Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Evo zasto ovom forumu treba facepalm smajli ... Mi svi o Tomi i alk. kad uleti ovaj padobranacSheyi je napisao/la:[youtube][/youtube]
HAHA Edin Avdic je kraljj![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Volim te Celik ! ! !
Treba tebra, treba. Otkad tema chat sluzi za postavljanje muzickih klipova?HZ_ilidzaa je napisao/la: Evo zasto ovom forumu treba facepalm smajli ... Mi svi o Tomi i alk. kad uleti ovaj padobranac
Vjerujem da nije tesko i tamo postaviti Tominu ili bilo koju drugu pjesmu. Bez obzira sto smo dobro raspolozeni i sto nas glava (ne)boli.
Vom Jäger zum Gejagten
- underground
- Kontakt:
hangover 
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
haha samo da zaboravim ovu novu god
Pio sam s curom nekom, ja vino ona red bull vodku ,ja se napio ona trijezna...sRAMOTA

Pio sam s curom nekom, ja vino ona red bull vodku ,ja se napio ona trijezna...sRAMOTA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kažu da mi je bilo dobro sinoć. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Edin Avdic doktorirao kosarku !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Teško me je imatiiiiiiiii
Evo doš'o sam sebi.Kakvi ste mi vi?Treba češće uvest novu fodinu u kalendar
Najjači osjećaj ujutru u 7 igraš sokera i zabijaš golove ni sam ne znaš kako 
Evo doš'o sam sebi.Kakvi ste mi vi?Treba češće uvest novu fodinu u kalendar
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najjače je furati nekoga kada se baš baš napije.
Ja sam momka nafurao da je otišao po pajser kod komšije oko 2h i da je štemao zidove, dizao parket i prag. ( A to se slučajno razvalilo ). Rekli mu da je zabio šarafciger u zid i probao izvršiti samoubistvo, da je kupio hamburger u fast foodu 10 kilometara od mjesta gdje smo bili, a ja kupio kada sam krenuo dolje.
Lik se počeo izvinjavati, ako je nekoga uvrijedio, šalje kružne poruke na fejsu. Grehota.
Ja sam momka nafurao da je otišao po pajser kod komšije oko 2h i da je štemao zidove, dizao parket i prag. ( A to se slučajno razvalilo ). Rekli mu da je zabio šarafciger u zid i probao izvršiti samoubistvo, da je kupio hamburger u fast foodu 10 kilometara od mjesta gdje smo bili, a ja kupio kada sam krenuo dolje.
Lik se počeo izvinjavati, ako je nekoga uvrijedio, šalje kružne poruke na fejsu. Grehota.
Mi nismo imali otvarač za vino.Probali bušilicom
Nije uspjelo 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako smo mi ovog druga ubili juce napila se budala ne zna sta prica krenuo da skoci s balkonaOTNYS_YNWA je napisao/la:Najjače je furati nekoga kada se baš baš napije.
Ali nema jaceg osjecaja nego kad udjes igrajuci PES 6 u 2012-tu godinu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Eh, nama je samo čaša zafalilo. Isto kao da ih je raja jela majke mi.LBJ MVP je napisao/la:Mi nismo imali otvarač za vino.Probali bušilicomNije uspjelo
Pa yebote, ako nisi u stanju zapamtiti koja je tvoja čaša..
@Sarajlice, i mi smo nekada oko 6h ujutro razbacili PES-a.
I ja sam se ispoljevo svačim.Eno odjeća je na pranjuOTNYS_YNWA je napisao/la:Eh, nama je samo čaša zafalilo. Isto kao da ih je raja jela majke mi.LBJ MVP je napisao/la:Mi nismo imali otvarač za vino.Probali bušilicomNije uspjelo
Pa yebote, ako nisi u stanju zapamtiti koja je tvoja čaša..Nema nove godine da neko nešto na mene ne prospe, sinoć dođem oko 22:30, 23:00 .. Pola ih se napilo.. Sjednem za sto, kretenuša obara čašu vina i po tolama sve. Vokri mi pravo bilo, htio sam je ubiti na mrtvo.
I ja sam oko 5-6 počeo pravo PES-a igrat znam da mi je bila ostala zadnja piva
To Mire prejaka pjesma,moja !Sarajlijc@ je napisao/la:Ova mi je dohakala sinocEmir ZENICA je napisao/la:Neka,neka,vratit ce ti Emir za ovo![]()
![]()
[youtube][/youtube]
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja sam se posteno nalio kaze mi jaran da sam se cijelu noc smijaoLBJ MVP je napisao/la:I ja sam se ispoljevo svačim.Eno odjeća je na pranjuOTNYS_YNWA je napisao/la:Eh, nama je samo čaša zafalilo. Isto kao da ih je raja jela majke mi.LBJ MVP je napisao/la:Mi nismo imali otvarač za vino.Probali bušilicomNije uspjelo
Pa yebote, ako nisi u stanju zapamtiti koja je tvoja čaša..Nema nove godine da neko nešto na mene ne prospe, sinoć dođem oko 22:30, 23:00 .. Pola ih se napilo.. Sjednem za sto, kretenuša obara čašu vina i po tolama sve. Vokri mi pravo bilo, htio sam je ubiti na mrtvo.
I ja sam oko 5-6 počeo pravo PES-a igrat znam da mi je bila ostala zadnja pivaI otvorio sam je nekako i pio je jedno 2 sata jbg kad nema više
Hoće to kad miješaš kolu i fantu 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ti to znas najboljeLBJ MVP je napisao/la:Hoće to kad miješaš kolu i fantu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gleda li iko Kralja na BN-u?
" onclick="window.open(this.href);return false; ..
" onclick="window.open(this.href);return false; ..