Raul7 je napisao/la:Frajer usao u dzamiju i odmah je musliman hahaha, sta sve nece izmisliti xd iskreno bih volio da je istina, nije to bitno uopste al et onako mada supljak teski
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Evo da ti odmah kazem, da se ne brukas vise, moze te ko i cut. Te vijesti na krajini pise Namik Sepic, kojeg znam i cujem se sa njim pet puta na dan i taj samo ceka kad da objavi neku senzacionalnu vijest kako bi dobio sto vise posjeta jer iste idu u prilog njemu i na njima zaradjuje.*p!p!t@* je napisao/la:vaša tupavosti, svoje poklonike tražite na temi o odpadu ovog' foruma, a jedan od izvora je tu http://krajina.ba/28339/ekskluzivno-bra ... -na-islam/" onclick="window.open(this.href);return false;, dok možeš pogledati i na ostalim sajtovima koji su prenijeli vijest
Osim te, eto ja cu ti iz prve ruke reci da je napisao da je Kaka rekao da ce Madrid dobiti Barcu 5-0, da Real zeli Guizu, da Pipita kaze da zeli u Barcu, itd. itd. Naravno, sve te vijesti nemaju nikakvog uporista, osnove i izvora i izmisljene su. Bas kao i vijest o Kaki koju ne mozes naci ni na jednom drugom portalu osim na tom. Ako je nadjes bilo na kojem sajtu, na njegovom facebooku ili na sajtu egipatske televizije, ja dodjem maksuz u Mostar da me hraknes u po face.
Tupavost.
Zadnja izmjena: Pavon, dana/u 30 dec 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Fra'er se u džamiji slik'o, hladno.
http://www.in" onclick="window.open(this.href);return false; fo19.ba/news/news/13489/ekskluzivno-brazilski-fudbaler-ricardo-kaka-presao-na-islam
Spoji spam.
http://www.in" onclick="window.open(this.href);return false; fo19.ba/news/news/13489/ekskluzivno-brazilski-fudbaler-ricardo-kaka-presao-na-islam
Spoji spam.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 30 dec 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Da ne znam ko je glavni za ovu stranicu ,možda bi i povjerovo 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Krajina.ba*p!p!t@* je napisao/la:Saurman je napisao/la:Mora da se šališ , od kad je to Fejs validan*p!p!t@* je napisao/la:Ko neće da vjeruje, ne mora ...
Međutim Kaka je na svom profilu na fb potvrdio ovo već navedeno, a i Egipatska televizija je također prenijela informacije da je ovaj Brazilski internacionalac prešao na Islam !vaša tupavosti, svoje poklonike tražite na temi o odpadu ovog' foruma, a jedan od izvora je tu http://krajina.ba/28339/ekskluzivno-bra ... -na-islam/" onclick="window.open(this.href);return false;, dok možeš pogledati i na ostalim sajtovima koji su prenijeli vijest
A koji su to sjatovi ? možda Trač.com , Povuci potegni.net ili Sky Kalesija.com
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tebi treba crtat' il' šta, ljudi iz egipatske televizije, AN-NAS prenijeli da je lik primio islam, a odatle ovi ostali preuzimaju, znači da nije problem u tom liku koji radi na tom portalu, kojeg ti poznaješ bla bla bla, ako oni lažu, laže i on ... 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
*p!p!t@* je napisao/la:Tebi treba crtat' il' šta, ljudi iz egipatske televizije, AN-NAS prenijeli da je lik primio islam, a odatle ovi ostali preuzimaju, znači da nije problem u tom liku koji radi na tom portalu, kojeg ti poznaješ bla bla bla, ako oni lažu, laže i on ...
Tebi treba crtat. Idemo ovako. Odakle tebi informacija da je to prenijala egipatska televizija? Ima li to iti na jednom ozbiljnijem portalu? Gdje si ti cuo to, ajde daj bilo kakav znak da mozes dokazati da je presao na islam. Jel' on to potvrdio?
E svasta procitah veceras. Covjek neki dan cestita Bozic, sad odjednom prima islam
Šta je za tebe ozbiljniji portal ?Pavon je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Tebi treba crtat' il' šta, ljudi iz egipatske televizije, AN-NAS prenijeli da je lik primio islam, a odatle ovi ostali preuzimaju, znači da nije problem u tom liku koji radi na tom portalu, kojeg ti poznaješ bla bla bla, ako oni lažu, laže i on ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebi treba crtat. Idemo ovako. Odakle tebi informacija da je to prenijala egipatska televizija? Ima li to iti na jednom ozbiljnijem portalu? Gdje si ti cuo to, ajde daj bilo kakav znak da mozes dokazati da je presao na islam.
E svasta procitah veceras. Covjek neki dan cestita Bozic, sad odjednom prima islam
Jesam li ja potvrdio čovječe da je prešao, nego sam ti samo prenio odakle sam saznao
Jel' te tjeram da vjeruješ u to ?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- anonymousHD
- Kontakt:
A gde je Kaka napisao da je prešao na Islam?? Pa lik po završetku karijere će biti sveštenik... Stvarno, šta god ljudi da napišu vi poverujete, lečite se... 
Boze dragi.
Ti mene ne tjeras da vjerujem u to, ali ja tebe tjeram. Jer znam da to 100% nije istina. Znaci nijedan zivi portal na svijetu sem krajine nije prenio tu vijest. Ni egipatska televizija kako Namik tvrdi u tekstu, dakle automatski sve pada u vodu, ona nije prenijela tu vijest, da nacrtam? Ni ta AV-TV kako vec, niko, ne postoji. Razumijes. Eto, samo jedan savjet za ubuduce, prije nego sto podjes citat clanke na krajini vezane za sport, posjeti prije toga goal, marcu, as, ili neki drugi nogometni portal. Novinari zive od senzacionalizma, zapamti to. Da se ne brukas ubuduce.
Ti mene ne tjeras da vjerujem u to, ali ja tebe tjeram. Jer znam da to 100% nije istina. Znaci nijedan zivi portal na svijetu sem krajine nije prenio tu vijest. Ni egipatska televizija kako Namik tvrdi u tekstu, dakle automatski sve pada u vodu, ona nije prenijela tu vijest, da nacrtam? Ni ta AV-TV kako vec, niko, ne postoji. Razumijes. Eto, samo jedan savjet za ubuduce, prije nego sto podjes citat clanke na krajini vezane za sport, posjeti prije toga goal, marcu, as, ili neki drugi nogometni portal. Novinari zive od senzacionalizma, zapamti to. Da se ne brukas ubuduce.
Sto ga napadas toliko, frajer je vidio na namikovom portalu, nasjeo na laz i jbg, odsad ce biti oprezniji. Previse se nerviras oko nicega, samo opustenoPavon je napisao/la:Boze dragi.![]()
![]()
![]()
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Vidim da jedva čekaš demant ovih informacija, a ja ću bez puno uzrujavanja sačekat dal' će ovo iko prenijet' od ostalih medija, ako ne, onda si ti upravu i opet ništa nećeš dobiti, a ako ja budem u pravu bit' će mi drago zbog njega, a neću ni ja ništa dobitiRaul7 je napisao/la:Sto ga napadas toliko, frajer je vidio na namikovom portalu, nasjeo na laz i jbg, odsad ce biti oprezniji. Previse se nerviras oko nicega, samo opustenoPavon je napisao/la:Boze dragi.![]()
![]()
![]()
I preporučujem ti da malo smanjiš s tim uzrujavanjem, dobit' ćeš čir na želudcu ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
http://www.kakafans.net/?p=7072" onclick="window.open(this.href);return false; eto za tvoj miran san, pošto vidim da mi se prelahko uznemiriš 
Kaka ipak pripada Isusu (il' je možda primio Islam)
Kaka ipak pripada Isusu (il' je možda primio Islam)
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Meni jedna od drazih utakmica reala :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U prvih 11 dana januara 2012 Madrid će igrati 4 tekme i to:Malaga dvomeč u kupu te Granada i Mallorca u ligi

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:U prvih 11 dana januara 2012 Madrid će igrati 4 tekme i to:Malaga dvomeč u kupu te Granada i Mallorca u ligi
Ovo mi lici na treci gol u zadnjem klasiku s tim sto je to Cesc postigao glavom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Real ima ubjedljivo najjacu kontru u Evropi . Trebao bi i Atletico nesto slicno igrati u nastavku prvenstva ,e sada vidjecemo hoce li biti bar upola dobra kao Realovamadridist je napisao/la:U prvih 11 dana januara 2012 Madrid će igrati 4 tekme i to:Malaga dvomeč u kupu te Granada i Mallorca u ligi
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
1. Prenijeli su strani portali prvi, zatim sandzaklije pa Krajina.ba. Da imaš Facebook vidio bi na Kakinog službenoj web stranici da mu Arapi čestitaju mahom na prelasku (iako nije prešao)Pavon je napisao/la:Boze dragi.![]()
![]()
![]()
2. Nije Namik pisao tu vijest već potpuno drugi urednik ( http://krajina.ba/28339/ekskluzivno-bra ... -na-islam/" onclick="window.open(this.href);return false; )
3. Namik je negirao sa člankom da Kaka nije prešao na islam već da je bio u posjeti crkvi ( http://krajina.ba/28344/foto-kaka-ipak- ... -na-islam/" onclick="window.open(this.href);return false; )
Provjeri prije nego što napišeš. Da se ne brukaš ubuduće.
Sta da je i presao na Islam sta bi to kome smetalo. Manite se bezze price. Zelim vam svako dobro u 2012-oj i nasu pobjedu u sljedecem klasiku. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ovo pisu bezveze niko ne zna zasto se ti portali sluze sa takvim lazima?delldell je napisao/la:1. Prenijeli su strani portali prvi, zatim sandzaklije pa Krajina.ba. Da imaš Facebook vidio bi na Kakinog službenoj web stranici da mu Arapi čestitaju mahom na prelasku (iako nije prešao)Pavon je napisao/la:Boze dragi.![]()
![]()
![]()
2. Nije Namik pisao tu vijest već potpuno drugi urednik ( http://krajina.ba/28339/ekskluzivno-bra ... -na-islam/" onclick="window.open(this.href);return false; )
3. Namik je negirao sa člankom da Kaka nije prešao na islam već da je bio u posjeti crkvi ( http://krajina.ba/28344/foto-kaka-ipak- ... -na-islam/" onclick="window.open(this.href);return false; )
Provjeri prije nego što napišeš. Da se ne brukaš ubuduće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.