Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Boske
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Boske » 16 okt 2008, 00:18

Protiv Belgije u Belgiji pa i u Bosni trebali bi okrenuti na 4-4-2 i niposto se braniti jer to ocigledno ne znamo...

Zelio bih ovakav sastav:

-------------------------------------Hasagic--------------------------------

----Berberovic---------Spahic------------Nadarevic-------------Papac-----

-------------------Bajramovic--------------Rahimic------------------------

-----------Pjanic--------------------------------------Misimovic------------

---------------Dzeko----------------------Muslimovic--------------------

Klupa: Vladavic, Ibisevic, Ibricic, Damjanovic, Branisic, Salihovic, Radeljic.........

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 16 okt 2008, 00:23

Nego @Samko74 care sta ti ja rece u vezi Bartolovica i njegovog poziva od strane Cire ;)

Kenno
Kontakt:

Post Postao/la Kenno » 16 okt 2008, 00:24

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

salihovic naj najjaci igrac na klupi zamalo se nisam unesvijestio koje si ti tekme gledo nema boljeg igrca, jao centarsuta mu, igracina je on, a vladavic je strasan na klupi jer je brz upane kasnije kada su protivnici umorni i iskoristi svoju brzinu,ali salihovic hahaha i miske ne igra na toj poziciji nikako ispadali bi po bokovi katastrofalno isto hrvati protiv engleza gdje je slicna taktika bila
Respect to be respected!!!

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 16 okt 2008, 00:26

Salihovic je ****..U Hoffenheimu je mozda i dobar ali veceras je igrao kao da su mu obe lijeve..Pojma nemas..Zaboravio sam Muratovica jedino no i on je za klupe

Kenno
Kontakt:

Post Postao/la Kenno » 16 okt 2008, 00:28

Boske je napisao/la:Salihovic je ****..U Hoffenheimu je mozda i dobar ali veceras je igrao kao da su mu obe lijeve..Pojma nemas..Zaboravio sam Muratovica jedino no i on je za klupe

o ceme pricas ti, obje mu lijeve bas bi bilo cudo jer je on lijevak ako nisi znao to sto ti ne gledas tvoja stvar, covjek je najbolji bio protiv estonije protiv spanije takoder dobro igrao, danas se zafrkavao ko i svi, u hoffenheimu dobar lol sta to znaci 1 iz bundeslige nije dobar za repku BiH a jest jedan bajramovic(strasan je i on) koji je ozljeden 1 god i igra u frankfurtu, za jednoga z sturma, neka smiri se malo pukla te u glavu ova pobijeda i previse euforije.....salihovic strasan......

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 16 okt 2008, 00:30

Salihovic nula poena...Imamo sreca da je veceras bila ovako losa Armenija..Da je bila imalo ozbiljnija ekipa zbog njegovih gresaka bi primili najmanje 3 komada..

U Hoffenheimu sa 30 metara iz slobodnjaka dere mreze a ovdje sa 7 metara mu lopta bjezi preko noge i naravno traljavo fula cijeli gol...O preciznosti njegovih pasova da i ne govorimo...

Kenno
Kontakt:

Post Postao/la Kenno » 16 okt 2008, 00:32

Boske je napisao/la:Salihovic nula poena...Imamo sreca da je veceras bila ovako losa Armenija..Da je bila imalo ozbiljnija ekipa zbog njegovih gresaka bi primili najmanje 3 komada..

U Hoffenheimu sa 30 metara iz slobodnjaka dere mreze a ovdje sa 7 metara mu lopta bjezi preko noge i naravno traljavo fula cijeli gol...O preciznosti njegovih pasova da i ne govorimo...

okey kako god ti kazes, vidio si i sam kakav je teren bio momak je mlad, sjecam se ceske i gola za 30+metara, probija dobro stranu dobar centarsut i asistent sta hoces vise da je dobar u zraku, imamo srece sto imamo takvog igraca , a ako je on tako los sta je onda sa ibricicem :roll:

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 16 okt 2008, 00:33

Boske je napisao/la:Protiv Belgije u Belgiji pa i u Bosni trebali bi okrenuti na 4-4-2 i niposto se braniti jer to ocigledno ne znamo...

Zelio bih ovakav sastav:

Klupa: Vladavic, Ibisevic, Ibricic, Damjanovic, Branisic, Salihovic, Radeljic.........
Po desnoj strani bi nas i olimpik poderao sto se defanzive i defanzivne pomoci Pjanica tice.
Salihovic sa lijeve strane mora igrati pa taman i papac sijedio na klupi ako bude i sijedio.
Nego da nije kao sto jeste pa ciro umijesto rasprdzavanja i jedenja pite tikvenjace da zapici i u skotsku,italiju,njemacku digne iz carapa i bracu,onog supeka subotica i to sastavi sa Papcom.A ne rekla kazala
I onda zadnji red-- hasagic
braco----------spahic-subotic-------------papac
-------------------Bajramovic----------------------
i onda gore sve spicove gurnuti :mrgreen:a bilo bi mijesta i za pjanica ;)

Kenno
Kontakt:

Post Postao/la Kenno » 16 okt 2008, 00:37

sukisp je napisao/la:
Boske je napisao/la:Protiv Belgije u Belgiji pa i u Bosni trebali bi okrenuti na 4-4-2 i niposto se braniti jer to ocigledno ne znamo...

Zelio bih ovakav sastav:

Po desnoj strani bi nas i olimpik poderao sto se defanzive i defanzivne pomoci Pjanica tice.
Salihovic sa lijeve strane mora igrati pa taman i papac sijedio na klupi ako bude i sijedio.
Nego da nije kao sto jeste pa ciro umijesto rasprdzavanja i jedenja pite tikvenjace da zapici i u skotsku,italiju,njemacku digne iz carapa i bracu,onog supeka subotica i to sastavi sa Papcom.A ne rekla kazala
I onda zadnji red-- hasagic
braco----------spahic-subotic-------------papac
-------------------Bajramovic----------------------
i onda gore sve spicove gurnuti :mrgreen:a bilo bi mijesta i za pjanica ;)

salihovic _/

hordas_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la hordas_do_groba » 16 okt 2008, 00:39

-----------------------------hasagic------------------------------

----------trivunovic----------spahic--------------papac--------

--berberovic-------bajramovic----rahimic--------salihovic---

---------------------------misimovic------------------------------

---------------------dzeko-------muslimovic---------------------
ovo bi nam bila jedna od najboljih i vrlo moguca postava i igraci
1.ibisevic
2.pjanic
3.vladavic
4.nadarevic
5.radeljic
6.muratovic
7.damijanovic
ovo je otprilike realnost
umjesto papca ako se ne odazove pozvat hrgovica ako se popravi,vuleta obavezno pozvat jer je bolji od svih odbranbenih osim spahe i papca(kloca),fakat odbrana nam je najtanji dio i to se vidilo i protiv jadne armenije.
-HZ-

Kenno
Kontakt:

Post Postao/la Kenno » 16 okt 2008, 00:42

hordas_do_groba je napisao/la:-----------------------------hasagic------------------------------

----------trivunovic----------spahic--------------papac--------

--berberovic-------bajramovic----rahimic--------salihovic---

---------------------------misimovic------------------------------

---------------------dzeko-------muslimovic---------------------
ovo bi nam bila jedna od najboljih i vrlo moguca postava i igraci
1.ibisevic
2.pjanic
3.vladavic
4.nadarevic
5.radeljic
6.muratovic
7.damijanovic
ovo je otprilike realnost
umjesto papca ako se ne odazove pozvat hrgovica ako se popravi,vuleta obavezno pozvat jer je bolji od svih odbranbenih osim spahe i papca(kloca),fakat odbrana nam je najtanji dio i to se vidilo i protiv jadne armenije.
-HZ-

dobar samo sta tu radi trivunovic , sjecam se madarske kada su nas sudije ubile, kaze onaj konjic otkrili smo novog igraca vule, ali kasnijeje propao, to je to kada mi nemamo skaute koje prate igru nas repke, igra mravac koi je bio solidan jer se radilo o armeniju i onaj iz zvijezde , ali sta ces zvijezda igra dobro sto jest jest, ali daleko je hladna rusija da prate njegove igre, vaznije je sta kaze goce sedolski nego neki vamo....

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 16 okt 2008, 00:43

Boske je napisao/la:Salihovic nula poena...Imamo sreca da je veceras bila ovako losa Armenija..Da je bila imalo ozbiljnija ekipa zbog njegovih gresaka bi primili najmanje 3 komada..

Salihovic je ofanzivac i silom prilika je na beku iako nikad to u zivotu nije igrao.
Koliko je Salihovic po tvom los tamo gdje mu je pozicija i gdje mu je prirodno mijesto.
Govori cinjenica da je izabran za najboljeg igraca druge BL i tip sa najvise asistencija plus 6 golova.
Ove sezone zbog tih njegovih ,,losih,, igara klub mu drugi u prvoj BL :roll:
a Alternative osim Papca nema plus sto si i Misimovica stavio na lijevo krilo :lol:

adoBRCKO
Kontakt:

Post Postao/la adoBRCKO » 16 okt 2008, 00:47

Postava ti je dobra samo ti salihovic fali ko ce ti nabacivat za dzeku i muslimovica :D . U Beligiji ce biti tesko pobijedit ako budemo igrali ko sa turcima i spancima totalno defenzivno opet ce nas sjebat makar sa jednim golom!!!!!!!!!!!!!!!

Kenno
Kontakt:

Post Postao/la Kenno » 16 okt 2008, 00:48

opet kazem salihovic igra lijevog veznog u hoffenheimu pratim njega uvijek i gledam volim bayern pa bi ga volio bidjeti tu inace kakav god igrac moze i cak iz nase lige bolji bio bio od schweinsteigera...

salihovic_/

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 16 okt 2008, 01:10

Fino je to sto vi vec sada pravite sastav za Belgiju, ali do te tekme ima jos dugo...neznamo ko ce tada biti u formi, ko ce tada biti povredzen, hoceli se odazvati pojedini igraci, hoce li ciro zvati pojedine igrace..sve u svemu mozemo ipak reci da hvala dragom allahu imamo vjerovatno veliki izbor igraca, koji bi mogli odraditi dobre kvalifikacije u buducoj godini...evo par za sjecanje sta se ima na listi igraca a vi ako vam je do toga pravite sastava koliko god hocete :mrgreen:

Golmani: Hasagic...Tolja...Brasnic...
Odbrana: Berberovic...Nadarevic...Spahic...Papac...Damjanovic...Jahic...Hrgovic...Mravac
Sredina: Salihovic...Rahimic...Bajramovic...Muratovic...Misimovic...Pjanic...Ibricic...Vladavic...Grlic...Stilic
Napad: Dzeko...Muslimovic...Ibisevic...Husejinovic...Dialiba?

Jesam li mozda nekog zaboravio od igraca koji bi nasoj repki mogli pomoci?? ...Spisak je veliki, moze biti da sam stvarno nekog zaboravio!! A ako sam zaboravio, molim argumentaciju zasto bas taj igrac? :mrgreen:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 16 okt 2008, 01:14

Ljudi evo ja tek stigao kuci sa utakmice, i rekoh da vas pozdravim. Momci su odigrali veceras pravo, po meni je odlicno odigrao Muratovic, mozda i najbolje, ali i Vladavicu svaka cast, momak je pokazao da je igracina. Zao mi je sto se povrijedi Spahic i sto je morao uci odbrambeni, a volio sam vidjeti Pjanica bar malo na terenu.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 16 okt 2008, 01:16

E.D je napisao/la:Fino je to sto vi vec sada pravite sastav za Belgiju, ali do te tekme ima jos dugo...neznamo ko ce tada biti u formi, ko ce tada biti povredzen, hoceli se odazvati pojedini igraci, hoce li ciro zvati pojedine igrace..sve u svemu mozemo ipak reci da hvala dragom allahu imamo vjerovatno veliki izbor igraca, koji bi mogli odraditi dobre kvalifikacije u buducoj godini...evo par za sjecanje sta se ima na listi igraca a vi ako vam je do toga pravite sastava koliko god hocete :mrgreen:

Golmani: Hasagic...Tolja...Brasnic...
Odbrana: Berberovic...Nadarevic...Spahic...Papac...Damjanovic...Jahic...Hrgovic...Mravac
Sredina: Salihovic...Rahimic...Bajramovic...Muratovic...Misimovic...Pjanic...Ibricic...Vladavic...Grlic...Stilic
Napad: Dzeko...Muslimovic...Ibisevic...Husejinovic...Dialiba?

Jesam li mozda nekog zaboravio od igraca koji bi nasoj repki mogli pomoci?? ...Spisak je veliki, moze biti da sam stvarno nekog zaboravio!! A ako sam zaboravio, molim argumentaciju zasto bas taj igrac? :mrgreen:
Ne vjerujem da si ikoga zaboravio, jedino mislim da Dialiba nema tu mjesta jos isto kao ni Husejnovic, pali su u formi obojica, al ko zna mozda se poprave do marta ima puno..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 16 okt 2008, 01:17

amir je napisao/la:Ljudi evo ja tek stigao kuci sa utakmice, i rekoh da vas pozdravim. Momci su odigrali veceras pravo, po meni je odlicno odigrao Muratovic, mozda i najbolje, ali i Vladavicu svaka cast, momak je pokazao da je igracina. Zao mi je sto se povrijedi Spahic i sto je morao uci odbrambeni, a volio sam vidjeti Pjanica bar malo na terenu.
Isti sam i ja Murat je odigrao odlicno, steta za Spahu to je momcina i igracina prava..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 okt 2008, 03:25

4 bodova iz sljedece dvije utakmice bi bilo krasno. :P

Ako bog da imacemo i Bajramovica i mozda Grlica.

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 16 okt 2008, 03:50

Tarik14 je napisao/la:4 bodova iz sljedece dvije utakmice bi bilo krasno. :P

Ako bog da imacemo i Bajramovica i mozda Grlica.
Kad bi zbilja uzeli 4 boda to bi znacilo 70% da cemo na kraju biti drugi, onih 30% ostaje da dobijemo turke i dvije gostujuce protiv estonije i armenije.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.