Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 26 dec 2011, 02:11

Furymaker je napisao/la:imas nas i starih navijaca , samo se ne javljamo dok ne popijemo lijekove za smirenje i slicno :oops:
Sreca pa odigrase odbranu u zadnji 20s kako treba i Rose pogodi onaj floater , strava .
Da smo izgubili od Lakersa **** bi bio ovaj put po zapadu , ovako , lagano u sezonu s pobjedama ;)
ma mogu bolje i organizovanije a nije lako LAL dobit ,tvrdi su Bullsi i kad su losi mogu dobit to je jako bitno

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 dec 2011, 02:12

joj utakmice ...onima sto kazu da je napad najbolja odbrana nek pogledaju utakmicu bullsa :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 dec 2011, 02:14

dema je napisao/la:Nema niko u NBA da igra bolju odbranu ,trener je vrh ,ni iz cega iscupase pobjedu a to mogu samo velike ekipe u drugom pomuvremenu odigraju samo 5 minuta kak treba i dobiju veceras vrlo dobre Lakerse

dobro nam dosli novi navijaca masAllah sto nas ima hehe
I kad lose igramo mi pobjedjujemo,to je duh velikih ekipa,kad sam vidio da nismo postigli poen gotovo citavu zadnju cetvrtinu nisam mogao ni pomisliti da cemo ovo preokrenuti,al eto hvala Bogu uspjeli smo,po meni najzasluzniji su bili Deng na kraju sa ovim slobodnim bacanjima,kako je samo bio miran svaka mu cast i naravno majstor Rose

Bice jos vise navijaca Chicaga samo laganini
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 26 dec 2011, 02:14

RogerPro je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
RogerPro je napisao/la:Ovaj Chicago je smiješna ekipa. Šta bi tek bilo da je Lakersima bio Bynum.
:D :lol: :o 8-) :mrgreen: :cry: :P :oops: :shock: :D :lol: 8-)
Šta je smiješno? Ako je ovako završilo 1 razlike za smiješnu ekipu Chicaga, da je bynum igrao bilo bi +10 za Lakerse. Kome to nije jasno nek prestane pratiti košarku.
ovako ja zamisljam tebe:

slika

:mrgreen: :lol: :D :lol: :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 dec 2011, 02:22

Rip se još nije potpuno uklopio,ali valjda neće ko Boozer.Deng i Rose će opet biti ključni igrači s tim da Deng mora stalno imati ovakve utakmice o čemu sam pisao i prošle sezone.Rose previše glumata ima najači prodor u ligi i neće da ga koristi,al hoće da pokaže da je i tricu uštelio.
Odlični ste,ali jednostavno treba tu više fizike pod košem da bi se dobio Heat.Noahu svaka čast,ali vrijedilo bi njega i još par igrača uz ostanak Denga i Rosea dati za Howarda ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2011, 02:23

RogerPro je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
RogerPro je napisao/la:Ovaj Chicago je smiješna ekipa. Šta bi tek bilo da je Lakersima bio Bynum.
:D :lol: :o 8-) :mrgreen: :cry: :P :oops: :shock: :D :lol: 8-)
Šta je smiješno? Ako je ovako završilo 1 razlike za smiješnu ekipu Chicaga, da je bynum igrao bilo bi +10 za Lakerse. Kome to nije jasno nek prestane pratiti košarku.
upucaj se :)... m i sutamo 18% u drugom poluvremenu i dobijemo tekmu to je ipak nesto sto se mora spomenuti :)....ti si najsmijesni u svome i ti trebas da prestanes pratiti kosarku i da svrsavas po forumu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 dec 2011, 02:31

vjerovatno niste uigrani , mi smo losi , ali bez obzira na pobjedu i vi ste losi , imate zasad 2,5 igraca Bizer i Deng , Rose nije uopste bio agresivan , a i djelovao mi je nekako ko daje ljut ? Jesu li to neki problemi sa trenerom ? Glupo mi kada Rose nema ni jedno slobodno bacanje :roll:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 dec 2011, 02:46

Na guzove izvucena pobjeda, ali tako to rade velike ekipe.

Nije mi bio jasan Thibs u situacijama kada je toliko mnogo odmarao Ripa bas u onim momentima kada niko nije mogo nista pogoditi, ali sta reci, hvala Dengu i Mvp-u.
Ima tu jos posla, ali vjerujem da cemo biti sve bolji.
I Lakersi su pogadjali veceras neke nemoguce suteve i doveli se u dobru situaciju ali je Gasol uprsko sa promasenim slobodnjacima.

Uglavnom, odbrana nam je beton, ali napad i dalje skripi. Valjda ce biti bolje
Poz svima, zao mi je sto nisam bio s vama veceras!

P.S Molim vas ne obracajte paznju na ovu djecurliju sto su poceli jucer kosarku gledat.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2011, 02:51

ma Bullsi su imali svega 10tak slobodnih bacanja ukupno...ma nisu problemi sa trenerom kakvi niposto, vec Rose vjerovatno vise zeli sad da mjenja svoju igru i da manje uzima tih lopti..bez obzira opet imao je odlicnu utkamicu i bez tih forsiranih suteva....ma mi smo igrlai dobro prvo poluvrijeme imali smo preko 50% prosjek suta nije to bilo toliko lose ofanzivno, ali u drugom je to stalo...ma polahko vidio sam da si napisao na temi Lakersa kako ce tek bit kad budu Lakersi igrlai protiv ozbiljnih ekipa hmmm :shock: ..pa ja mislim da smo mi sasvim ozbiljna ekipa i zrela za uspjeha i ako nije jos uvjek za titulu, ali za izjednaceno finale istoka ili eventualno finale NBA jeste...ipak ozbiljnost s epokazala 50 sekundi do kraja, kad se dostice prednost od 6-7 razlike....i mi smo fulali slobodna, recimo profulao Boozer obadva, zatim hvatmao lotpu i opet slobodna i dadnemo samo jedno i to 2 minute do kraja kad sam mislio vec da je gotova tekma.

Eh sad ja ne znam koje su to po tebi ozbiljnije ekipe od Bullsa... ok Boston sigurno nije jer vec su u godinama i ako oni mogu jos mnogo pruziti,Knicksi jos uvjek nisu, Miami definitivno jest, OKC jest, Dallas kako je izgubio nekoliko igraca tesko da vise moze nesto vise od 4 pozicije na zapadu,Clipersi jesu dobri, ali ne moze se reci da su oni ozbiljnija ekipa od nas jos uvjek
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 dec 2011, 03:05

SaltCityAttack je napisao/la:ma Bullsi su imali svega 10tak slobodnih bacanja ukupno...ma nisu problemi sa trenerom kakvi niposto, vec Rose vjerovatno vise zeli sad da mjenja svoju igru i da manje uzima tih lopti..bez obzira opet imao je odlicnu utkamicu i bez tih forsiranih suteva....ma mi smo igrlai dobro prvo poluvrijeme imali smo preko 50% prosjek suta nije to bilo toliko lose ofanzivno, ali u drugom je to stalo...ma polahko vidio sam da si napisao na temi Lakersa kako ce tek bit kad budu Lakersi igrlai protiv ozbiljnih ekipa hmmm :shock: ..pa ja mislim da smo mi sasvim ozbiljna ekipa i zrela za uspjeha i ako nije jos uvjek za titulu, ali za izjednaceno finale istoka ili eventualno finale NBA jeste...ipak ozbiljnost s epokazala 50 sekundi do kraja, kad se dostice prednost od 6-7 razlike....i mi smo fulali slobodna, recimo profulao Boozer obadva, zatim hvatmao lotpu i opet slobodna i dadnemo samo jedno i to 2 minute do kraja kad sam mislio vec da je gotova tekma.

Eh sad ja ne znam koje su to po tebi ozbiljnije ekipe od Bullsa... ok Boston sigurno nije jer vec su u godinama i ako oni mogu jos mnogo pruziti,Knicksi jos uvjek nisu, Miami definitivno jest, OKC jest, Dallas kako je izgubio nekoliko igraca tesko da vise moze nesto vise od 4 pozicije na zapadu,Clipersi jesu dobri, ali ne moze se reci da su oni ozbiljnija ekipa od nas jos uvjek
Veceras niste bili ozbiljni pogotovo u drugom poluvrmeneu da ste za 20 min postigli 15 p :? , e sad druga je prica je da se legitiman kandidat za titulu , ali veceras ste bili neozbiljni , a mi smo jos neozbiljniji :lol:

Pa mislim da ce nas Oklahoma i Miami upucat 20 razlike sa ovom igrom , kao i vas ako se neuigrate.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2011, 03:22

pa dobro znam da smo nocas i mi bili neozbiljni, ali mislio sam da si rekao da nismo ozbiljna ekipa koja bi mogla napraviti nesto vise u playoffu.. ali nema veze nije ni bitno :)...vazno je da smo dosli do pobjede i da su se uozbiljili onda kad je trebalo...ipak stignuti Lakerse za 50 sekundi nije mala stvar..nema veze sto ovi Lakersi nisu oni na koje smo svi navikli, ali ipak isforsirati Kobea da suta i profula u zavrsnici, blokirati mu sut i nakraju ga zaustaviti da ne postigne poen ipak slabo kome uspjeva, pa cak i onim najozbiljnim ekipama...sve se to desilo u zadnjih 50tak sekundi...znaci u tim trenutcima smo pokazali koliko je ekipa stabilnija ove godine, nakon samo onog finala istoka, gdje i ako nismo pobjedili, barem smo iz toga nesto naucili
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 26 dec 2011, 03:30

Nevjerovatna utakmica :D izmedju L.A Bryantsa i Chicago smotonja :lol:
Ovaku igru kao sto je odigrao Chicago dugo nisam vidio i to jos pobjede sto je najludje.
Ljudi se ne mogu s loptom sastavit,ne mogu istrcati kontru,ne znaju ufatit loptu,sudaraju se sami,lopta nece da udje u kos ni pomocu trikova......nevjerovatno.
RIP SALE VILENJAK

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 26 dec 2011, 03:34

Odigrali smo jednu od losijih 3/4 u zadnjih par godina, a i u 4/4 samo zadnje 3min. igrali kako treba. Onako losa igra, i opet smo se drzali tu negdje zahvaljujuci odbrani.

Prva je utakmica. Nije ekipa jos uvijek sinhronizovana kako treba. Polako. Ovo je odlican start, pobjediti LAL u gostima, i to u prime time-u.

Prvo poluvrijeme uopste nije bilo lose.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2011, 06:20

Zaista kako smo odigrlai drugo poluvijeme, prosto mi nije jasno kako smo dosli do pobjede :o :shock:

The Bulls shot 58.5 percent in the first half and assisted on 16 of 24 field goals. Those numbers dropped alarmingly to 25 percent shooting with just five second-half assists.

"I couldn't get anything going close by the basket," said Noah, who shot 3-for-12. "I felt like I missed a lot of chippies. We're going to get better offensively."
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 26 dec 2011, 09:12

Chicago 88 - LA Lakers 87

D. Rose 22p. L. Deng 21p. C. Boozer 15p.
K. Bryant 28p.

Thibodeau odbrana...
slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 26 dec 2011, 09:47

dema je napisao/la:
Stipe je napisao/la:Pozz

Pocetak los, ali u drugoj se vracaju stvari na svoje i nadam se pobjedi ovaj rip ce biti extra pojacanje jos potpisati petog visokog igraca i onda ce to biti to. Druga petorka nam je jaka pravo
pa djesi brate ide ovo lagano.a klupa nam jest jaka medju boljim u NBA
A evo me bratee tu sam. Malo posao pritisko pa nemam vremena da uletim tako cesto. Al pratit cu bullse koliko stignem. S Ripom ce ovom biti puno bolje nego iduce sezone
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 dec 2011, 10:03

cestitam momcima koji navijaju za Chicago ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 dec 2011, 10:12

Odlican pocetak sezone. :D
Jutros citajuci komentare konam zijanili smo, kada ono ... 8-)
Cuva Bog Zelju svog!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 26 dec 2011, 15:48

L-Train je napisao/la:cestitam momcima koji navijaju za Chicago ;)
Zivio. ;)

I tebi za pobjedu Miamija. ;)

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 26 dec 2011, 17:49

Veceras tekma protiv Golden State-a u 03:30h.

da je kasno, kasno je. ali mislim da cu gledati.

DA BULLS!!!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.