NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Do jucer je bilo uobicajeno da Sunsi postizu 35+ poena u cetvrtini, a danas ne mogu toliko postici u 30 minuta igre. đizs fakin krajst. Nadam se da je ovo sramocenje dovoljno Nashu da zatrazi trejd.
Kako zaustaviti leborna?
Zvjer, se ne:moze zaustaviti!!
Kobe Bryant je napisao/la:Jao da negledam tekmu rekao bih nekom da pretjeruje , ali presmjesno je kako se pisu asistencije James-u i Wade-u![]()
Wade doda na post Bosh-u i ovaj udribla i dadne horog to se broji kao asistencija![]()
NBA fakat u nedostatku zvjezda pa se napumpava statistika, mislim netreba to igracima tipa Wade i James imaju i oni i previse talenta da udju u istoriju i bez napumpavanja
Zar to nije uvjek bio asistencija?
ili mislis da se kobe to ne broji?
BernardBarnjak je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:@BB kyrie je imao los procenat suta, ali je pametno igrao, dijelio asiste, igrao odbranu...
i zakljucio si da ne moze bazen pogodit na osnovu 1 utakmice? genijalno.
valjda imam pravo iznjeti tvoje misljenje. uostalom ja nisam nikoga vrijedao pa bih i tebe zamolio isto. citav svijet kaze da taj momak ima los sut. uostalom vidjet cemo u kakvog ce se igraca razviti. i jos nesto, nisam od onih koji boluju od statistickih podataka ali statistika jeste sastavni dio kosarke. npr. rose iz bullsa je odlican igrac sa losim sutem (losim procentom suta).
sta bih sada ja trebao reci?
14 poena uz 55% suta iz igre (5/9), 7 asistencija, 4 skoka, 2 ukradene lopte
malo li je?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
@ Kobe Brayant u Europi se to uglavnom ne broji kao asist, ali u NBA da.
u NBA igrač uhvati loptu ispod koša i preda je igraču u njihovoj polovini. ovaj istrči više od pola terena i položi i to se broji kao asist...
u NBA igrač uhvati loptu ispod koša i preda je igraču u njihovoj polovini. ovaj istrči više od pola terena i položi i to se broji kao asist...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ne razumijem u cemu je problem,za svakog se isto broji.Pasha je napisao/la:@ Kobe Brayant u Europi se to uglavnom ne broji kao asist, ali u NBA da.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
pa nema problema. naravno da se svakom košarkašu u NBA asist broji za istu ili sličnu situaciju...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- BernardBarnjak
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:@BB kyrie je imao los procenat suta, ali je pametno igrao, dijelio asiste, igrao odbranu...
i zakljucio si da ne moze bazen pogodit na osnovu 1 utakmice? genijalno.
valjda imam pravo iznjeti tvoje misljenje. uostalom ja nisam nikoga vrijedao pa bih i tebe zamolio isto. citav svijet kaze da taj momak ima los sut. uostalom vidjet cemo u kakvog ce se igraca razviti. i jos nesto, nisam od onih koji boluju od statistickih podataka ali statistika jeste sastavni dio kosarke. npr. rose iz bullsa je odlican igrac sa losim sutem (losim procentom suta).
sta bih sada ja trebao reci?
14 poena uz 55% suta iz igre (5/9), 7 asistencija, 4 skoka, 2 ukradene lopte
malo li je?
Bolji je šuter od Michael Jordana. Ipak je prvi pick, Jordan je bio samo 3ci.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
jel ko gledao utakmicu GSW-New York,ne mogu da vjerujem da ih je GSW ovako lagano dobio.Sta se desilo Melu,3-13 sut iz igre 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nije bitan procenat šuta. To je samo box score...L-Train je napisao/la:jel ko gledao utakmicu GSW-New York,ne mogu da vjerujem da ih je GSW ovako lagano dobio.Sta se desilo Melu,3-13 sut iz igre
Šalu na stranu kvalitetna utakmica GS. Knicksi nadskakani (47 skokova GS - samo 31 NY).
M. Ellis 22p, 8 a. B. Rush 19p. D. Lee 13p.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma ovi Warriorsi nisu ekipa za nabijanje ja ti kazem. Napadacki su prejaki, a mark jackson im je u glavu i stavio odbranu. Mnogii ce se okrznut od njih u ORACLE areni.L-Train je napisao/la:jel ko gledao utakmicu GSW-New York,ne mogu da vjerujem da ih je GSW ovako lagano dobio.Sta se desilo Melu,3-13 sut iz igre
PS. Westbrook 0-13 sut.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
James stvarno nije normalan, kakve frajer atletske sposobnosti ima.
Sinoc je opet bio po neki airball, al hajd necu sad o tome. Mene u oci bode onaj zadnji napad, nikako da on uzme odgovornost, danas Wade proslu Cole. Mislim WTF neki Cole rjesava utakmicu umjesto Jamesa???
Sve dok ne bude imao muda nikad necu reci da je veliki igrac, vec ce biti igrac ala Pippen.
Sinoc je opet bio po neki airball, al hajd necu sad o tome. Mene u oci bode onaj zadnji napad, nikako da on uzme odgovornost, danas Wade proslu Cole. Mislim WTF neki Cole rjesava utakmicu umjesto Jamesa???
Sve dok ne bude imao muda nikad necu reci da je veliki igrac, vec ce biti igrac ala Pippen.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Howard ce izgubiti 26 miliona $ ukoliko ne bude trejdovan do 1.01.2012.godine. Po meni se licno to nece dogoditi, jer to odgovara Orlandu i njegovoj buducoj ekipi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ovaj league pass je strasan, pa izgledao sam vecinu utakmica od pocetka sezone, dan i noc sam pred compom
GS me zaista iznenadio odbranom u ove dvije utakmice protiv Bullsa i Knicksa, ne provedose se dobro ni Rose ni Melo, a kao sto neko spomenu cisto sumnjam da ce se neko prosetat Oracle arenom. A pitanje preuzimanja odgovornsoti LBJ u zadnjem napadu, pa i ja sam bio iznenadjen kad sam vidio da se radi izolacija za DW-a, vjerovatno se i islo na taj element iznenadjenja, jer je James odigrao strasno i svi su ocekivali da on uzme taj zadnji napad. To je neko moje misljenje, i stvarno se pitam moze li ih ko zaustaviti ove sezone, ni jedan drugi tim mi ne ulijeva neko povjerenje na otvaranju, iako bi licno volio da Cikago uzme prsten.
GS me zaista iznenadio odbranom u ove dvije utakmice protiv Bullsa i Knicksa, ne provedose se dobro ni Rose ni Melo, a kao sto neko spomenu cisto sumnjam da ce se neko prosetat Oracle arenom. A pitanje preuzimanja odgovornsoti LBJ u zadnjem napadu, pa i ja sam bio iznenadjen kad sam vidio da se radi izolacija za DW-a, vjerovatno se i islo na taj element iznenadjenja, jer je James odigrao strasno i svi su ocekivali da on uzme taj zadnji napad. To je neko moje misljenje, i stvarno se pitam moze li ih ko zaustaviti ove sezone, ni jedan drugi tim mi ne ulijeva neko povjerenje na otvaranju, iako bi licno volio da Cikago uzme prsten.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Jest da vise nije vezan za NBA, ali Brandon Roy pred potpisom za Caju Laboral naseg Teletovica.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Postavis zonu i zvijer se pretvara u macicadoe78 je napisao/la:Kako zaustaviti leborna?
da ,da kako da ne.NEZALAGANJE je napisao/la:Postavis zonu i zvijer se pretvara u macicadoe78 je napisao/la:Kako zaustaviti leborna?
Zvjer, se ne:moze zaustaviti!!![]()
![]()
Prosjek u karijeri je oko 28 p!!
BIHfan je napisao/la:Jest da vise nije vezan za NBA, ali Brandon Roy pred potpisom za Caju Laboral naseg Teletovica.
Pa za njegova koljena je caja idealan izbor.
Jedna utakmica sedmicno:)))
Drago mi je da nas ima jos koji vole ovu legendu, sinoc djelovao super, ne forisra sut i dobro se krece.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.