Da,ali i tu nisu odigrane 2 utakmice.Toxicity je napisao/la:Do danas su i kvalifikacije za kup trebale biti završene? Kad počinje završnica kupa?
Vidjet cemo,imaju fore do veceras ja msm.Ako ne odigraju,jedan par manje i pocet sa kupom
Moderator/ica: Padovan
Da,ali i tu nisu odigrane 2 utakmice.Toxicity je napisao/la:Do danas su i kvalifikacije za kup trebale biti završene? Kad počinje završnica kupa?
pesmaster je napisao/la:pošto je ovaj arnes odustao od lige , ja ne znam skime igram kvalifikacije za kup
Sad slijedi pauza u ligi do 04-01 tako da će i nastavak kupa biti poslije nove godine.Toxicity je napisao/la:Do večeras bi i kvalifikacije za kup trebale biti završene? Kad počinje završnica kupa?
Umjesto njega igra mocex, jer rekao je Goalgetteru da će igrati!pesmaster je napisao/la:pošto je ovaj arnes odustao od lige , ja ne znam skime igram kvalifikacije za kup
juventus 0244 je napisao/la:Sad slijedi pauza u ligi do 04-01 tako da će i nastavak kupa biti poslije nove godine.Toxicity je napisao/la:Do večeras bi i kvalifikacije za kup trebale biti završene? Kad počinje završnica kupa?
Umjesto njega igra mocex, jer rekao je Goalgetteru da će igrati!pesmaster je napisao/la:pošto je ovaj arnes odustao od lige , ja ne znam skime igram kvalifikacije za kup
bavarac je stigao, iso sam u cazin proslaviti zavrsnicu bayernove uspjesne polusezone,tako da sam 3 dana bio coma.:d..inace tamo kuci nemam netaBosniacum Lilium je napisao/la:zna li iko sta se desava sa bavarcom 33. Nema ga nikako a trebali smo igrati preko vikenda
Do 29. je 5. kolo i onda pauza koliko sam ja shvatio..Bosniacum Lilium je napisao/la:nema mocexa nikako, je l' do danas 5. kolo ili do 29.?
to ti je poremeceno u opcijama odes u kitserver i kliknes na file " lodcfg.exe" i tu imas opciju substition a to je tebi iskljuceno i stavis 3 izmjene npr i sacuvas i to je tomocex je napisao/la:zna li iko zasto ne mogu nekad da mjenjam igrace u igri?desava mi se to u zadnje vrijeme da ne mogu nikako mjenjati :S.NAdam se da ce neko znati o cemu se radi :poz
barca_87 je napisao/la:to ti je poremeceno u opcijama odes u kitserver i kliknes na file " lodcfg.exe" i tu imas opciju substition a to je tebi iskljuceno i stavis 3 izmjene npr i sacuvas i to je tomocex je napisao/la:zna li iko zasto ne mogu nekad da mjenjam igrace u igri?desava mi se to u zadnje vrijeme da ne mogu nikako mjenjati :S.NAdam se da ce neko znati o cemu se radi :poz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.