Patrika doveo Ivicin prijatelj Josip iz Graza koji je jedan od zastupnika WSP Agencije.
I zavrsavam s tobom, sigurno mu znas tatu, cuj Hrasnica
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
evo jos jedne gluposti od tebe ........smijes koju paru stavit,nadjemo se s Patrikom kad dodje iza Ng i nek kaze ko ga je doveo u Zelju jel ok ako si za posalji mi broj na PP pa da se dogovorimo za kafu i da stavis koju paruAldinn1 je napisao/la:Ma kakva crna Hrasnica i Kanada ne lupaj Boga ti.
Patrika doveo Ivicin prijatelj Josip iz Graza koji je jedan od zastupnika WSP Agencije.
I zavrsavam s tobom, sigurno mu znas tatu, cuj Hrasnica
Kako kazu stari ljudi:"Budala i krivih drva ce uvijek biti." Tako da nista cudno.Casperbeg je napisao/la:Mislio sam da samo kod nas ima ovakvih blentovina al vidim i kod vas, e vala svakakvih ljudi u oba tabora... sto rece neko maloprije, mozda se i uzemete vas dvojica... heheh NHF
Valja ovo trpit ba 3 mjeseca. Ove "provjerene" informacije. **** našu zimsku pauzu od po' milenijumatm8782 je napisao/la:Kako kazu stari ljudi:"Budala i krivih drva ce uvijek biti." Tako da nista cudno.Casperbeg je napisao/la:Mislio sam da samo kod nas ima ovakvih blentovina al vidim i kod vas, e vala svakakvih ljudi u oba tabora... sto rece neko maloprije, mozda se i uzemete vas dvojica... heheh NHF![]()
![]()
heheh al bas.. al da nema nje ne bi coek' ni vidio koliko ljudski um moze ici iz krajnosti u krajnostVanBasten je napisao/la:Valja ovo trpit ba 3 mjeseca. Ove "provjerene" informacije. **** našu zimsku pauzu od po' milenijumatm8782 je napisao/la:Kako kazu stari ljudi:"Budala i krivih drva ce uvijek biti." Tako da nista cudno.Casperbeg je napisao/la:Mislio sam da samo kod nas ima ovakvih blentovina al vidim i kod vas, e vala svakakvih ljudi u oba tabora... sto rece neko maloprije, mozda se i uzemete vas dvojica... heheh NHF![]()
![]()
![]()
Na kraju kad dode neko iz Swazilenda, a ode nam Guso u BaselVanBasten je napisao/la:Valja ovo trpit ba 3 mjeseca. Ove "provjerene" informacije. **** našu zimsku pauzu od po' milenijumatm8782 je napisao/la:Kako kazu stari ljudi:"Budala i krivih drva ce uvijek biti." Tako da nista cudno.Casperbeg je napisao/la:Mislio sam da samo kod nas ima ovakvih blentovina al vidim i kod vas, e vala svakakvih ljudi u oba tabora... sto rece neko maloprije, mozda se i uzemete vas dvojica... heheh NHF![]()
![]()
![]()
Aldinn1 je napisao/la:Na kraju kad dode neko iz Swazilenda, a ode nam Guso u BaselVanBasten je napisao/la:
Valja ovo trpit ba 3 mjeseca. Ove "provjerene" informacije. **** našu zimsku pauzu od po' milenijuma![]()
zeljo1 je napisao/la:taj momak je igrao s Patrikom u Kanadi iz Hrasnice je ako te dalje interesuje javi se PP i dogovorit cemo kafu i dat cu ti broj pa da vidimo ko zna koga a ne lupati gluposti bezveze o nekom a ne znas gaAldinn1 je napisao/la:Navedi ime i prezime ko je doveo Nyemu ?
Nedaj Boze pa da se jos ovakvih okoti.spielführer_21 je napisao/la:Možda se skontate na kraju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.