Amna je napisao/la:Ne mogu da se otmem utisku da pojedinci jedva cekaju da Dzeko odigra lose neku utakmicu i onda se krene sa kako to neki zovu kritikama, ali daleko je to od kritike, to je nekima ocigledno dusevna hrana. Sjedi i omalovazavaj one koji su uspjeli u zivotu.
Bluemoon je tek posebna prica.
Iskreno sta ce reci na tom forumu, savrseno me ne zanima, ali ono sto nikako ne mogu da shvatim jeste kolicina klasicnog pljuvanja ili ti verbalnog linca po jednom igracu nakon sto nije postigao gol, a imao je nekoliko prilika za isti.
Ja ne znam u kojem klubu funkcionisu stvari na nacin kako to rade u City-u.
Zaista ne znam u kojem klubu se igrac nakon jedne losije odigrane utakmice kaznjava klupom na duzi period, da ga navijaci nakon toga ne zele vise u klubu, uprkos svemu dobrom sto je do tada uradio.
Jako mi je zao Edina, zao mi je sto se kola na njemu lome. Igrati, a pritom biti svjestan cinjenice, da ako postignes taman 5 golova, to ti ne garantuje da ces iducu utakmicu igrati, a ako odigras losije, ne moras cak ni lose, dovoljno je da ne das gol, e tek onda si ugasio, klupa ti ne gine narednih par kola. Strasan je to psiholoski pritisak.
Evo sad cu ti nesto napisati po pitanju tog istog Bluemoona,a vec o ovome raspravljamo ,na nasoj stranici (b.ecka-r.aja). Ti sa Bluemoona nisu nikakvi navijaci,nego simpatizeri,kao sto i nasi dolaze tamo.Tamo su mahom Argentinci ,Spanci,Talijani,Arapi itd.Koji se predstavljaju,kao "objektivni engleski navijaci".Dok ti isti svrljakaju po Bluemoonu,pravi navijaci City-ja su na tribinama uz svoj klub.
Samo odes na Facebook,na oficijelnu stranicu City-ja i uvjeris se o kakvim "objektivnim engleskim navijacima" je rjec.
Sto se naseg Edina tice,nista nije do njeg,da je danas zabio i 10 golova,sledjecu bi sjedio na klupi,kao i poslije Tottenhama(gdje je zabio 4) i serije prve tri utakmice 6 golova,te kao i poslije utakmice protiv Queens Park Rangersa,gdje je Dzeko mislim zabio 2,a jedan napravio,i tad je imao seriju 4 gola u 3 utakmice.Svaki put kad bi Dzeko usao u seriju,Mancini bi to zaustavio i izbacio ga iz forme. Mancini je samo jedan trenerski debil i nista vise.Ne osvoji li titulu,njemu slijeduje NOGA ili cizma u obliku mu njegove Italije.Arapi su ulozili u klub 1 miljardu eura i ljudi hoce titule,a njegova glupa rotiranja,kao i izbacivanje igraca iz forme ce ga kostati klupe City-ja.Njihova sreca je pa United nije juce pobjedio.