Kojim bolan iskusnim igracima, nekakvim metuzalemima, sta ce vam to... iz ove mlade ekipe ce biti dosta igraca koji ce napraviti internacionalne karijere, u to sam siguran, a aBd i kandidata za reprezentaciju... Borac moze sigurno do titule i sa ovim igrackim kadrom, bez "provjerenih staraca" oko kojih se sve vrti u ekipi, radi takvih ekipe ne mogu napredovati... po meni ce se ove godine uz Borac i Velez te Zeljo boriti za titulu, s tim sto je zasad Borac mali korak ispred...Simpatizer je napisao/la:Po meni, ukoliko se ne pojacamo nekim iskusnijim igracima necemo moci do titule. Previse je mladjarije u prvom timu, pa su tu povrede i kartoni...
Samo da na kraju nekako budemo medju prve cetiri ekipe pa da i mi vidimo malo tu Evropu!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
da, mozda vi mrzite njega al on voli vasSimpatizer je napisao/la:Sta laprdas, jadan ne bio!
Imali smo 10 100% sansi, bili daleko bolji u ogromnom dijelu utakmice. Siroki dao golove iz 2 suta, nije vise sanse imao! Penal za Borac cist k'o suza i slazem sa da je onaj konj od sudije morao dati crveni karton. A sudiju je i trebalo psovati posto nije svirao cist penal nad Bilbijom u prvom pol. kada ga je odbrambeni drzao rukama.
Bilbija je zvijer. Momak ima samo 18 godina!
P.S. Da neki ovdje znaju koliko mi, Borcevci, mrzimo Dodika ne bi lupetali svakakve gluposti!

- edo_malesak
po meni je bolje uzeti mladu ekipu...uigrati je,pa ako treba i sezonu dvije i onda imate igrace u koje se mozes pouzdat..i koji znaju sta koji treba da radi...Isnar je napisao/la:Kojim bolan iskusnim igracima, nekakvim metuzalemima, sta ce vam to... iz ove mlade ekipe ce biti dosta igraca koji ce napraviti internacionalne karijere, u to sam siguran, a aBd i kandidata za reprezentaciju... Borac moze sigurno do titule i sa ovim igrackim kadrom, bez "provjerenih staraca" oko kojih se sve vrti u ekipi, radi takvih ekipe ne mogu napredovati... po meni ce se ove godine uz Borac i Velez te Zeljo boriti za titulu, s tim sto je zasad Borac mali korak ispred...Simpatizer je napisao/la:Po meni, ukoliko se ne pojacamo nekim iskusnijim igracima necemo moci do titule. Previse je mladjarije u prvom timu, pa su tu povrede i kartoni...
Samo da na kraju nekako budemo medju prve cetiri ekipe pa da i mi vidimo malo tu Evropu!
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
U Evropu idu prve tri ekipe i osvajac kupa !Simpatizer je napisao/la:Po meni, ukoliko se ne pojacamo nekim iskusnijim igracima necemo moci do titule. Previse je mladjarije u prvom timu, pa su tu povrede i kartoni...
- Simpatizer
- Kontakt:
Ma ostalo mi ono od prosle godine kada su i finalisti kupa bili medju prve 4. Nesporazum.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja sam utakmicu gledao bez tona pa nisam cuo te "pritiske" ali po meni cista i zasluzena pobjeda Borca. Vise su napadali i stvarali bolje sanse a i penal je, koliko sam ja vidio, cist ko suza!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- TheManiacs
- Kontakt:
rzz 88 Sjecam se twoga posta BOgami VI ce te mislit da sam ja lud a mislim da zeljo.Borac i velez
slabije igraju pripreme proradit ce u prvenstvu....SJecam se tog posta
slabije igraju pripreme proradit ce u prvenstvu....SJecam se tog posta
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
o kakvom pritisku govorite pred praznim trebinama sta su jos trebali i svecanu lozu da zatvore. mozete samo da pricate prazne price. borac je sampion a tek pred punim trebinama ledice se svima krv.cestitam momcima
- Stole iz Bora
- Kontakt:
zeljko78 je napisao/la:o kakvom pritisku govorite pred praznim trebinama sta su jos trebali i svecanu lozu da zatvore. mozete samo da pricate prazne price. borac je sampion a tek pred punim trebinama ledice se svima krv.cestitam momcima
Ali ipak mislim da je rano pricati o nekakvim titulama nakon 4 odigrana kola .. Ima jos da se igra, duga je sezona, desavaju se povrede, zuti kartoni ... Treba imati jaku klupu za to sve .. !Stole iz Bora je napisao/la:Ja sam utakmicu gledao bez tona pa nisam cuo te "pritiske" ali po meni cista i zasluzena pobjeda Borca. Vise su napadali i stvarali bolje sanse a i penal je, koliko sam ja vidio, cist ko suza!
AMAR OSIM
kao sto sam napisao na poluvremenu-pobjedismo,vise sam ocekivao od sirokog,mi smo za njih barsa...zna li neko zasto ljubojevic nije igrao?
- Simpatizer
- Kontakt:
To je i mene zacudilo. Ipak, sredina je i bez njega bila poprilicno pokretna. Prezadovoljan sam, popili smo golove iz jedne katastrofalne greske(valjda se nece ponavljati) i iz jedne majstorije onog Brazilca. Najvise me odusevila borbenost i zelja za pobjedom!
- velez_mostar
- Kontakt:
Krajnje je neozbiljno pomisliti da sam subjektivan samo zato sto sam zelio vidjeti Velez na prvom mjestu,pa tek je 4. kolo ,nije ni pocela sezona,tako da su bilo kakve prognoze smijesne.
Sto se tice mog gledanja utakmice,naglasak sam stavio na sudjenje koje je vise nego katastrofalno,pa ovaj Kaplan _(ja ga znam licno) je jedan od losijih trenera u nasoj ligi,a zna se kakvi su svi generalno.
Ako malo bolje pogledate ,Borac jest imao vise prilika,ali nisu bile plod tecne igre nego bukvalno sistema "horuk",posalji loptu prema kaznenom ,pa sta se desi,dok je Siroki imao tecnu igru,koja je na sve nacine sjeckana od strane igraca,i od sudije...pogledajte samo duele koje je pustao kad je trebao svirati prekrsaje za Siroki.
No,da se sad nesto puno ne osvrcemo na ovo,ovo je ek jedna tekma u nizu neregularnih,ali cu samo spomenuti da Borac jedino moze biti prvak uz mutne radnje,i igre,i nacionalne kriterije koji egzistiraju u savezu,i td..nikako po kvaliteti.
Sto se tice kvalitete,trenutno u drzavi je najjace Sarajevo,pa Siroki Brijeg..i to je objektivno...
Sto se tice mog gledanja utakmice,naglasak sam stavio na sudjenje koje je vise nego katastrofalno,pa ovaj Kaplan _(ja ga znam licno) je jedan od losijih trenera u nasoj ligi,a zna se kakvi su svi generalno.
Ako malo bolje pogledate ,Borac jest imao vise prilika,ali nisu bile plod tecne igre nego bukvalno sistema "horuk",posalji loptu prema kaznenom ,pa sta se desi,dok je Siroki imao tecnu igru,koja je na sve nacine sjeckana od strane igraca,i od sudije...pogledajte samo duele koje je pustao kad je trebao svirati prekrsaje za Siroki.
No,da se sad nesto puno ne osvrcemo na ovo,ovo je ek jedna tekma u nizu neregularnih,ali cu samo spomenuti da Borac jedino moze biti prvak uz mutne radnje,i igre,i nacionalne kriterije koji egzistiraju u savezu,i td..nikako po kvaliteti.
Sto se tice kvalitete,trenutno u drzavi je najjace Sarajevo,pa Siroki Brijeg..i to je objektivno...
Svaka vam čast na pobjedi,Borac je prvenstvo počeo sjajno možda ga i osvoji.
-VOLIM PARTIZAN CRNO BELE BOJE,VOLIM PARTIZAN KAO OČI SVOJE-
-NA KRAJU SVIJETA DA IGRA PARTIZAN ON NIKAD NEĆE OSTATI SAM-
"SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI" -GROBARI JUG-
-NA KRAJU SVIJETA DA IGRA PARTIZAN ON NIKAD NEĆE OSTATI SAM-
"SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI" -GROBARI JUG-
- el-fighter
- Kontakt:
Čestitke igračima Borca na večerašnjoj pobjedi. Vidi se da ovi momci ginu na terenu. Dva puta su stizali rezultat i na kraju zasluženo pobijedili. O tituli je još rano govoriti, a sa ovakvom ekipom možete daleko.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
velez_mostar je napisao/la:Krajnje je neozbiljno pomisliti da sam subjektivan samo zato sto sam zelio vidjeti Velez na prvom mjestu,pa tek je 4. kolo ,nije ni pocela sezona,tako da su bilo kakve prognoze smijesne.
????
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
slazem se u potpunosti...svaka cast Borcu na pobjedivelez_mostar je napisao/la:Krajnje je neozbiljno pomisliti da sam subjektivan samo zato sto sam zelio vidjeti Velez na prvom mjestu,pa tek je 4. kolo ,nije ni pocela sezona,tako da su bilo kakve prognoze smijesne.

Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
cestitam Borcu na zasluzenoj pobjedi al meni je onaj komentator Igor Kristic bio katastrofa , tip pola utakmice prica o sudiji kako je ostetio Borca ..nevjerovatno , koja neprofesionalnost ...zvao sam BHT i hebo im sve po spisku kakvi im idioti prenose utakmicu 

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
brate koliko vas izjeda svaka Borceva pobjeda to je strasno! necu nista komentarisati ni onaj penal ni sudjenje jer ste svi imali priliku da gledate tekmu putem prenosa i svako moze da je krsti kako god zeli! sad je malo ispalo da Borac kupuje utakmice i kao mutne radnje ali to su vasi licni problemi zavidnosti.....
moram da cestitam wagneru na onom majstorski izvedenom slobodnom udarcu ja sam se najezio. to ce biti medju prvih 5 golova jesenjeg dijela.
ludo te volim ja!
moram da cestitam wagneru na onom majstorski izvedenom slobodnom udarcu ja sam se najezio. to ce biti medju prvih 5 golova jesenjeg dijela.
ludo te volim ja!
ja volim samo Borac za njega samo znam, crveno plave boje sveću da vam dam!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ne izjeda, nego se gadite ljudima zbog parola tipa "nož, žica, Srebrenica", jer se lešinari(kako prikladno ime) predstavljaju kao isključivo srpska navijačka grupa bla, bla, bla, bla. Meni se gadite zbog toga.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
pa bar su prepoznatljivi po necemu a ne kao neki nazovi navijaci, bogatih klubova, koji prave "sjajnu" pozorisnu atmosferu, ...bo vas takav fubal, idite ga igrati u englesku da vas gledaju one gospodje i sejkovi, a...svaka cast navijacima veleza, zelje, sarajeva, zenice...nikad_izvini je napisao/la:Ne izjeda, nego se gadite ljudima zbog parola tipa "nož, žica, Srebrenica", jer se lešinari(kako prikladno ime) predstavljaju kao isključivo srpska navijačka grupa bla, bla, bla, bla. Meni se gadite zbog toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.