Dubrava i Devil imal kod vas Paulanera, Budweisera, Urquella, Hasserodera
Btw. Staropramen, Tuzlak nema boljeg
Moderator/ica: insider
Paulaner imaju samo 2-3 vrste i ima Urquell 100%,sa ova dva se kod nas nisam sretao,Budweiser sam pio u njegovoj postojbini Budejovicama i moram reci da mi nije nesta.Heller je napisao/la:Sarajlijce jsi probo sta drugo?![]()
Hasseroder, je ono sa kokoskom stalno prije reklamirano na utakmicama Bundeslige, znam trazim ja na ekskurziji Urqell u konzumu, zena mi govoori nemamo al imamo Karlovacko ili OzujskoDevil je napisao/la:Paulaner imaju samo 2-3 vrste i ima Urquell 100%,sa ova dva se kod nas nisam sretao,Budweiser sam pio u njegovoj postojbini Budejovicama i moram reci da mi nije nesta.Heller je napisao/la:Sarajlijce jsi probo sta drugo?![]()
p.s Jbt Staropramen.
A znam koje je to sa belom etiketom i crnom kokoskom.Heller je napisao/la:Hasseroder, je ono sa kokoskom stalno prije reklamirano na utakmicama Bundeslige, znam trazim ja na ekskurziji Urqell u konzumu, zena mi govoori nemamo al imamo Karlovacko ili OzujskoDevil je napisao/la:Paulaner imaju samo 2-3 vrste i ima Urquell 100%,sa ova dva se kod nas nisam sretao,Budweiser sam pio u njegovoj postojbini Budejovicama i moram reci da mi nije nesta.Heller je napisao/la:Sarajlijce jsi probo sta drugo?![]()
p.s Jbt Staropramen.![]()
A Staropramen, je odlicno pivo slicno je Tuzlanskom
De malo pojasni porijeklo, gdje si pio i tako to, pa da se svi uvjerimo dali imas ukusa ili nemas.Devil je napisao/la: Ipak Westvleteren i Rochefort dva bar meni ubedljivo najbolja piva na svetu.
Ma ja to nako, ona za koja sam čuo da su super odlična, pa bi ih volio probam a nista gore od tamnog Krombachera u životu nisam pio (Pan se ne računa)geronimo je napisao/la:De malo pojasni porijeklo, gdje si pio i tako to, pa da se svi uvjerimo dali imas ukusa ili nemas.Devil je napisao/la: Ipak Westvleteren i Rochefort dva bar meni ubedljivo najbolja piva na svetu.![]()
Budwa ne valja, slazem se. Ovaj sto reklamira bilo koje pivo za koje je cuo, nije normalan.![]()
Cuj tetrijeb kao neko pivo, pored 2000 pivara u Njemackoj.![]()
Jesi li probao tamno od Erdingera? Mada je i Weizen ekstra gut.

Oba Belgijska,oba pio u Genku.geronimo je napisao/la:De malo pojasni porijeklo, gdje si pio i tako to, pa da se svi uvjerimo dali imas ukusa ili nemas.Devil je napisao/la: Ipak Westvleteren i Rochefort dva bar meni ubedljivo najbolja piva na svetu.![]()
Budwa ne valja, slazem se. Ovaj sto reklamira bilo koje pivo za koje je cuo, nije normalan.![]()
Piva ili paketaDevil je napisao/la:Oba Belgijska,oba pio u Genku.geronimo je napisao/la:De malo pojasni porijeklo, gdje si pio i tako to, pa da se svi uvjerimo dali imas ukusa ili nemas.Devil je napisao/la: Ipak Westvleteren i Rochefort dva bar meni ubedljivo najbolja piva na svetu.![]()
Proizvode ih belgijski monasi i dok prvog nema u slobodnoj potrebi,kupuje se direktno iz manastira i mozes dobiti mesecno samo jedan paket od 24 komada,a cena jednog je 20 eura,drugi se moze kupiti u slobodnoj upotrebi i ima par vrsta ali je meni najbolji onaj od 11% alkohola u sebi.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, leo1946, MaroonBjelave i 11 gostiju.