Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Mi nismo imali otvarač za vino.Probali bušilicom
Nije uspjelo 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako smo mi ovog druga ubili juce napila se budala ne zna sta prica krenuo da skoci s balkonaOTNYS_YNWA je napisao/la:Najjače je furati nekoga kada se baš baš napije.
Ja sam momka nafurao da je otišao po pajser kod komšije oko 2h i da je štemao zidove, dizao parket i prag. ( A to se slučajno razvalilo ). Rekli mu da je zabio šarafciger u zid i probao izvršiti samoubistvo, da je kupio hamburger u fast foodu 10 kilometara od mjesta gdje smo bili, a ja kupio kada sam krenuo dolje.
Lik se počeo izvinjavati, ako je nekoga uvrijedio, šalje kružne poruke na fejsu. Grehota.
Ali nema jaceg osjecaja nego kad udjes igrajuci PES 6 u 2012-tu godinu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Eh, nama je samo čaša zafalilo. Isto kao da ih je raja jela majke mi.LBJ MVP je napisao/la:Mi nismo imali otvarač za vino.Probali bušilicomNije uspjelo
Pa yebote, ako nisi u stanju zapamtiti koja je tvoja čaša..
@Sarajlice, i mi smo nekada oko 6h ujutro razbacili PES-a.
I ja sam se ispoljevo svačim.Eno odjeća je na pranjuOTNYS_YNWA je napisao/la:Eh, nama je samo čaša zafalilo. Isto kao da ih je raja jela majke mi.LBJ MVP je napisao/la:Mi nismo imali otvarač za vino.Probali bušilicomNije uspjelo
Pa yebote, ako nisi u stanju zapamtiti koja je tvoja čaša..Nema nove godine da neko nešto na mene ne prospe, sinoć dođem oko 22:30, 23:00 .. Pola ih se napilo.. Sjednem za sto, kretenuša obara čašu vina i po tolama sve. Vokri mi pravo bilo, htio sam je ubiti na mrtvo.
I ja sam oko 5-6 počeo pravo PES-a igrat znam da mi je bila ostala zadnja piva
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
To Mire prejaka pjesma,moja !Sarajlijc@ je napisao/la:Ova mi je dohakala sinocEmir ZENICA je napisao/la:Neka,neka,vratit ce ti Emir za ovo![]()
![]()
[youtube][/youtube]
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja sam se posteno nalio kaze mi jaran da sam se cijelu noc smijaoLBJ MVP je napisao/la:I ja sam se ispoljevo svačim.Eno odjeća je na pranjuOTNYS_YNWA je napisao/la:Eh, nama je samo čaša zafalilo. Isto kao da ih je raja jela majke mi.LBJ MVP je napisao/la:Mi nismo imali otvarač za vino.Probali bušilicomNije uspjelo
Pa yebote, ako nisi u stanju zapamtiti koja je tvoja čaša..Nema nove godine da neko nešto na mene ne prospe, sinoć dođem oko 22:30, 23:00 .. Pola ih se napilo.. Sjednem za sto, kretenuša obara čašu vina i po tolama sve. Vokri mi pravo bilo, htio sam je ubiti na mrtvo.
I ja sam oko 5-6 počeo pravo PES-a igrat znam da mi je bila ostala zadnja pivaI otvorio sam je nekako i pio je jedno 2 sata jbg kad nema više
Hoće to kad miješaš kolu i fantu 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ti to znas najboljeLBJ MVP je napisao/la:Hoće to kad miješaš kolu i fantu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gleda li iko Kralja na BN-u?
" onclick="window.open(this.href);return false; ..
" onclick="window.open(this.href);return false; ..

- Emir ZENICA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
joj i ja sam jutros oko 8 igrao sa @juventusom sokera,dosta je mucenja bilo
joj i ja sam jutros oko 8 igrao sa @juventusom sokera,dosta je mucenja bilo
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Evo ga montevideo na RTS-u 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja danas spavao samo od 16:00 do 16:50. Dobar ja pravo, i večeras cijelu noć plejke uz pivce.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jbo vas konj kako mozete toliko spavati , ja u 6-7 zaspao u 12 se probudio
Ja sam spavao od 9 do 17 dosta meni
Našao sam paket bavarie u kući

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Auu ovaj januar ce me tacno ubiti. Da krenemo redom , rodjus rodjaku idem kod njega u Bg slaviti , oko 14og trebam da dobijem vozacku(10og ja msm polazem), onda dvojici najboljih jarana u 3 dana rodjendani pa organizovani dernek na Bjelasnici tri dana sa rajom iz skole(to ce biti pred pocetak skole). Teretano , izvini nemam vremena vise za tebe
Kafano , dobro dosla u moj dom 
- majestic24
- Kontakt:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nema te stvari na svijetu koja bi zamijenila teretanu. 
OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema te stvari na svijetu koja bi zamijenila teretanu.

100%
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa dobro, i nije baš 100%.
<3 !

<3 !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.