amerosm je napisao/la:Druze samo mi reci za koga ces dovesti D-Willa ? Opcija kao FA agent otpada jer su IDIOTI opteretili salary cap prosjecnim igracima, a u nekom trejdu jedino za Netse bi bio interesantan Bynum - iako je i to upitno radi njegovih koljena. Kupchak da je pametan - kao sto nije - trebao bi napraviti trejd za Timberwolvsima i poslati Gasola i dovesti Love-a, jer GM Minnesote pristaje na svakakve gluposti.majestic24 je napisao/la:Bio sam blizu svoje procjene. Iskreno,nisam razocaran toliko s ovim porazom. Jos ekipa nije uigrana. Obrana je bila dobra. Kobe ce opet biti na svom prosjeku od 28 poena po utakmici uz 40% suta. Fali play. Ako dodje kojim slucajem D-Will,biti cemo odlicna ekipa opet. Gasol jos ima motiva,Bynum kad se vrati pod kos...nije sve tako crno. Ima i na klupi potencijalamajestic24 je napisao/la:Dobivamo ovaj mec...od 1-5 ce biti kos razlika
Opet ponavljam da Bullsi sa normalnim procentom suta u drugom poluvremenu ovo dobijaju sa preko 10 razlike, ali eto Vi dalje mislite da ovo samo splet nesretnih okolnosti.
Druze imas na stranici Lakersa interviju sa Bryantom i samo mu pogledaj govor tijela i sve ce ti biti jasno. Na njemu se vidi koliko je iznerviran, ali se mora suzdrzavati kada su mediji u pitanju.
Nemoze se ostati s Love-om i Bynumom. Ovaj drugi je dobar al s zdravljem sumljiv,a Love je prosle sezone bio jako los protiv boljih ekipa. Pa protiv nas je imao 0-8 iz igre sut a cuvao ga je jedan Gasol.
Neznam na koji nacin da se dovede D-Will,nije moje da o tome razbijam glavu. Uglavnom,Bynuma i Gasola se nesmije dirati,osim u slucaju da se dovede Howard