FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ja mislim da je ovo znak da nas Farfan napušta već na zimu. Isto tako, čisto sumnjam da će se produžiti sa Raulom tako da bi ovaj transfer popunio neke praznine u sastavu. Iduće sezone bi nam napad onda ovako izgledao:
...................................................Huntelaar..........................................................
..Pukki/Draxler.....................Jurado/Holtby..........................................Obasi/Baumjohann
Mišljenja sam da vrijednost transfera i nije toliko velika uzimajući u obzir da je Hoffenheim doveo Obasia za istu sumu iz Norveške. O kvalitetu Obasia ne treba raspravljati ali mene malo brine njegove stalne povrede i loša završnica (gledajući ovu sezonu).
...................................................Huntelaar..........................................................
..Pukki/Draxler.....................Jurado/Holtby..........................................Obasi/Baumjohann
Mišljenja sam da vrijednost transfera i nije toliko velika uzimajući u obzir da je Hoffenheim doveo Obasia za istu sumu iz Norveške. O kvalitetu Obasia ne treba raspravljati ali mene malo brine njegove stalne povrede i loša završnica (gledajući ovu sezonu).
ma ko ce ga znati p meni ovo moze da znaci da se gavranovic nece vracati u tim i et...farfan ,nadam se da nece otici aLi nemogu da vjerujem da nakon rakitica klub dozvoljava jos jednom bitnom igracu da udze u zadnju godinu ugovora..svasta...jeli podolski jos aktuelan?
Ma kakav Poldi. Svima nam je poznat imidž Podolskog, još kad bi došao u Schalke pa Bild bi svakog dana pisao o nekom skandalu.gruezi je napisao/la:ma ko ce ga znati p meni ovo moze da znaci da se gavranovic nece vracati u tim i et...farfan ,nadam se da nece otici aLi nemogu da vjerujem da nakon rakitica klub dozvoljava jos jednom bitnom igracu da udze u zadnju godinu ugovora..svasta...jeli podolski jos aktuelan?
Obasi je, ipak, došao na posudbu do kraja sezone s tim da postoji klauzula za otkup. Opet sam ja požurio čitajući hebeni Bild i Transfermarkt.
Nije ovo ni loše. Obasi može igrati EL a po ptanju Farfana tu još ima mnogo solucija. Ili ćemo ga prodati u januaru i s tim noFcem otkupiti Obasia ili ćemo produžiti ugovor sa njim i Obasi će popuniti prazninu na poziciji desnog krilnog do kraja sezone itd.
Odlican potez Schalkea. Farfan je do neki dan govorio kako nema ponuda od drugih ekipa, pa da vidimo kako ce ovo zavrsiti sa njim. Ako produze ugovor sa njim, bice to veliki posao. U suprotnom, treba ga prodati jos u januaru.
Vom Jäger zum Gejagten
Koja budala je Jefferson Farfan odbio je 6 mio eura godisnje plate plus premije. Zao mi je stvarno za schalke i bundesligu sto ce ovakva igracina otic . Schade schade. Dobar je i Obasi al nije ni do koljena jednom jeffersonu. Tesko ce se ovaj gubitak moc kompezirat. To je isto kao sto ne mozemo nadomjestit Sahina. Farfan je sigurno 30 % Schalkeove ekipe ako ne i vise igrace vrhunski ... Mogo je imat predobre pare a uz to igrat stalno u prvoj i bit medju zvijezdama u ekipi, bas se pitam gdje ce prec, uzivat cu u njegovom propadanju seljak seljacki ...
BvB Echte Liebe !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cekaj, polako.Damir_BvB je napisao/la:Koja budala je Jefferson Farfan odbio je 6 mio eura godisnje plate plus premije. Zao mi je stvarno za schalke i bundesligu sto ce ovakva igracina otic . Schade schade. Dobar je i Obasi al nije ni do koljena jednom jeffersonu. Tesko ce se ovaj gubitak moc kompezirat. To je isto kao sto ne mozemo nadomjestit Sahina. Farfan je sigurno 30 % Schalkeove ekipe ako ne i vise igrace vrhunski ... Mogo je imat predobre pare a uz to igrat stalno u prvoj i bit medju zvijezdama u ekipi, bas se pitam gdje ce prec, uzivat cu u njegovom propadanju seljak seljacki ...
Mozda nece ni napustati Bundesku, posrijedi su neke igrice njegovog menadzera i potencijalnih kupaca, rekao bih onih iz Bavarske.
Za ligu ne bi bilo dobro da je napusti, jer je on jedna od zvijezda a takvi igraci su pravo blago u okruzenju mnogobrojnih talenata.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ako ode onda reusa ili podolskog umjesto njega dovest i et...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja mislim da ako Reus odluči da pređe u neku jaču ekipu u budeski (ako ne ode u inostranstvo), onda će to sigurno biti bayern. mnogo puta smo to dosad imali priliku da vidimo i sa gomezom, podolskim, rafinhom, luiz gustavom, olićem...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mislim da Schalke pravi veliku grešku sa Farfanom , trebali su mu ponuditi platu koja bi ga zadržala na Veltins Areni još 4 g.Ako su dali Raulu 7 mil ne vidim razlog da to isto učine i sa Farafanom kad znamo koliko on ustvari znači ekipi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pola Raulove plate daje RealSaurman je napisao/la:Mislim da Schalke pravi veliku grešku sa Farfanom , trebali su mu ponuditi platu koja bi ga zadržala na Veltins Areni još 4 g.Ako su dali Raulu 7 mil ne vidim razlog da to isto učine i sa Farafanom kad znamo koliko on ustvari znači ekipi.
BvB Echte Liebe !!!
Za ovo nisam znao , čudno mi je to malo.Ako se ne varam iz Reala je otišao kao slobodan igrač.Damir_BvB je napisao/la:Pola Raulove plate daje RealSaurman je napisao/la:Mislim da Schalke pravi veliku grešku sa Farfanom , trebali su mu ponuditi platu koja bi ga zadržala na Veltins Areni još 4 g.Ako su dali Raulu 7 mil ne vidim razlog da to isto učine i sa Farafanom kad znamo koliko on ustvari znači ekipi.eto zasto nisu . A Ferfan je seljak nad seljacima 6 mio eura mu Schalke nudi pa gdje to ima nije vecu platu ni Delpiero imo jbte, jedan Xavi ima oko 8 mio ma seljak ba prookleti schalke mu je ponudio extra ugovor nije nista ovdje do schalkea nemoj tako ..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anton 1983
- Kontakt:
Šteta kaj ga niko drugi nemre uzeti...No ko zna, morti nas jedan sjeverni klub iznenadi, kad BvB nemre...Damir_BvB je napisao/la:Koja budala je Jefferson Farfan odbio je 6 mio eura godisnje plate plus premije. Zao mi je stvarno za schalke i bundesligu sto ce ovakva igracina otic . Schade schade. Dobar je i Obasi al nije ni do koljena jednom jeffersonu. Tesko ce se ovaj gubitak moc kompezirat. To je isto kao sto ne mozemo nadomjestit Sahina. Farfan je sigurno 30 % Schalkeove ekipe ako ne i vise igrace vrhunski ... Mogo je imat predobre pare a uz to igrat stalno u prvoj i bit medju zvijezdama u ekipi, bas se pitam gdje ce prec, uzivat cu u njegovom propadanju seljak seljacki ...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Jeste dosao kao slobodan igrac i Real je davao 2 miliona Eura godisnje za njegovu platu, koja je iznosila 6 miliona, ali bruto ja mislim.Saurman je napisao/la: Za ovo nisam znao , čudno mi je to malo.Ako se ne varam iz Reala je otišao kao slobodan igrač.
@Anton, na koga ciljas?
Vom Jäger zum Gejagten
- anton 1983
- Kontakt:
A na koga, na Wolfsburg...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Farfan: I would die for Schalke
Pa glupane, sto nisi produzio ugovor.
U Januaru ce sigurno dobiti brdo ponuda, a njegov odlazak je sve samo nije upitan, nazalost.
Pa glupane, sto nisi produzio ugovor.
U Januaru ce sigurno dobiti brdo ponuda, a njegov odlazak je sve samo nije upitan, nazalost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
BOJKOT
Verne pristalice bundesligaša Šalkea su najavile bojkot svog omiljenog kluba na meču Lige Evrope protiv Viktorije Plzen, jer čelnici tog kluba zahtevaju nenormalno visoke cene karata za najjeftinija sedišta na stadionu u Pragu.Utakmica šesnaestine finala Lige Evrope biće odigrana na Eden stadionu, a gostujućim navijačima su ponuđene ulaznice u iznosu od 110 dolara, koje inače koštaju oko 40 dolara.Šalke igra protiv Viktorije u Pragu 16. februara prvu utakmicu Lige Evrope.

Verne pristalice bundesligaša Šalkea su najavile bojkot svog omiljenog kluba na meču Lige Evrope protiv Viktorije Plzen, jer čelnici tog kluba zahtevaju nenormalno visoke cene karata za najjeftinija sedišta na stadionu u Pragu.Utakmica šesnaestine finala Lige Evrope biće odigrana na Eden stadionu, a gostujućim navijačima su ponuđene ulaznice u iznosu od 110 dolara, koje inače koštaju oko 40 dolara.Šalke igra protiv Viktorije u Pragu 16. februara prvu utakmicu Lige Evrope.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Poznat je razlog zasto je Schalke povukao svoju ponudu za produzenje ugovora sa Farfanom. Naime isti je pored 6 miliona € godisnje trazio da mu Schalke za potpisivanje tog ugovora isplati 14 miliona € na ruke tzv. Handgeld.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa ne mogu da vjerujem!
Ne mogu da vjerujem da neko toliko bezobrazan može biti, toliko ne vjerujem da ustvari ne vjerujem da je ovo uopšte istina, eto.
Ako je istina, ovo je vrhunac cignluka i bezobrazluka, ovo je nešto nevjerovatno, za ovo u svojoj dugogodišnjoj karijeri još nisam čuo.
Ne mogu da vjerujem da neko toliko bezobrazan može biti, toliko ne vjerujem da ustvari ne vjerujem da je ovo uopšte istina, eto.
Ako je istina, ovo je vrhunac cignluka i bezobrazluka, ovo je nešto nevjerovatno, za ovo u svojoj dugogodišnjoj karijeri još nisam čuo.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Poznat je razlog zasto je Schalke povukao svoju ponudu za produzenje ugovora sa Farfanom. Naime isti je pored 6 miliona € godisnje trazio da mu Schalke za potpisivanje tog ugovora isplati 14 miliona € na ruke tzv. Handgeld.
Skroman neki decko...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.