Wade doda na post Bosh-u i ovaj udribla i dadne horog to se broji kao asistencija
NBA fakat u nedostatku zvjezda pa se napumpava statistika
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Biće to druga priča kad se Pierce vrati a i kad Pietrus bude zdrav. Deficitarni smo pod košem, preklinjem Aingea što je trejdovao Perkinsa...RKO je napisao/la:Gledam Hornets vs. Celtics i nesto kontam. Trebali su se NO zvati Bobcatsi a Hornetse ostaviti Charlotte-i.
Dobra utakmica, iako je pocetak sezone Celticsi mi nedjeluju kao ekipa koja ce imati neku ozbiljnu ulogu ove sezone,
a ovo je zadnja prilika za ovu generaciju.
Stiesma lupa blokade ko lud, dva zakucavanja je izblokirao![]()
Ovaj Kaman mi djeluje pravo dobro
e bas mi je zao za charlotu , zasluzili sudr.van nostrand je napisao/la:Wade za minimalno vodstvo.
2 sec. do kraja.
kad sam vidio Nate i Perkins za Green i KrsticaParaglajder je napisao/la:Biće to druga priča kad se Pierce vrati a i kad Pietrus bude zdrav. Deficitarni smo pod košem, preklinjem Aingea što je trejdovao Perkinsa...RKO je napisao/la:Gledam Hornets vs. Celtics i nesto kontam. Trebali su se NO zvati Bobcatsi a Hornetse ostaviti Charlotte-i.
Dobra utakmica, iako je pocetak sezone Celticsi mi nedjeluju kao ekipa koja ce imati neku ozbiljnu ulogu ove sezone,
a ovo je zadnja prilika za ovu generaciju.
Stiesma lupa blokade ko lud, dva zakucavanja je izblokirao![]()
Ovaj Kaman mi djeluje pravo dobro
Kakav superman ono ti Cam Newton radi, svaki TD kad da (igra za nfl tim iz Charlotte), i sad posto su uzeli Bobcats u Charlotti, povuce dres k'o on. Bezzedr.van nostrand je napisao/la:(Wade) GamewinnerSuperman skida odijelo.
Ali nije odigrao dobru ut. sem te zavrsnice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.