Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
bellamy 2 asistencije
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ima li neki dobar link, ne može meni ovaj SK. 

- majestic24
- Kontakt:
3:0
2X Carrol,Skrtel
P.S
http://atdhenet.tv/42252/watch-liverpool-vs-newcastle" onclick="window.open(this.href);return false;
2X Carrol,Skrtel
P.S
http://atdhenet.tv/42252/watch-liverpool-vs-newcastle" onclick="window.open(this.href);return false;
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- reds_forever
- Kontakt:
u vrazju mater
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nemoj da bi se neko na sreću izvlačio, svi imaju sreće protiv nas?? Nema to veze sa tim, priliku kako treba ne možemo stvoriti.
- reds_forever
- Kontakt:
hvala Bogu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bravo VELIČINO!
Meni samo nikad nece biti jasno kako mi uvijek imamo trenere za koje se misli da su muskog roda? Da budem sto blazi da ne koristim neki drugi izraz. Zaista nema potrebe da igra Spearing u ovoj utakmici a u drugom ce ubaciti umjesto njega Shelveya ili Gerarda i reci ce stisli smo ih.
Gdje je onaj sto se smijao mojoj taktici kada sam rekao da treba Agger da odmori ovu utakmicu?
Skrtel je izmislio fudbal za nase stopere.
Gdje je onaj sto se smijao mojoj taktici kada sam rekao da treba Agger da odmori ovu utakmicu?
Skrtel je izmislio fudbal za nase stopere.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Liverpool8
- Kontakt:
A rekose ljudi bolje bez Suareza, strasno! Kad Gerrard udje, bice to kao da Suarez igra, zivi bili pa vidjeli stanje !
Ako ima kakav dobar stream, molim postavite link. Ne znam sta je ovo veceras, ja nista ne mogu naci da radi. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- reds_forever
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;Trasimaco je napisao/la:Ako ima kakav dobar stream, molim postavite link. Ne znam sta je ovo veceras, ja nista ne mogu naci da radi.
sansa za sansom se stvara veceras, robusni kerol razgrce sve oko sebe i samo je pitanje vremena kada ce zabiti, a downing lomi njihove bekove i u celo pogadja svoje suigrace u 16m, samo srece nemamo, ebigaLiverpool8 je napisao/la:A rekose ljudi bolje bez Suareza, strasno! Kad Gerrard udje, bice to kao da Suarez igra, zivi bili pa vidjeli stanje !
nema potpisa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako će neko reći "bolje bez Suareza" kada je momak stalno igrao?? Moglo se reći da ćemo možda igrati bolje bez njega.Liverpool8 je napisao/la:A rekose ljudi bolje bez Suareza, strasno! Kad Gerrard udje, bice to kao da Suarez igra, zivi bili pa vidjeli stanje !
- Liverpool8
- Kontakt:
Hvala na ispravci, to sam i mislio, u zurbi pogrijesio.OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako će neko reći "bolje bez Suareza" kada je momak stalno igrao?? Moglo se reći da ćemo možda igrati bolje bez njega.Liverpool8 je napisao/la:A rekose ljudi bolje bez Suareza, strasno! Kad Gerrard udje, bice to kao da Suarez igra, zivi bili pa vidjeli stanje !
Samo kako neko moze krivit Aggera za ovo, taj ne zivi u realnom svijetu.
Zadnja izmjena: Liverpool8, dana/u 30 dec 2011, 21:38, ukupno mijenjano 2 puta.
- reds_forever
- Kontakt:
ma patnja u prvom poluvremenu, nek ubaci sad odmah Gerrarda, da makar neko ubaci loptu kako valja u sesnaesterac....
Dobro poluvrijeme.Downing me impresionira,kako sada stvari stoje trebali bi ih prelomiti u drugom da se uzme citav plijen.
"You'll Never Walk Alone"
do sada 0 golova, 0 asistencija i svaku utakmicu imspresionira ljude na ovom forumuRtoX je napisao/la:Dobro poluvrijeme.Downing me impresionira,kako sada stvari stoje trebali bi ih prelomiti u drugom da se uzme citav plijen.

nema potpisa
Igra vrlo dobra u prvom poluvrmenu, Downing maestralan. Treba ubaciti Gerrarda umjesto Spearinga/Adama/Hendersona. Vezni red očajan, krila odlična.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Sjajna tekma,nema šta.
Odličan ritam,puno trke,agresivno se igra.Liverpool je bio bolja momčad (al' na to smo već navikli zar ne ?
) al' nije bilo nekih izrazitih šansi.U nastavku ubaciti Gerrarda da kapiten pojasni neke stvari. 
Odličan ritam,puno trke,agresivno se igra.Liverpool je bio bolja momčad (al' na to smo već navikli zar ne ?

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.