A samo se ti i dalje hvali kako imaš najbolje medije, kako pratiš, kako si informisan, tralalalallaaa...geronimo je napisao/la:i ne znam otkud ti ta cifra. Izvor?
Vjeruj ovo je informacija iz prve ruke, provjereno, ne treba ti dalje tražiti.
Kako tebi ne dosadi to ponavljati iznova i iznovaamerosm je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da je ona titula splet sretnih okolnosti i da je vecina igraca igrala iznad svog maksimuma, jer su jedino Dzeko i Miske (donekle) ponoviti prethodnu sezonu.
Dovoljno je reći sezona prije
Ekipa je izgubila svoj glavni šaraf
Činjenica je da su pod Magathom igrali svemirski nogomet,
Benaglio branio u vrhunskoj formi, i danas je on dobar golman,
Barzagli opravdao uložene pare, tada je bio jedan pouzdan stoper,
Schafer i dan danas dobar lijevi bek,
Josue, samom njegovom pojavom sve dobre stvari padaju u vodu
a o triu Miske-Grafite-Džeko ne treba trošiti riječi, poobarali rekorde,
Miske po asistencijama,
Grafite i Džeko po golovima, bila je to izuzetna generacija, izuzetan proljetni dio sezone, ne sumnjam da bi nastavili i naredne u takvom svijetlu, ali Magath zaj.eb'o, sve se srušilo kao kula od karata.
Danas taj Magath sve manje liči na onog starog lisca, vidjećemo ovaj prelazni rok, vidjećemo da li je još uvijek začepljenog nosa.
Ako ćemo navoditi slabi Bayern, e onda možemo isto reći i za titule Kaiserslauterna, Dortmunda, Werdera, Stuttgarta, to ne pije vode.
Ali iskreno od svih nabrojanih meni je ta Stuttgartova titula ostala skroz nejasna, ni dan danas mi nije jasno kako su iz drugog plana uspjeli zaskočiti na sami vrh