FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 dec 2011, 00:42

Ne vidim potrebu da skoro sad potpisuje, ionako nisu jos igraci u trenaznom procesu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

manijakb
Kontakt:

Post Postao/la manijakb » 28 dec 2011, 03:14

cuo sam da skoro ima ponudu Olimpica i da vrlo moguce da potpise za Olimpic...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 28 dec 2011, 04:25

Cudi me da se sve ne zna 100% jer vidim ovdje jedni sjede sa Skorom, jedni sa Hadzibegicem, jedni sa Selimovicem, jedni sa Biscevicem pa vi ste ljudi bolje informisani nego i sami fudbaleri i clanovi klubova. A u sustini svi lazete.

Hocete istinu. Alen Skoro sve verbalno dogovorio i nije postavio uslov kad da potpise.
Kod Zeljeznicara Zeba rekao Amaru isto tako verbalno da ce produziti bas kao i Jamak i Colic. I sta je tu cudno? Sta je cudno da Skoro jos nije potpisao?

U Zelju i Sarajevo ne dolazi niko na probu. Barem se za sada ne prica se o imenima a pokusat ce oba kluba na pripremama isprobati par igraca. Tako da ovi sto prosipaju nebuloze doce ce morati sacekti. Sa Husrefom nije sve gotovo a problem su dugovi i nista vise. Irfan, Dino niko mu nije smetnja nego pokusali su dogovoriti sta sa dugom pa se sad ta opcija razmatra.

Jovic rekao da bi mu nekada u buducnosti u koliko mu se ponovo pruzi prilika bila cast voditi Sarajevo. Sada kako on kaze vjeruje u momke sa kojima radi i radi u mirnoj atmosferi i kaze da je sretan. E kako znam? Sta vas briga skim sa ja sjedio.

Ibrakovic rekao da i obecao Evropu a kaze da ni titula nije daleko. Rekli su mu da ce mu javiti.

Eh sad ima jedan trener relativno mlad iz evrope i nas covjek i sa njim sa prica ali onako nikakve ponude jos.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 dec 2011, 08:36

Bitno je da amar trosi pare u nasem bordo shopu. tako, tako na koljena :lol: :lol:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 dec 2011, 08:49

UPS je napisao/la:Bitno je da amar trosi pare u nasem bordo shopu. tako, tako na koljena :lol: :lol:
Pa covjek se sazalio pa da vam donira koju markicu ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

DANDY
Kontakt:

...?

Post Postao/la DANDY » 28 dec 2011, 10:39

Može se,ima se...Š'a ćeš...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 dec 2011, 11:55

Baja_Zvjerka je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Hamdija Skoro, brat Harisa Skore, inace Aleno rodjak je prosuo tu vjest kao javili mu se iz Zrinjskog,a i da mu je pukao film cekajuci da mu se nesto ponudi u Sarajevu, mada ja cisto sumnjam u tu mogucnost, zapravo ne verujem, ali eto.. nista nije nemoguce
Ma pusti mahalsku. Škoro uvijek može naći angažman u nakom drugoligašu ako ništa, na Zapadu, i uzimati i veću pinku nego bilo gdje u PLBiH.
Moze, moze.. Al' u ku*cu. Da je imao ponudu do sada, bolju od Sarajeva, otisao bi on davno, a ne bi ovdje igrao sa mesarima, ali svjestan je i on svojih kvaliteta... On je za ove lige dobar, i nigdje drugo u ovom trenutku ne moze igrati..
Kad imaš ozbiljnu menadžersku agenciju to nije uopće neki problem. Vjeruj mi. Ne znaš cjelu priču, stoga...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 28 dec 2011, 12:13

Jedina zelja vezana za ovaj forum koji citam dugo vremena, je da upoznam gospodina UPS-a, pa mislim da to majka jenom radja a svaki slijedeci put izvrsi abortus. Samo da mi neko pokaze u gradu njega kad prodje, pa mojoj sreci ne bi bilo kraja. Taj mentlni sklop prezivjelog abortusa ne moze svako imati.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 dec 2011, 12:59

Sportsportba: IBRAKOVIĆ NAJBLIŽI KLUPI SARAJEVA?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 28 dec 2011, 13:38

i Jovic je jos dodao"Zvijezda mi je jos veci izazov",ha ha koje vi izmisljotine pisete nemozete se pomiriti sto nece covjek kod vas. :D :D

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 28 dec 2011, 13:49

Dzin je napisao/la:i Jovic je jos dodao"Zvijezda mi je jos veci izazov",ha ha koje vi izmisljotine pisete nemozete se pomiriti sto nece covjek kod vas. :D :D

Ko mi ? :?: :idea: Gdje ti vidis ovde navijace Sarajeva. :idea: :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 dec 2011, 14:37

Dzin je napisao/la:i Jovic je jos dodao"Zvijezda mi je jos veci izazov",ha ha koje vi izmisljotine pisete nemozete se pomiriti sto nece covjek kod vas. :D :D
"Ugovor istice krajem juna i zelim ga odraditi do kraja" citaj izmedju redova , relevantna je opcija da Ibrakovic bude polusezonu ,a Jovic dodje na kraju godine.

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 28 dec 2011, 15:20

sta ti je balavac nismo ovo mi pisali,nego ovaj portal na kojem se trenutno nalazis :lol: Boze dragi sto spomenu uprava ovog Jovica,ovi su nam se odma na kosti naklatili kao da Fergusona pustaju da dodje kod nas haha

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 28 dec 2011, 16:35

suker je napisao/la:
sta ti je balavac nismo ovo mi pisali,nego ovaj portal na kojem se trenutno nalazis :lol: Boze dragi sto spomenu uprava ovog Jovica,ovi su nam se odma na kosti naklatili kao da Fergusona pustaju da dodje kod nas haha
:lol: :lol:
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 dec 2011, 17:25

avlami97 je napisao/la:Sportsportba: IBRAKOVIĆ NAJBLIŽI KLUPI SARAJEVA?
U kombinaciji je i g.Halilovic Slobodan provjereni strucnjak iz Srbije,,,,,,,,,

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 dec 2011, 17:34

pabizo je napisao/la:
Odlican trener gdje je bio sve ove godine :lol: :lol: evo covjek ima i CV neka ovakav ni Murinjo
http://www.halilovicslobodan.com/cv/cv.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D :D

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 28 dec 2011, 19:23

ado-hz je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Odlican trener gdje je bio sve ove godine :lol: :lol: evo covjek ima i CV neka ovakav ni Murinjo
http://www.halilovicslobodan.com/cv/cv.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D :D
ma bilo ko samo da nije JOVIC jer se nebi moglo opstati!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 29 dec 2011, 02:32

VanBasten je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Ma pusti mahalsku. Škoro uvijek može naći angažman u nakom drugoligašu ako ništa, na Zapadu, i uzimati i veću pinku nego bilo gdje u PLBiH.
Moze, moze.. Al' u ku*cu. Da je imao ponudu do sada, bolju od Sarajeva, otisao bi on davno, a ne bi ovdje igrao sa mesarima, ali svjestan je i on svojih kvaliteta... On je za ove lige dobar, i nigdje drugo u ovom trenutku ne moze igrati..
Kad imaš ozbiljnu menadžersku agenciju to nije uopće neki problem. Vjeruj mi. Ne znaš cjelu priču, stoga...
majstore, neću da se sad hvalim kako imam provjerene informacije, ali sam poprilično informisan o čitavoj karijeri AS od samog početka i mogu ti reći da sumnjam da su menadžeri ikoga gurali kao AS.

nedavno me je jedan prijatelj podsjetio na izjavu Alena Škore u vrijeme kad je bio u Marseju, kao, menadžeri i treneri guraju svoje igrače pa ne može da igra od nekog Didiera Drogbe.... :D pa ti sad vidi ko je zaslužio gdje da igra a koga guraju menadžeri.

PS nemam ovdje namjeru nikoga provocirati. ovo je samo primjer velike većine naših fudbalera. svi su bogom dati da igraju, al vazda im je priča "mrzi me trener", "ne valja mi menadžer", "tamam kad sam ušo u prvih 11, povrijedim se" i slično. rijetko koji je zapeo kao Džeko, pa gulio i dan i noć da bi nešto postigao. vidi se po ovim našima koji su rođeni u inostranstvu (Ibišević, Pjanić, Salihović, Misimović) kako to izgleda kad se od malih nogu nauči da nema ništa bez znoja.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 dec 2011, 03:13

Slabo si ti informisan , Drogba i Skoro nisu igrali zajedno, a Skoro je jedan od najvecih poslijeratnih talenata u cijeloj jugi. Da se trudio 50% kao Dzeko bio bi Dzeko na kvadrat. Ali kao sto Husref rece "veceg ne radnika i jos veceg talenta u zivotu svom nisam vidio"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 dec 2011, 10:10

fczeljo je napisao/la:
majstore, neću da se sad hvalim kako imam provjerene informacije, ali sam poprilično informisan o čitavoj karijeri AS od samog početka i mogu ti reći da sumnjam da su menadžeri ikoga gurali kao AS.

nedavno me je jedan prijatelj podsjetio na izjavu Alena Škore u vrijeme kad je bio u Marseju, kao, menadžeri i treneri guraju svoje igrače pa ne može da igra od nekog Didiera Drogbe.... :D pa ti sad vidi ko je zaslužio gdje da igra a koga guraju menadžeri.

PS nemam ovdje namjeru nikoga provocirati. ovo je samo primjer velike većine naših fudbalera. svi su bogom dati da igraju, al vazda im je priča "mrzi me trener", "ne valja mi menadžer", "tamam kad sam ušo u prvih 11, povrijedim se" i slično. rijetko koji je zapeo kao Džeko, pa gulio i dan i noć da bi nešto postigao. vidi se po ovim našima koji su rođeni u inostranstvu (Ibišević, Pjanić, Salihović, Misimović) kako to izgleda kad se od malih nogu nauči da nema ništa bez znoja.
Pa ti upravo potvrdi moju tvrdnju. Konfuzan post, skroz.
helem...

I da, kao što HZ_Ilidža reče, ta izjava je izmišljena. Škoro i Drogba se nikad nisu sreli u Marseju, nisu uopće igrali u isto vrijeme u tom klubu. Škoro je već bio u Švicerskoj, čini mi se, kada je Drogba došao u Marsej.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napapijri, Venom i 52 gosta.