Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
rizo ako ova dvojica dođu imas od mene 10 djevica i 13 kamilaRizah je napisao/la:Meni stvarni nije jasno kako neko može čitati Carlove postove, čovjek od kada je prešao u he he he stranku postao je nepodnošljiv![]()
Cura izvadila aparat i slikala ga i on sada misli da je faca na forumu
![]()
Kao da bi te he he he slikala da te Jimmy nije uzeo pod ruku![]()
Dylane, postoji nešto u transferima što ti i ja ne razumijemo, ali nekad nam bude jasnije kada sami menadžeri počnu pričati o tome. Comolli je izjavio: Bolje je kupiti igrača za velike pare a dati mu malu platu, nego kupiti jeftinog igrača a dati mu veliku platu. Svi kada pričaju o Carrolu spominju samo cifru od 35 miliona funti koliko je plaćen, a rijetko ili niko ne spominje to da Carrol ima sedmičnu platu od samo 60 000 funti sedmično ili 240 000 mjesečno, odnosno 2 880 000 funti godišnje. Potpisao je ugovor na 5 godina, 35 000 000 + 14 400 000= 49 400 000.
To je bijedna cifra za EngleskuNiko ne spori da je to puno para, ali uzmi i izračunaj sam od sebe kako to izgleda kada kupiš igrača za 20 miliona funti i daš mu sedmičnu platu od 100 000 funti
![]()
Nego, ko zna holandski jezik da nam prevede ovaj tekst. Ovo je zvanična stranica Ayaxa. Na njoj se prvo pojavio tekst da Suarez dolazi u Liverpool.
http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/156097_ ... vertonghen" onclick="window.open(this.href);return false;

cuj hareta sta ce nam belgijski majstor

njih dvojica i shaqiri i meni dosta za ovaj prelazni. i onako ne vjerujem da bi napadac ista promijenio.
You are someone else I am still right here
Pa dobro Fera znam šta bi sa djevicama, ali šta ću sa kamilama?
Eh, napokon fudbal i to onaj pravi. Na teren prvo izlaze igrači Chelsija i Fulhama,a onda igramo mi. Nema nikakve sumnje da će Chelsea dobiti ovaj meč tako da ne treba očekivati prosipanje bodova. Nadam se da ćemo mi danas osvojiti 3 boda, drugi nam nisu više toliko bitni. Dobro bi bilo pobjediti Blackburn sa dva gola razlike
Mene brine jedna druga činjenica, opet živa glupost. Mediji pišu da FA neće donijeti pismenu odluku o kazni Suarezu sve do 15. 01. 2012. tako da će on sve do tada igrati. Glupost živa se dešava i to je sve dokaz da je kazna lakrdija. Sad je prpa šta napisati u odluci a preofirno bi bilo napisati Saurez je optužen za rasizam jer nam je tako Fergie naredio.
Očekujem danas i Suareza i Carrola u napadu a nadam se po krilima Bellamy i Downing, jer je to trenutno najbolje što imamo. Jedva čekam da vidim tog Luuka na tribinama, ako ga ne bude, da xiram ovog insidera
Svaki dobar igrač nama treba, jer imamo još barem 10 igrača kojih se treba riješiti na kraju sezone.

Eh, napokon fudbal i to onaj pravi. Na teren prvo izlaze igrači Chelsija i Fulhama,a onda igramo mi. Nema nikakve sumnje da će Chelsea dobiti ovaj meč tako da ne treba očekivati prosipanje bodova. Nadam se da ćemo mi danas osvojiti 3 boda, drugi nam nisu više toliko bitni. Dobro bi bilo pobjediti Blackburn sa dva gola razlike

Mene brine jedna druga činjenica, opet živa glupost. Mediji pišu da FA neće donijeti pismenu odluku o kazni Suarezu sve do 15. 01. 2012. tako da će on sve do tada igrati. Glupost živa se dešava i to je sve dokaz da je kazna lakrdija. Sad je prpa šta napisati u odluci a preofirno bi bilo napisati Saurez je optužen za rasizam jer nam je tako Fergie naredio.
Očekujem danas i Suareza i Carrola u napadu a nadam se po krilima Bellamy i Downing, jer je to trenutno najbolje što imamo. Jedva čekam da vidim tog Luuka na tribinama, ako ga ne bude, da xiram ovog insidera

Svaki dobar igrač nama treba, jer imamo još barem 10 igrača kojih se treba riješiti na kraju sezone.
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 26 dec 2011, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Evo citam zvanicno poslali 6mil funti za Montoliva i Fiorentine. Misljenja ? Po meni je visak ..
Nad nama nebo ima da gori!
ma carroll se sigurno unistio ovih dana pa ga ja ne ocekujem danas na terenu
a bez njega ne ocekujem ni golove
moja prognoza 0-0 opet mozda nas keane iznenadi pa nas i dobiju...

moja prognoza 0-0 opet mozda nas keane iznenadi pa nas i dobiju...
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako u prvom poluvremenu ostane 0:0, i ne povedemo, ja zaista drugo neću gledati.
Danas ako ovakav Blackburn ne pobijedimo sa nekoliko golova razlike onda i nismo zaslužili Ligu Prvaka. Odbrana im je preslaba i primili su do sada čak 38 golova samo 1 manje od Boltona koji je vodeći na toj laskavoj tabeli. Protiv svakog iole jačeg tima su redovno gubili mečeve, tako da očekujem da i danas na Anfieldu prime barem 3 komada.
fera, evo je ista tvoja
:

PREDOBRA FRIZURA!

PREDOBRA FRIZURA!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Je l' ovo nesto novo, nesto divlje?
Ili stara frizura?
Danas Gerrard na klupi?! Napokon.
Ili stara frizura?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
ja nešto ne vjerujem da se ošišao. al' ko zna, vidjećemo za satak.IgorBL je napisao/la:Je l' ovo nesto novo, nesto divlje?
Ili stara frizura?

danas se iskaliti na blackburnu, ništa nam drugo ne preostaje. prognoza: 3:0.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
#LFC: Reina; Johnson, Agger, Skrtel, Enrique; Maxi, Henderson, Adam, Downing; Carroll, Suarez.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Tamam se obradujem što ću gledati Andynatora, ona slijedi pravi šok: Maxi starterStivi_Dzi je napisao/la:#LFC: Reina; Johnson, Agger, Skrtel, Enrique; Maxi, Henderson, Adam, Downing; Carroll, Suarez.

Dobra je postava, samo što bih više volio Belamyija u startnih 11. Nema šta, ovih 11 na terenu mogu pobjediti danas i hoće ako Bog da.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
BIĆE OVO DOBRO LJUDI, SAMO NAM MALO SREĆE TREBA!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jos je chelski usao u 90+ jos uvjek je 1-1,fantasticno.
Kraj 1-1 ovo nama najvise odgovara sada upisati pobjedu i doci na bod papucarima.
Kraj 1-1 ovo nama najvise odgovara sada upisati pobjedu i doci na bod papucarima.
"You'll Never Walk Alone"
- reds_forever
- Kontakt:
http://www.livescorehunter.ro/streams/1 ... land1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Liverpool8
- Kontakt:
Stivi ce preokrenuti sve! 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Je li postoji offside iz auta kad se izvede lopta?????
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nabacajte tih linkova. 

- Paraglajder
- Kontakt:
Ne.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Je li postoji offside iz auta kad se izvede lopta?????
YNWA
- Paraglajder
- Kontakt:
http://www.balkansport.info/channel-9/1 ... t-9-a.html
Evo ovdje možete gledati na sportklubu, morate se registrovati.
Evo ovdje možete gledati na sportklubu, morate se registrovati.
YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.