznicu nosila prosle sezone do nekih pobjeda. Pokazala se i u dvorani Eko gdje su igrale Srbija i selekcija regionalne i prve lige Srbije. Uglavnom Zvezda je dobila strasno pojacanje. Ne sumnjam da ce crveno bele ponovo da vrate osmijeh nama .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.