Na najmanjoj kvoti padam, Belgijo dabogda se raspala i imala više kantona od nasVanBasten je napisao/la:Kotrijk, 0-0, još...dajte baaaa. giv mi abrejk

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Na najmanjoj kvoti padam, Belgijo dabogda se raspala i imala više kantona od nasVanBasten je napisao/la:Kotrijk, 0-0, još...dajte baaaa. giv mi abrejk
http://www.****/utakmica/MBgBG ... i-utakmiceVanBasten je napisao/la:Na najmanjoj kvoti padam, Belgijo dabogda se raspala i imala više kantona od nasVanBasten je napisao/la:Kotrijk, 0-0, još...dajte baaaa. giv mi abrejk
ma veceras meni losa noc sto se tice poena haman svi mi u under otisli sto ja ne praktikujem samo overAdmir_Sa je napisao/la:a grangera, pa bazen ne moze pogodit
pa dobro, kako onda opravdavas to da sam prije par godina platio 4 kune kao marku na kladionici ??hodža je napisao/la:opravdao si svoj potpis![]()
Jao kako mi je to poznat scenarijjasko_juve je napisao/la:Lukko - Jokerit odigram manje golova..2-1 vode domacini..u 17-toj minuti trece trecine padaju 2 gola i 19 minuti i 53-oj sekundi naravno pada jos jedan..kaze ima bog..mhmmmm..imaaaaa,tu je on..
a ako Gasol predje 18 poena samo cu fuliti manje od 4 zuta kartona na svonsi-kpr, frajer u 90min dobija cetvrti zutinafrI82 je napisao/la:Jao kako mi je to poznat scenarijjasko_juve je napisao/la:Lukko - Jokerit odigram manje golova..2-1 vode domacini..u 17-toj minuti trece trecine padaju 2 gola i 19 minuti i 53-oj sekundi naravno pada jos jedan..kaze ima bog..mhmmmm..imaaaaa,tu je on..hehe, nista novo, baksuz
DAnas sam parove postavio na fb stranici, jbg ne sjetih se ovdje
hahahschmecker je napisao/la:**** li ti anderlecht i boga i citavu belgiju !
**** li mu famaliju!!!!!!!!Admir_Sa je napisao/la:a ako Gasol predje 18 poena samo cu fuliti manje od 4 zuta kartona na svonsi-kpr, frajer u 90min dobija cetvrti zutinafrI82 je napisao/la:Jao kako mi je to poznat scenarijjasko_juve je napisao/la:Lukko - Jokerit odigram manje golova..2-1 vode domacini..u 17-toj minuti trece trecine padaju 2 gola i 19 minuti i 53-oj sekundi naravno pada jos jedan..kaze ima bog..mhmmmm..imaaaaa,tu je on..hehe, nista novo, baksuz
DAnas sam parove postavio na fb stranici, jbg ne sjetih se ovdje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.