a Wood,navijas li onda za ZeljuAvalanche je napisao/la:Ma da je gledao sa tribina utakmice Barcelone, u Barsinu skolu se ne dolazi preko tatinih i maminih veza, svaka cast za ovaj potez da vidim neki drugi klub da ovakav neki potez izvede, mogao bi poceti navijati za Olimpicsarajlija89 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/cuqui ... 42977.html
3 utakmice?![]()
![]()
Ma nije ni igro, pa da je valjo ko da bi u Olimpic dosao..ne zna ni on gdje je igro, anonimus totalni
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
ovog Smajica sam pratio prosle godine,zanimljiv igrac
OFF TOPIC bravo dokazujete se kakvi ste zaista navijaci, olimpic dovede dobrih igraca i stvara dobre rezultate i vi bi odmah napustili svoj klub kao navijati za olimpic, svaka cast za vas navijace 

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
avalanche je jedan od tih hehehehh

i sta je tu problem?Fkr.87 je napisao/la:OFF TOPIC bravo dokazujete se kakvi ste zaista navijaci, olimpic dovede dobrih igraca i stvara dobre rezultate i vi bi odmah napustili svoj klub kao navijati za olimpic, svaka cast za vas navijace
Bosna <3
... ma ništa, izgleda da očekuje aplauz za ovu izjavu...pluton je napisao/la:i sta je tu problem?Fkr.87 je napisao/la:OFF TOPIC bravo dokazujete se kakvi ste zaista navijaci, olimpic dovede dobrih igraca i stvara dobre rezultate i vi bi odmah napustili svoj klub kao navijati za olimpic, svaka cast za vas navijace

ovde izgleda niko ne zna sta je ironijazeljo1 je napisao/la:avalanche je jedan od tih hehehehh

Olimpic ima zanimljive ideje,koncept koji su oni zamislili je apsolutno interesantan i zapravo je pravi put do uspjeha.Vrlo hrabro ulaze u svoju ideju i odlucni su da naprave jaku skolu mladih i talentovanih igraca,koji ce dospjeti u prvi tim i eventualnom prodajom pojedinih mladih igraca,mogli bi lijepo zivjeti.Isto tako teze i da dovedu mlade igrace,pa bi jedan takav sklop pod uslovom da je je uspjesan i da se sa takvom idejom prodje u evropu gdje je masa menadzera,predodredjen za bolje dane ovog kluba.Meni realno nije bitno da li je neko prosao fudbalsku skolu Barcelone,kada bih tako razmisljao,onda mi nesto definitivno ne bi stimalo u ovom transferu,jer dolazak jednog takvog igraca u ovakvu sredinu nije realan ako je sve u redu.Vise mi je interesantno vodjenje ovakve klupske politike i zelja pronalaska mladih talenata koji bi ovde mogli pokusati.Olimpic stvara uslove koji su dobri za te mlade igrace.Imace svoj mir,svoj teren i u mirnoj sredini poput Olimpicove,moguce je dalje napredovati kao mlad igrac,manji je pritisak nego u dva starija sarajevska prvoligasa.No,ono sto je ocigledna cinjenica a vezana je za ovaj klub,je upravo to sto je svaki prelazni rok buran i sto mnogo igraca mijenja klubove nakon vrlo kratkog vremena.Shvatam da je Gracic dovodio odredjena poznata imena nasoj javnosti i time htio stabilizovati klub,ali njihovi brzi odlasci sigurno ne rade dobro toj stabilizaciji.Pa nijedan trener ne voli da mu se mijenja pola tima svake polusezone.Kada bi malo zagledao u tu statistiku,sigurno bi me sokirao broj igraca koji su dosli i broj odlazecih igraca iz ovog kluba u odnosu na ostale nase klubove u ligi.Zasto je to tako nemam pojma,zasto u klubu nemaju strpljenja,nemam pojma,ali vidim da se desava isto kao i u svakoj polusezoni.Otislo je vec nekoliko igraca,moguce da ce ih otici jos,ko zna,a evo vec je doslo nekoliko novih,a siguran sam da ce ih doci jos.Jedino sto je bolje u ovom prelaznom roku je cinjenica da rade na dolasku mladih igraca.Medjutim,ja sam misljenja da se na ovaj nacin ne radi stabilizacija kluba,jer je to prosto nemoguce gledajuci s igracke i trenerske strane.Sa finansijske strane ne znam.Ali je nemoguce biti trener u sredini koja mu mijenja desetak igraca svakih pola godine.Trener je ovde u nezgodnoj situaciji.Kada bi bilo moguce da Olimpic radi samo malo pametnije po ovom pitanju,vrlo brzo bi bili hit u ovoj nasoj ligi.Gledati da zadrze srz ekipe,uz mozda dva ili tri odlaska godisnje i isto toliko dolazaka na godisnjem nivou,a ne na polugodisnjem nivou,onda bi ekipa imala kontinuitet rada,uz dolazak ponekog mladog igraca koji bi se uklopio,napredovao i za dvije godine bio vedeta kluba,kada bi bio prodat po dobroj cifri.Olimpic jos nije prodao igraca iz prvog tima za neku cifru.Ne znam sta je sa Subasicem i kako je to zavrseno,ali i to je jedna cinjenica.Da li je nestrpljenje ne znam,da li je nedisciplina tih igraca koji dodju,ne znam,ali znam da ne postoji stabilan klub u evropi koji na polugodisnjem nivou promijeni po desetak igraca.Uz to ih ne proda,nego dobiju papire,a na drugoj strani placaju dolazak,odnosno plate po ugovoru drugim igracima.Ja tu ne vidim logiku.Ipak,dajem podrsku ideji koja bi mladi kadar u Olimpicovom dresu promovisao u dobre igrace i to ima itekako smisla,samo se nadam da ce u buducnosti u Olimpicu imati vise strpljenja bar sa njima.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Apsolutno se slažem sa svim što si napisao.Klub koji ne napravi transfer od svojih igrača,a toliko su ih dovodili nije po meni nikakav klub.Samo mislim da se tu neko opasno bogati-ili treneri ili ljudi iz uprave.I dalje sam mišljenja da Gracić nema nikakve veze s tim.
Irhan Smajić bio mogao postati odličan igrač, u potpunosti su u pravu ovi kad su napisali "jedan od najtalentovanijih napadača u BiH". S druge strane, Hamzić promašaj.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
drago mi je da se Olimpik pojačava. međutim sumja je tu jer su i prije igrali dosta kvalitetni igraći pa ništa značajno se nije desilo uzmimo samo za primjer Pelak - Spalević tada možda i najbolja dvojica veznih igraća u BiH, pa opet ništa.
Smajic jako brzo iz OLIMPICA u neki VELIKI KLUB-Odlican napadac i bravo za g.GRACICA i njegove saradnikegollum je napisao/la:Irhan Smajić bio mogao postati odličan igrač, u potpunosti su u pravu ovi kad su napisali "jedan od najtalentovanijih napadača u BiH". S druge strane, Hamzić promašaj.
Kao i svaki drugi ''supertalent'' kojeg je prodao do sada...Gracic vam opet prodaje maglu o bajkama i o prodajama te o svojim menadjerskim sposobnostima koje su minimalne do maksimuma...pabizo je napisao/la:Smajic jako brzo iz OLIMPICA u neki VELIKI KLUB-Odlican napadac i bravo za g.GRACICA i njegove saradnikegollum je napisao/la:Irhan Smajić bio mogao postati odličan igrač, u potpunosti su u pravu ovi kad su napisali "jedan od najtalentovanijih napadača u BiH". S druge strane, Hamzić promašaj.
Samo nek napise neko ime nekog igraca kojeg je Gracic prodao i onda nek neko kaze kako Olimpic dobro posluje...
Posluje od lopovluka jer nema tog kluba koji ce cisto poslovati a da ne prodaje igrace ili zaradjuje na ulaznicama...
Pozdrav znalcima koji kazu da Olimpic dobro posluje i da treba da bude primjer svima ostalim...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ovaj cuk koji ga dovodi je li to onaj isti koji je dovodio one firme da renoviraju grbavicu
da to je tajhordas'87 je napisao/la:ovaj cuk koji ga dovodi je li to onaj isti koji je dovodio one firme da renoviraju grbavicu

- tarikhordas
- Kontakt:
Ja znam: Ironija je jezični izraz i stilska figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.Avalanche je napisao/la:ovde izgleda niko ne zna sta je ironijazeljo1 je napisao/la:avalanche je jedan od tih hehehehh

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
olimpic-travnik 1-2
olimpic-borac 2-1
sloboda-olimpic 1-4
olimpic-gosk 0-0
velez-olimpic 1-3
leotar-olimpic 0-1
zrinjski-olimpic 2-4
sta vam govore ovakvi rezultati olimpica?
olimpic-borac 2-1
sloboda-olimpic 1-4
olimpic-gosk 0-0
velez-olimpic 1-3
leotar-olimpic 0-1
zrinjski-olimpic 2-4
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
da stimaju utakmice heheheDule 078 je napisao/la:olimpic-travnik 1-2
olimpic-borac 2-1
sloboda-olimpic 1-4
olimpic-gosk 0-0
velez-olimpic 1-3
leotar-olimpic 0-1
zrinjski-olimpic 2-4

Kao i svaki drugi ''supertalent'' kojeg je prodao do sada...Gracic vam opet prodaje maglu o bajkama i o prodajama te o svojim menadjerskim sposobnostima koje su minimalne do maksimuma...
Samo nek napise neko ime nekog igraca kojeg je Gracic prodao i onda nek neko kaze kako Olimpic dobro posluje...
Posluje od lopovluka jer nema tog kluba koji ce cisto poslovati a da ne prodaje igrace ili zaradjuje na ulaznicama...
Pozdrav znalcima koji kazu da Olimpic dobro posluje i da treba da bude primjer svima ostalim...[/quote]
Nemoj ni ti prosipati svoje gluposti ovdje,može li?
Pozdrav znalcima koji kazu da Olimpic dobro posluje i da treba da bude primjer svima ostalim...[/quote]
Nemoj ni ti prosipati svoje gluposti ovdje,može li?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
rudar-olimpic 1-1Dule 078 je napisao/la:olimpic-travnik 1-2
olimpic-borac 2-1
sloboda-olimpic 1-4
olimpic-gosk 0-0
velez-olimpic 1-3
leotar-olimpic 0-1
zrinjski-olimpic 2-4
olimpic-travnik 1-2
zrinjski-olimpic 2-4
celik-olimpic 1-0
olimpic-željezničar 0-1
zvijezda-olimpic 1-0
olimpic-borac 2-1
sloboda-olimpic 1-4
olimpic-gosk 0-0
velez-olimpic 1-3
olimpic-slavija 2-0
sarajevo-olimpic 2-0
olimpic-kozara 2-0
leotar-olimpic 0-1
olimpic-siroki 0-0
... trebao si gospodine lijepo popisati sva kola, a ne nekim izmiješanim redoslijedom... meni ovo djeluje kao da je Olimpic napočetku imao loš start, ali se kasnije sasvim dobro nosio... uostalom nije li i Željo loše krenuo pa na kraju završio prvi... da li se i tu radi prodatim ili kupljenim utakmicama ili se jednostavno radi o kvalitetnoj ekipi kojoj je trebalo vremena da proradi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.