Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Džeku proglasili za zlatnu rezervu Citya
Dadne li onaj kloc Mancini opet prednost Bali koji nije 3 utakmice zabio onda nešto stvarno nije uredu na relaciji Mancini- Džeko
ZOI84 je napisao/la:Džeku proglasili za zlatnu rezervu CityaDadne li onaj kloc Mancini opet prednost Bali koji nije 3 utakmice zabio onda nešto stvarno nije uredu na relaciji Mancini- Džeko
jes doduse da je the sun ko express al eto...SECOND XI: Pantilimon, Zabaleta, K Toure, Savic, Kolarov, De Jong, Hargreaves, Johnson, Razak, Milner, Dzeko.
...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
2 Dzekina gola uvrstena u top 10 golova City-ja u 2011. godini. Protiv Spursa za 4:0 i Uniteda za 1:6. Takodjer je na toj listi i onaj gol protiv Arsenala kad je Dzeko poveo kontru iz svog sesnaesterca... Al' dzaba mu sve kad je na klupi 
Ima video na oficijelnoj stranici Ctiy-ja
Ima video na oficijelnoj stranici Ctiy-ja
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Novi Eurosport catalog:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Jel igra Dijamant danas ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Džeko od početka.
Edin igra u zajedno sa Nasrijem i johnsonom... aguero i balo na klupi, ovo moze da bude mac s dvije ostrice pogotovo jer je silva na klupi... ali mislim da saradnja sa adamom moze donijeti samo najbolje
4-IN-A-ROW
Sretno Edine.
Eto nek mu hairli krene Nova godina, danas treba da se pokazhe, nek mu je sretno 
**** mamu svoju, ostavlja Silvu, Aguera i Balu na klupi da se odmaraju za Liverpool
znaci Dzeko 100% klupa protiv njih
Hajd' sve, ali, ne igranje Silve moze biti kobno. Bojim se da se sve nece okomiti na Edina, s obzirom na to da ga nema bas ko ni uposliti (dodati loptu), a i jedini je napadac.
Opet, mislim da je City daleko jaca ekipa, te da ce Edin danas pokazati svoj kvalitet. Ovakvim danasnjim sastavom, po mom misljenju, Mancini ga ne planira u mecu s L'poolom. Sve od Edina zavisi.
Sretno Edine!
Opet, mislim da je City daleko jaca ekipa, te da ce Edin danas pokazati svoj kvalitet. Ovakvim danasnjim sastavom, po mom misljenju, Mancini ga ne planira u mecu s L'poolom. Sve od Edina zavisi.
Sretno Edine!
Izdržati, to je temelj vrline!
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Hart, Zabaleto, Kompany, Kolarov, De Jong, Yaya Toure, Nasri, Johnson, Dzeko
Ovo je ono sto je i bilo za ocekivati. NAZALOST.
Od utakmice sa WBA je bilo ocekivano da ce igrati protiv Sunderlanda a da nece protiv Liverpoola. Mislim, ko malo bolje prati, mogao je jos tada shvatiti zasto se Edin nije naigrao protiv WBA. Protiv Liverpoola mu je klupa, makar danas dao i 10 golova.
Samo necija povrda ili nesto slicno ga moze ubaciti u pocetni sastav protiv Liverpoola.
Za nadati se da ce danas blistati a da ce ih Liverpool dobro namlatiti.
Sastav danas: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Barry, Yaya, A. Johnson, Nasri, Dzeko
Od utakmice sa WBA je bilo ocekivano da ce igrati protiv Sunderlanda a da nece protiv Liverpoola. Mislim, ko malo bolje prati, mogao je jos tada shvatiti zasto se Edin nije naigrao protiv WBA. Protiv Liverpoola mu je klupa, makar danas dao i 10 golova.
Samo necija povrda ili nesto slicno ga moze ubaciti u pocetni sastav protiv Liverpoola.
Za nadati se da ce danas blistati a da ce ih Liverpool dobro namlatiti.
Sastav danas: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Barry, Yaya, A. Johnson, Nasri, Dzeko
- skyisthelimit
twostepsfromhell je napisao/la:Hart, Zabaleto, Kompany, Kolarov, De Jong, Yaya Toure, Nasri, Johnson, Dzeko
Mancinijeva druga postava to je vise nego ocigledno j*ebo li ga Aguero i Silva
15.10 - 15.06 ...
imal Dzeke danas na BHT i ako nema koga ima 
imas na sportklubu prenos, ako imas.nime_tm87 je napisao/la:imal Dzeke danas na BHT i ako nema koga ima
haj, nek mu je sa srecom danas.
...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a steta, bas sam citajuci ove vase komentare pomislio da se stvari konacno odvijaju kako treba, al eto igrat ce danas haman
Barzaglji zovi ga opet, nije nesto dobro shvatio prosli put cim igra i ne svadja se hehehe
Barzaglji zovi ga opet, nije nesto dobro shvatio prosli put cim igra i ne svadja se hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
na BHT-u skokovi ... de nek neko postavi linkove za City i Džeku !nime_tm87 je napisao/la:imal Dzeke danas na BHT i ako nema koga ima
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
na sopcastu bloodzeed:Zagor je napisao/la:na BHT-u skokovi ... de nek neko postavi linkove za City i Džeku !
sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
najbolji prenos
a linkovi
http://kiwi-sportz.eu/stream1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://extremgoal7.****/p/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportingtv.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
...
Trenutno korisnika/ca: Baboon, Beduin, Google [Bot], KockarVicin007, MiranGlasnic, mukydesign, nebeskasila, Normus90 i 46 gostiju.