NK Vitez

nkvitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 03 dec 2011, 23:01

da igrao je napadac bio pele,crnac :) bio dobar al zbog smrtnog slucaja se vratio doma i otad vise nije ni dosao nazad jbg :) a molim te mozes li naci taj snimak?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 dec 2011, 23:38

nkvitez je napisao/la:da igrao je napadac bio pele,crnac :) bio dobar al zbog smrtnog slucaja se vratio doma i otad vise nije ni dosao nazad jbg :) a molim te mozes li naci taj snimak?
To je bilo na telki,ja bio u Sarajevu,mislim da ste igrali protiv Kiseljaka taj mec.
Slucajno sam gledao i upratio tog lika,pa mi pade na pamet kada sam video ovu temu. ;)

edit:Nesta me vuce da mu je ime bilo Stefano. :? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 dec 2011, 01:07

aha moguce je :) od svih stranaca sto su bili u klubu,on je bio najbolji al eto jbg nije se vratio :D

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 05 dec 2011, 01:32

Tičinović i Husić? :shock:
Ko su glavni sponzori Viteza?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 05 dec 2011, 09:09

znat ce se sve pri pocetku priprema,isao je predsjednik s njima pregovarat sad vidjet cemo. CM,Ecos i BuBa Comerc :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 dec 2011, 12:49

Nakon odlaska ponajboljeg igraca u polusezoni Jasmina Smrike u Čelik,klub je napustio jos jedan odlican igrac a rijec je o Mladenu Jurčeviću koji je otpisao ugovor na 2 i pol godine za Široki Brijeg.Želimo mu puno sreće u nastavku karijere...

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 30 dec 2011, 12:36

Badrov i Medvid prva pojačanja, čekaju se Imamović, Tosunović i Tičinović

Polusezonu su završili na sedmom mjestu, a nogometaši Federalnog prvoligaša iz Viteza imaju ambicije da naredne godine igraju u Premijer ligi BiH. Iako su klub napustila dva ponajbolja igrača, defanzivac Jurčević koji je otišao u Široki Brijeg, te napadač Smriko koji se vratio u zenički Čelik, Uprava kluba ne sjedi skrštenih ruku nego pokušava dodatno ojačati tim za nastavak prvenstva.

Prva pojačanja su već angažovana, a radi se o bivšem igraču Posušja i Šibenika Ivanu Medvidu, te univerzalcu iz Travnika Stjepanu Badrovu. Ovaj drugi je zajedno sa rukovodstvom kluba dogovorio uvjete u narednih godinu dana.

"Presretan sam što sam se vratio u Vitez, te što su istakli jasne ambicije za ulazak u viši rang takmičenja.Polusezonu su završili na sedmom mjestu sa samo pet bodova zaostatka za vodećom Krajinom, a imamo i mnogo lakši raspored od svih konkurenata za prvo mjesto. Rukovodstvo kluba navodno je pri kraju pregovora sa stoperom kakanjskog Rudara Arminom Imamovićem, bivšim napadačem Čelika Damirom Tosunovićem i mladim Mariom Tičinovićem koji bi mogao doći na posudbu iz splitskog Hajduka. Sa ovim pojačanjima sigurno bi bili najozbiljniji konkurent u borbi za prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu" kazao je za ?.ba 24- godišnji Badrov kojeg su u prošloj polusezoni dobro zapamtili golmani Čelika i Širokog Brijega jer im je postigao dva euro-gola.

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 30 dec 2011, 16:08

dali je istina da kod vas poslije nove godine ima malonogometni turnir..ii ako ima kad ima ? i dal mi moze neko detaljnije informacije dati...ii ne zamjerite sto post nema vezze sa temom.. :)...

hvala lijepo...

pozz
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 dec 2011, 17:39

Free_shooteR je napisao/la:dali je istina da kod vas poslije nove godine ima malonogometni turnir..ii ako ima kad ima ? i dal mi moze neko detaljnije informacije dati...ii ne zamjerite sto post nema vezze sa temom.. :)...

hvala lijepo...

pozz
Vjerujte da jos nista nije sigurno,jer nitko jos nije nista spominjao ,a bio je proslih godina ne vidim razlog zasto ne i ove,javit cu vam u srijedu poslije treninga pa se cujemo :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 dec 2011, 17:42

sony_91 je napisao/la:Badrov i Medvid prva pojačanja, čekaju se Imamović, Tosunović i Tičinović

Polusezonu su završili na sedmom mjestu, a nogometaši Federalnog prvoligaša iz Viteza imaju ambicije da naredne godine igraju u Premijer ligi BiH. Iako su klub napustila dva ponajbolja igrača, defanzivac Jurčević koji je otišao u Široki Brijeg, te napadač Smriko koji se vratio u zenički Čelik, Uprava kluba ne sjedi skrštenih ruku nego pokušava dodatno ojačati tim za nastavak prvenstva.

Prva pojačanja su već angažovana, a radi se o bivšem igraču Posušja i Šibenika Ivanu Medvidu, te univerzalcu iz Travnika Stjepanu Badrovu. Ovaj drugi je zajedno sa rukovodstvom kluba dogovorio uvjete u narednih godinu dana.

"Presretan sam što sam se vratio u Vitez, te što su istakli jasne ambicije za ulazak u viši rang takmičenja.Polusezonu su završili na sedmom mjestu sa samo pet bodova zaostatka za vodećom Krajinom, a imamo i mnogo lakši raspored od svih konkurenata za prvo mjesto. Rukovodstvo kluba navodno je pri kraju pregovora sa stoperom kakanjskog Rudara Arminom Imamovićem, bivšim napadačem Čelika Damirom Tosunovićem i mladim Mariom Tičinovićem koji bi mogao doći na posudbu iz splitskog Hajduka. Sa ovim pojačanjima sigurno bi bili najozbiljniji konkurent u borbi za prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu" kazao je za ?.ba 24- godišnji Badrov kojeg su u prošloj polusezoni dobro zapamtili golmani Čelika i Širokog Brijega jer im je postigao dva euro-gola.
Vidite,sve sto smo govorili to je i istina ocekuje se dolazak jos ove trojice pa juris na Premijer Ligu :D

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 31 dec 2011, 00:00

nkvitez je napisao/la:
Free_shooteR je napisao/la:dali je istina da kod vas poslije nove godine ima malonogometni turnir..ii ako ima kad ima ? i dal mi moze neko detaljnije informacije dati...ii ne zamjerite sto post nema vezze sa temom.. :)...

hvala lijepo...

pozz
Vjerujte da jos nista nije sigurno,jer nitko jos nije nista spominjao ,a bio je proslih godina ne vidim razlog zasto ne i ove,javit cu vam u srijedu poslije treninga pa se cujemo :)
ajde molim te raspitaj se pa mi javi na pp...jer treba mi to..i naravno..ako nije problem da vidis i koliko je uplata..i sistem igre..:)

hvala lijepo :)
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 31 dec 2011, 13:10

javit cu ti. :)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 31 dec 2011, 14:24

Stipe Badrov je igračina ,samo takva.Momak je itekako zahvalan i svaka mu cast na igrama u Travniku...
Bice ogromno pojacanje za vas ,jer vec ima iskustvo igranja protiv jakih ekipa...A to je vama sad najpotrebnije...
Ima sut koji rjetko upotrebljava ali kad potegne protivnicki gol sigurno visi u zraku.
Gotovo da sam sad siguran da ulazite ,jer Travnik ispada bez dvojbe, a trazi se premijerligas iz kantona a samo ste vi konkurentni,jer Iskra treba jos mnogo toga da bi to uradila.Ovo sto se Rudar spominje kao konkurent nema veze jer ljudi nemaju ambicije za to .Realno su zasluzili da to i ostvare u proslim sezonama ali su uvjek pustali drugima da udju...Ovaj Tusunovic je odlican igrac samo sto ga Celik nije dobro usmjerio izgleda.Potencijal mu je odlican mozda vas trener izvuce maximum iz ovoga momka ako dodje.Mozda bi i dobili jos boljeg napadaca nego sto je Smriko.Jos kad bi uspjeli to sa Ticinovicem bili bi i u Premijer ligi opasni za sve garantujem...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 31 dec 2011, 15:49

Vidim da se pojačavate i čujem da želite u PREMIJER LIGU ako uspijete dovest sve te igrače najozbiljniji ste kandidati za prvaka.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 01 jan 2012, 10:42

ako dodu i ova trojica,a vrlo blizu su prelaska nece nam niko nista moci. :)

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 01 jan 2012, 21:40

vidim da ste opasni i da ste prvi favorit za ulazak u PL

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 02 jan 2012, 11:06

S iskusnim trenerom i ovako dobrim pojacanjima,ocekuje se ulazak u PL!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 03 jan 2012, 08:52

Izgleda da ste odlučili da uđete u ligu, imate jaku upravu, provjerenog trenera koji je nekada treniro Žepče i Široki a još ako se pojačate sa par igrača iz premijer lige bit ćete hit proljeća.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 03 jan 2012, 12:02

bio je pomocni i u hajduku. ma imamo punu podrsku grada i najvecih sponzora,predsjednik ne zali da ulaze i to je zasad odlicno. a posto ce travnik ispasti iz lige ,realno je da mi udemo jer i SBK kanton mora imati predstavnika ali vidjeceo to je vec politika. :)

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 03 jan 2012, 13:00

Mario Čutuk je bio dobar igrač, sjećam se braće Čutuk iz Veleža a kasnije Hajduka, igrati u ono vrijeme u Hajduku je bilo nešto. Mario je kasnije igrao ako se ne varam u Osijeku ali mislim da ste pogodili sa izborom trenera ima iskustvo i znanje koje nemaju mnogi.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 1 gost.