Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Znal ko kad BHTelecom povečava ovu najavljenu brzinu
Kako sam primjetio meni se malo smaljila 

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
patinho7 je napisao/la:Znal ko kad BHTelecom povečava ovu najavljenu brzinuKako sam primjetio meni se malo smaljila
pocinju tek u srijedu,pa dok dodju do tvog mjesta/IP-a
počeli su oko 20 decembra, prekosutra nastavljaju 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sretna Nova svima, sa malim zakasnjenjem 
To se ti tek vratio kuci?Goalgetter je napisao/la:Sretna Nova svima, sa malim zakasnjenjem
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
bavarian_bk
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo cazinljana opet
Legende nema sta
Evo cazinljana opet
Legende nema sta
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa moze se reci takoCartman je napisao/la:To se ti tek vratio kuci?Goalgetter je napisao/la:Sretna Nova svima, sa malim zakasnjenjem
U 8 ujutro juce bio kod ''kuce'', u 13:00 h juce krenuo nazad za Austriju, kad nisam crk'o u autu dok nisam stigao, tek evo danas dosao sebi
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dobro jutro radni narode 
Evo da i ja pozelim sretnu novu godinu svima na forumu. Dobro se provedite u ovoj 2012-toj, znate da je smak svijeta negdje pri kraju ove. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Sretna nova svima koji ovo procitaju!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hvala legendi sto je postavio pjesmu,ali nema vise zavrsilo je sa picem 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
dje ste pickosevci
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
gdje si alkosu stariLimuntos je napisao/la:dje ste pickosevci
brate moj, da mi je majka slavila s njima, ja je ne bi prepozn'o...jedva sam tebe uocio u gomili...jasmin10 je napisao/la:gdje si alkosu stariLimuntos je napisao/la:dje ste pickosevci![]()
sto mi ne rece da je ona slavila s njima ?
![]()
![]()
![]()
![]()
ja dos'o vidim nema je. ti nista ne govoris
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Tu smo negde pri kraju,sada sledi Sarajevo pa nastavak gde smo stali.Hass je napisao/la:Pozz pijanice,jesmo li se otrijeznili???haha
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
to mi je krivo za novuLimuntos je napisao/la:brate moj, da mi je majka slavila s njima, ja je ne bi prepozn'o...jedva sam tebe uocio u gomili...jasmin10 je napisao/la:gdje si alkosu stariLimuntos je napisao/la:dje ste pickosevci![]()
sto mi ne rece da je ona slavila s njima ?
![]()
![]()
![]()
![]()
ja dos'o vidim nema je. ti nista ne govoris
Zelim vam svima sve najbolje u novoj 2012. godini.
Put oporavka nije bio lak,nije doslo do infuzije ali zamalo,moja predvidjanja u vezi kalibra "lepotica" sa kojima cekam novu godinu su se delimicno ostvarila.Nije me tukla nijedna,bile su fine,malo su me udarale po ledjima s vremena na vreme
ali nista sto se ne moze izdrzati. 
Put oporavka nije bio lak,nije doslo do infuzije ali zamalo,moja predvidjanja u vezi kalibra "lepotica" sa kojima cekam novu godinu su se delimicno ostvarila.Nije me tukla nijedna,bile su fine,malo su me udarale po ledjima s vremena na vreme
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@jasko ma jarane, ja sam sutradan ustao u 18 h...to je dovoljno reci...i 2 sata bio budan, pa opet vani...zguzio nista nisam, jbg...cuvaju cure picu samo za sebe, nedaju k'o da im je zlatna...ti ?