Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Vjerovatno ne citate neke teme gdje je Monolog izgubio mnogo diskusija i gdje su ti njegovi cuveni argumenti vrlo lahko potuceni sa kontraargumentima...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tyler durden
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Vjerovatno ne citate neke teme gdje je Monolog izgubio mnogo diskusija i gdje su ti njegovi cuveni argumenti vrlo lahko potuceni sa kontraargumentima...
kako god, opet nije smijesno.
- the scouser
- Kontakt:
Ev' upišah se od smijeha. Jel' ti vidiš naziv teme, čovječe ? Piše "najsmješniji". Ne "postovi za koje smatram da imaju grešku" ili "postovi sa kojima se ne slažem".Edin TM87 je napisao/la:Vjerovatno ne citate neke teme gdje je Monolog izgubio mnogo diskusija i gdje su ti njegovi cuveni argumenti vrlo lahko potuceni sa kontraargumentima...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Meni jest, hocemo li raspravljat sta je kome smijesno ili?
- tyler durden
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Meni jest, hocemo li raspravljat sta je kome smijesno ili?
ovo tvoje nije smijesno.
vjerujem da se nisi odvalio grohotom smijat,nego si se kiselo nasmijao i podsmjehnuo kada si procitao ovo "tesko argumentovano".
Pa i stavio sam kiseli smajlityler durden je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Meni jest, hocemo li raspravljat sta je kome smijesno ili?
ovo tvoje nije smijesno.
vjerujem da se nisi odvalio grohotom smijat,nego si se kiselo nasmijao i podsmjehnuo kada si procitao ovo "tesko argumentovano".

- tyler durden
- Kontakt:
tema se zove "najsmijesniji postovi na forumu" , a ne "kiselo-smijesni postovi na forumu" .

tyler durden je napisao/la:tema se zove "najsmijesniji postovi na forumu" , a ne "kiselo-smijesni postovi na forumu" .
-
- Kontakt:
- the scouser
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:sansa za sansom se stvara veceras, robusni kerol razgrce sve oko sebe i samo je pitanje vremena kada ce zabiti, a downing lomi njihove bekove i u celo pogadja svoje suigrace u 16m, samo srece nemamo, ebigaLiverpool8 je napisao/la:A rekose ljudi bolje bez Suareza, strasno! Kad Gerrard udje, bice to kao da Suarez igra, zivi bili pa vidjeli stanje !
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovdje Dzeko zasticen ko krava u Indiji.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
čudi me kako ovo nije primjećeno

Postao/la Dushi_Rob dana 31 dec 2011, 19:03
Cini se da ni ti ne citas mnogo ...slatki je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Srce kaze Brazil, al' glava Makedonija.
Gdje bi igrali protiv Brazila? Kako bi raja do Ria? Bilo bi nesto navijaca naravno, ali nije to to. Drz'mo se mi Evrope!
Citasliti sta jarane utakmica sa Brazilom igralabise u Svajcerskoj.
FORZA MARŠAL !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije sa ovog, al je sa sa-x foruma
tema "BH-Telecom povecava ADSL brzine (opet)"
svi pricamo o tome kad se jedan gigant javi i reče
tema "BH-Telecom povecava ADSL brzine (opet)"
svi pricamo o tome kad se jedan gigant javi i reče
casanova123 je napisao/la:e raja... jeste li znaci da ce se povecati brzina neta kod bhtelecoma?
rekli su da ce bitri prvog, a jos nista nema.. meni je jos uvijek sve isto.. a treba da se udupla brzina..
pozz

i sta je tu sega svega ti, joj joj gejmerskog humora 

Wir sind Borussia!
najgore je sto sada ni meni nije jasno da li ce nam povecati brzinublack071 je napisao/la:i sta je tu sega svega ti, joj joj gejmerskog humora

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nidje veze 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- tyler durden
- Kontakt:
hoce! samo je ovaj ispao padobranac,na tom forumu drugom jer nije pratio sta ovi pisu.nije uopste smijesno al etjasmin10 je napisao/la:najgore je sto sada ni meni nije jasno da li ce nam povecati brzinublack071 je napisao/la:i sta je tu sega svega ti, joj joj gejmerskog humorane volim ovaj gejmerski humor
ne kontam ga

a nigdje veze. pita covjek samo.tyler durden je napisao/la:hoce! samo je ovaj ispao padobranac,na tom forumu drugom jer nije pratio sta ovi pisu.nije uopste smijesno al etjasmin10 je napisao/la:najgore je sto sada ni meni nije jasno da li ce nam povecati brzinublack071 je napisao/la:i sta je tu sega svega ti, joj joj gejmerskog humorane volim ovaj gejmerski humor
ne kontam ga

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 10 gostiju.