Ma da je neka sila ne bi dolazio na probu, nego bi odmah potpisao...mada, nikad se ne zna.bistrikboy je napisao/la:meni je seyo sapnuo prije 20-tak dana,ali opet radi se o probi tako smo doveli i Patricka...bagrcavi je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/kwami ... 45339.html
možda je ovo taj Togoanac što dolazi na probu ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Probudim se jutros, Fahrin casopis na stolu, okrenem par listova kad veliko naslov ZEBA OSTAJE, osjetio sam olaksanje kao da mi je neki teret spao sa vrata, moram priznati bio sam se malo prepao. hvala dragom Bogu on ostaje. Sada moze dolaziti i odlaziti ko god zeli, hoce covjek sa svojim klubom da bude sampion. OOOOOO ZAJKO ZEBA .
- SarajlijaTM
Ma Zajko je ovo stalno govorio,ne treba slusati mahalsku i ovdasnje "bombase" i no sikirikidado55 je napisao/la:Probudim se jutros, Fahrin casopis na stolu, okrenem par listova kad veliko naslov ZEBA OSTAJE, osjetio sam olaksanje kao da mi je neki teret spao sa vrata, moram priznati bio sam se malo prepao. hvala dragom Bogu on ostaje. Sada moze dolaziti i odlaziti ko god zeli, hoce covjek sa svojim klubom da bude sampion. OOOOOO ZAJKO ZEBA .
Abd dupla kruna

2011.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- BolanBolan
- Kontakt:
Hahahahaha prejaka!
Evo nešto, iz današnjeg Oslobođenja: "Uostalom, sve što nam valja, stiglo je iz Austrije - arhitektura, tramvaji, Valentin Inzko..."

Evo nešto, iz današnjeg Oslobođenja: "Uostalom, sve što nam valja, stiglo je iz Austrije - arhitektura, tramvaji, Valentin Inzko..."

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- KB-TM87
- Kontakt:
ja turčina lopova...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma bit će para, nemoj se sikirati
Šta li je bilo sa onom dvojicom što su se kontali preko Nyeme,da li su se pokupili na kraju!?

Šta li je bilo sa onom dvojicom što su se kontali preko Nyeme,da li su se pokupili na kraju!?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Već uveliko vode ljubav, ne treba im smetati.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma bit će para, nemoj se sikirati![]()

skontao aldin da je pretjerao pa ne smije se javit da ne izgubi opkladuBianconeri1988 je napisao/la:Ma bit će para, nemoj se sikirati![]()

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
nacuo sam i ja za Bekrica imal ko kakve informacijezeljo1 je napisao/la:skontao aldin da je pretjerao pa ne smije se javit da ne izgubi opkladuBianconeri1988 je napisao/la:Ma bit će para, nemoj se sikirati![]()
Šta li je bilo sa onom dvojicom što su se kontali preko Nyeme,da li su se pokupili na kraju!?![]()
sta je s aldinom da nije bolestan ne javlja se 

druuuuuuuuuuuuuuug peglaš nas i ti i aldin ! kontaš ???zeljo1 je napisao/la:sta je s aldinom da nije bolestan ne javlja se
na fb pa se dopisuj

DRUG NEBI TI PUNCA
Vidjeh Bubu, garant hoce da se vrati -.-'
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Pa šta je ovo Bekriću spala cijena !? dok je bio kod nas na transfermarktu cijena se kretala izmedju 600.000 i 650.000 eura a sad jedva 400.000 eura malo usporedbe radi Savić i Bogičević vrijede po 400.000 eura, najbolje bi njemu bilo da se vrati ponovo u Želju odigra sezonu dvije i opet se proda, kontao sam da je ovaj Tobol neka dobra ekipa ukupna vrijednost im jedva 3.500.000 eura
mislim sta reci?? koju posluku porati?? osim Bekriću haj vrati se bgt ...

kad bi došao na kraju sezone + jedan strašan stoper mislim da bi se uz povoljan žrijeb mogli nadati nečemu u evropi.Ali dok je šef u Želji ja se ne brinem ni malo.Rioo je napisao/la:Pa šta je ovo Bekriću spala cijena !? dok je bio kod nas na transfermarktu cijena se kretala izmedju 600.000 i 650.000 eura a sad jedva 400.000 eura malo usporedbe radi Savić i Bogičević vrijede po 400.000 eura, najbolje bi njemu bilo da se vrati ponovo u Želju odigra sezonu dvije i opet se proda, kontao sam da je ovaj Tobol neka dobra ekipa ukupna vrijednost im jedva 3.500.000 eura![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako bi to bio dobar trio Zeba,Bekric,Smajic.bagrcavi je napisao/la:kad bi došao na kraju sezone + jedan strašan stoper mislim da bi se uz povoljan žrijeb mogli nadati nečemu u evropi.Ali dok je šef u Želji ja se ne brinem ni malo.Rioo je napisao/la:Pa šta je ovo Bekriću spala cijena !? dok je bio kod nas na transfermarktu cijena se kretala izmedju 600.000 i 650.000 eura a sad jedva 400.000 eura malo usporedbe radi Savić i Bogičević vrijede po 400.000 eura, najbolje bi njemu bilo da se vrati ponovo u Želju odigra sezonu dvije i opet se proda, kontao sam da je ovaj Tobol neka dobra ekipa ukupna vrijednost im jedva 3.500.000 eura![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- bistrikboy
- Kontakt:
Daj ba nemojte mi to spominjati zamislite da Zeba ima Bekrica da mu djale cuva umjesto Svrake,a jebote.Mastam naravno.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bekrić bi trčao i za Zebu i za sebe, a još bi znao organizovati napad, asistirati, zabiti, Bekriću vraćaj se u Želju zaradio si dovoljno u Tobolu !!!bistrikboy je napisao/la:Daj ba nemojte mi to spominjati zamislite da Zeba ima Bekrica da mu djale cuva umjesto Svrake,a jebote.Mastam naravno.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bekrić kad bi došao igrao bi umjesto Jamaka
Svraka kakav god da je, on će Osimu uvijek igrati, to je neko moje mišljenje, samo zato što najviše trči svaku utakmicu

Svraka kakav god da je, on će Osimu uvijek igrati, to je neko moje mišljenje, samo zato što najviše trči svaku utakmicu

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin i 33 gosta.