Ma ajde lijepo je **** ga...
@ bian
hahahahahahahahah PAPUCARUUUUUUU hahaha
ajd spavaj
Moderator/ica: insider
sokateEmir ZENICA je napisao/la:Ja mislio ti dernecis pa tu pjesme postavljas ,a ti tako![]()
Ajd kod mene ,meni jos malo Sokate ostalo
![]()
![]()
Ma ajde lijepo je **** ga...
@ bian
hahahahahahahahah PAPUCARUUUUUUU hahaha
ajd spavaj
hahhaha e **** ga sad. vala mogao i plesalo mi se nešto a nisam otiso plesatEmir ZENICA je napisao/la:pa ja![]()
Ajde jbt sta ima veze,malo se olesit i to se ne radi svaki vikendSumnjam ja da je to malo
[youtube][/youtube]
hahha 100 % je tako.Ma plesao si ti,samo neces da kazes.Cuo sam da si u Sarajevu bio prvak u Valceru hahanime_tm87 je napisao/la: hahhaha e **** ga sad. vala mogao i plesalo mi se nešto a nisam otiso plesat![]()
![]()
Ma olesicemo se bice vikenda i subota.
Vidi 3.30 ...sati prolaze
@Toma Zdravkovic
samo kucaj e to je ono ako hoćeš da se olesis od tuge, a ako partijanje daj nam džeja lijepog
hhahahhaEmir ZENICA je napisao/la:hahha 100 % je tako.Ma plesao si ti,samo neces da kazes.Cuo sam da si u Sarajevu bio prvak u Valceru hahanime_tm87 je napisao/la: hahhaha e **** ga sad. vala mogao i plesalo mi se nešto a nisam otiso plesat![]()
![]()
Ma olesicemo se bice vikenda i subota.
Vidi 3.30 ...sati prolaze
@Toma Zdravkovic
samo kucaj e to je ono ako hoćeš da se olesis od tuge, a ako partijanje daj nam džeja lijepogIma vikenda,jasta sad ide Bozic i to se mora slaviti
![]()
Prolazi vrijeme,cune Tomu ba nije me zena ostavila haha moze Dzej,moze i Aca bgm
Vidis,bio sam ja upravunime_tm87 je napisao/la: hhahahhau bečkom valceru i engleski mi dobro ide
![]()
Joooj ovih u spotu kumeeeee
za oko kuceEmir ZENICA je napisao/la:Vidis,bio sam ja upravunime_tm87 je napisao/la: hhahahhau bečkom valceru i engleski mi dobro ide
![]()
Joooj ovih u spotu kumeeeee![]()
![]()
Pa eto mogu proci![]()
ma moze i u kuci ,ne bi se bunionime_tm87 je napisao/la: za oko kuce![]()
Joj sta vise da radim dosadno sta je ovonesto sam pozelio ljeto
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.