Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Soni
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Soni » 26 dec 2011, 15:31

rogeRF je napisao/la:Ma ljudi ba, nece ga Mancini da uvodi, nece da rizikuje, da se povreda nedo Bog jos vise pogorsa, da izgubi tako vaznog igraca, koji mu je uvijek uzdanica u vaznim utakmicama, za razliku od ove (gdje i Balo moze dati ruku)... :mrgreen:
Manicinija za ministra kulture i sporta ! :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 dec 2011, 15:36

emir_ je napisao/la: edin uvijek odigra odlicno.... nekako mi je draze ako zaigra protiv Uniteda u Liverpola u kupovima nego danas
Poenta je da on u posljednje vrijeme nikako ne igra za razliku od pocetka sezone kada je koliko toliko dobijao sansu.
Rotacije vise nema, tako da mi je svejedno da li ce igrati u kupu ili ne.
Liga je prioritet. :!:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 dec 2011, 15:36

Nemojte sada željeti povredu Kunu i Bali to je ipak previše, najviše što možete zaželjeti je da City izgubi, :D a Mancini dode pameti i da šansu našem Dijamantu

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 26 dec 2011, 15:37

ZOI84 je napisao/la:Nemojte sada željeti povredu Kunu i Bali to je ipak previše, najviše što možete zaželjeti je da City izgubi, :D a Mancini dode pameti i da šansu našem Dijamantu
Ti nemoras ako neces, imaju pare, imaju sve, nek idu malo na odmor :lol:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 dec 2011, 15:42

emir_ je napisao/la:koji ste debili u pm... pa kad zabijaju i AGUERO I BALOOOOO!!!! edin je igrao tri zaredom od prve i nije dao gol, to su bile tekme protiv arsenala, bayerna i norwicha, a onda dvije pauze jer je balo zabijao i kad je trebo pocet povrijedio. i ja da sam Manchini ja bi poceo s balom i Kunom... a vi imate problem sto ne mislite na uspjeh kluba nego samo na edina... ako krene lose edin prvi ulazi i zabija!!!
Aguero cetiri utakmice nije dao gol pa je petu opet igrao. Prica ti nema nikakve logike ali opet se koristis uvredama.
Naravno da za City nema nista lose u tome sto Mancini ide na sigurno i ostavlja Edina na klupi jer je imao povredu ali to i dalje nije razlog da nekog nazivas debilom.
Mi smo ovdje na temi Edin Dzeko i LOGICNO je da se oko njega vrti sve i da se gleda "njegov" interes a ne interes kluba. Kako ne kontas??
Ovdje vecinu boli neka stvar hoce li City pobijediti ili nece, bitno je da Edin igra i daje golove. Logicno da ce se ljudi tako ponasati na temi Edin Dzeko. Da je u pitanju tema Manchester City, onda bi to bila druga prica.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 dec 2011, 15:47

Cincinnatus je napisao/la:Danas sam fan WBA. Dabogda se i onaj garonja povredio.
ilitiga navijamo protiv cityja :D
...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 26 dec 2011, 15:53

2 gola danas.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 dec 2011, 15:54

sanji je napisao/la:2 gola danas.
aBd

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 dec 2011, 15:55

sanji je napisao/la:2 gola danas.
al u PESu

btw jel iko citao ovu glupost na depou
REAGIRANJE NA DŽEKU - DJEDA MRAZA: Fetva protiv zalutalog džematlije: Gluho bilo, sram ga i stid bilo!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
plakala sam od smijeha.

(inace, to je mislim zezancija ovih na revolucija.ba, al ovi mrtvi ozbiljni prenijeli to)
Zadnja izmjena: panties, dana/u 26 dec 2011, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
...

emir_

Post Postao/la emir_ » 26 dec 2011, 15:56

SamoZeljo je napisao/la:
emir_ je napisao/la:koji ste debili u pm... pa kad zabijaju i AGUERO I BALOOOOO!!!! edin je igrao tri zaredom od prve i nije dao gol, to su bile tekme protiv arsenala, bayerna i norwicha, a onda dvije pauze jer je balo zabijao i kad je trebo pocet povrijedio. i ja da sam Manchini ja bi poceo s balom i Kunom... a vi imate problem sto ne mislite na uspjeh kluba nego samo na edina... ako krene lose edin prvi ulazi i zabija!!!
Aguero cetiri utakmice nije dao gol pa je petu opet igrao. Prica ti nema nikakve logike ali opet se koristis uvredama.
Naravno da za City nema nista lose u tome sto Mancini ide na sigurno i ostavlja Edina na klupi jer je imao povredu ali to i dalje nije razlog da nekog nazivas debilom.
Mi smo ovdje na temi Edin Dzeko i LOGICNO je da se oko njega vrti sve i da se gleda "njegov" interes a ne interes kluba. Kako ne kontas??
Ovdje vecinu boli neka stvar hoce li City pobijediti ili nece, bitno je da Edin igra i daje golove. Logicno da ce se ljudi tako ponasati na temi Edin Dzeko. Da je u pitanju tema Manchester City, onda bi to bila druga prica.
kontam ja sta ti pokusavas reci ali ne mogu da shvatim da neko moze pomisliti da je Manciniju draze da igra edin nego da pobijedi... edin ce opet biti onaj pravi a to samo moze ako city dobija... siguran sam da ce danas dobiti sansu ako ne bude islo, a ako ne, onda sigurno za novu godinu!!!
4-IN-A-ROW

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 dec 2011, 16:03

emir_ je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
kontam ja sta ti pokusavas reci ali ne mogu da shvatim da neko moze pomisliti da je Manciniju draze da igra edin nego da pobijedi... edin ce opet biti onaj pravi a to samo moze ako city dobija... siguran sam da ce danas dobiti sansu ako ne bude islo, a ako ne, onda sigurno za novu godinu!!!
Pa ako ljudi misle da Mancini moze pobijediti i sa Edinom i bez Edina (a moze), onda je logicno da se razocaraju.
Iskreno, i ja mislim da se WBA moze uzeti i sa Edinom i bez Edina.

Inace mislim da ce Dzeko i Johnson uci u drugom i dokrajciti vec naceti WBA. :mrgreen:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 26 dec 2011, 16:07

Imal kakv stream?

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 26 dec 2011, 16:16

Balo nista bolje ne igra od Džeke a ni Aguero. Džeki dao sansu na početku sezone i Džeko je davao golove, pa onda se Mancini prepao ako ovako dzeko nastavi ece moci davati sanse bali (svi znamo zasto), bolje je dzeku iz forme izbaciti. Poslje totenhema(ona 4 gola) na klupu i na klupi je sve do danas :D, mislim, daje mu da igra 5-10 min. nemoze ni Messi za toliko vremena nista pokazati. Ja koliko znam kad je igrac u formi onda se on iscrpi do kraja (da ga stavlja da igra, igra, igra i igra). Svaka ekipa ima prvih 11. samo Man. City nema, oni imaju prvih 18. :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 26 dec 2011, 16:16

http://www.sportp2p.eu/live_football_st ... gbsdfgsd3g" onclick="window.open(this.href);return false;
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 26 dec 2011, 16:16

stvarno ne razumijem ovu ljubav navijača i Džeke ...

15-ta minuta i već se čuje oooooooooo Edin Dzekooooo

jest ih brat kupio svaka mu čast :mrgreen:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 26 dec 2011, 16:24

http://www.sportp2p.eu/live_football_st ... megom/citi" onclick="window.open(this.href);return false;

na domacem jeziku

madrileno
Kontakt:

Post Postao/la madrileno » 26 dec 2011, 16:31

Zagrijava se dzeko,ulazi pocetkom drugog sigurno ;)

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 26 dec 2011, 16:33

Da hoce ovaj WBA izdrzati dok Dzeko ne ude.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 26 dec 2011, 16:40

U slucaju da Dzeko zabije u tih jadnih 20, 30 minuta sto ce mu Mancini pruziti starta iducu. U slucaju da ne zabije u iducoj bit ce na klupi iduce 2,3 utakmice. Toliki pritisak je nemoguca misija za napadaca.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 26 dec 2011, 16:46

Sad ce Dzekson u igru. Balonja je vec poceo izigravati faule pritom samon sebi lama vrat, skoro pa.

Kraj poluvremena, Aguero u kadru suh kao da tek ulazi u igru..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.