EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

bambina
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la bambina » 18 dec 2011, 19:23

Čitala sam mnogi favorite stavljaju Njemce i Francuze.
Od naših balkanaca ;) navijam za Makedonce i naravno Cro-tim ;)
Bit će ovo jaka rukometijada.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 dec 2011, 00:11

Ma samo da francuzi ne osvoje, dojadili su i bogu i narodu
nema potpisa

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 dec 2011, 00:39

Admir_Sa je napisao/la:Ma samo da francuzi ne osvoje, dojadili su i bogu i narodu
Meni nisu :D

Onaj trenutak kada neka reprezentacija odigra impresivan turnir,igra atraktivno i ubojito do finala,a Francuzima se kroz turnir nadje 100 mahana i slabosti,a onda u finalu Francuzi odigraju nevjerovatno obranu,svi od Omeyera do Karabatica budu na nivou i pometu pod s tim protivnikom,neprocjenjivo :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 19 dec 2011, 00:48

Kakav tim imaju svabe ove godine??

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 dec 2011, 15:45

nafrI82 je napisao/la:Kakav tim imaju svabe ove godine??
Solidan .
Da imaju tim za medalju nemaju ,možda među 8 da uđu i to je pitanje .
Na krilima su sjajno popunjeni ,i na golmanskim pozicijama ,ostalo i nije neki veliki kvalitet Glandorf je u dobroj formi ,ali on sam ne može povući .
Nisam siguran dali će Hens i Zeitz(ovaj gotov sigurno da neće,dok je Hens najavio oproštaj ,e sad jeli poslije ovog prvenstva ne znam) igrati.
Ali realno nema tu nekog pretjeranog kvaliteta Christoperson,Kaufman,Strobl,Shroder,Preis su prosječni igrači ;)

Neki sastav koji bi trebo biti je Biter,Hainveter,Genshaimer,Klain,Sprenger,Grotzki ,Shroder,Rogisch,Preis,Christoperson,Kaufman ,Hens(ako bude igrao),Kraus (ako se oporavi od povrede),Strobl ,Glandorf i još 2-3 manje poznata igrača ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 dec 2011, 18:57

Rekao sam nakon SP-a ove godine, da je najbolje da Francuzi samo dodju da igraju finale, jer je ostalo za njih vise zahebancija. :D :D
Po meni kod njih je sve pianje motiva i zelje za osvajanjem novih trofeja, ukoliko isti budu imali tesko ih ko moze ugroziti. Jedina reprezentacija koja je to u stanju su Danci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 dec 2011, 23:18

prvi golman poljske, slawomyr szmal neće igrati na euru zbog povrede.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 dec 2011, 01:01

Kao sto rekoh kada ugrabim vremena osvrnucu se na gradove i dvorane domacine sampionata...

Beograd(Pionir,Arena)

Beograd,grad na Savi i Dunavu koji sa blizom okolinom broji nekih 1.6-1.7 miliona stanovnika prema evropskim zvanicnicima predstavlja jednu od najvaznih tacaka ovog dela Evrope.Kao glavni grad Srbije imace tu cast da ugosti samu zavrsnicu i krem ovoga prevenstva u Beogradskoj Areni ali bgm.ljubitelji rukometa ce imati priliku da uzivaju i u grupnoj fazi kada se ovde udomaci domacin Srbija zajedno sa svojim protivnicima.

Hala Pionir,druga po kapacitetu dvorana u Beogradu sa rasponom kapaciteta od 7000-8000 u zavisnosti od toga kolike se mere sigurnosti sprovode,ali mislim da moze ici nesta preko 8000,dok bi za potrebe EP-a taj broj bio negde oko 7200-7300 ocekujem. ;) Dvorana je izgradjena vec davne 1973.godine u sklopu SC Tasmajdan u kome se i danas nalazi.

Arena
Mislim da ovo velelepno izdanje ne treba posebno predstavljati,svako ko voli sport,pa ne samo sport nego i kulturni zivot upoznat je kroz mnogobrojna desavanja sa ovom dvoranom.1991.godine je sve bilo spremno za izgradnju ove dvorane koja ce 2004.godine da se svecano otvori,a celokupna izgradjnja kostala je skoro 70 miliona eura.Krenulo se sa Diamond ballom kao svecanim turnirom pred EP u basketu,pa je onda Arena videla Davis Cup sampione,pa je videla finale Svetske lige u odbojci,videla je Univerzijadu,videla je izbor za pesmu Evrovizije,videla je White Sensation i jos mnogo mnogo drugih stvari od kojih zastaje dah.Zvanicno 5 dvorana evrope za sportske dogadjaje iako ni njoj kapacitet nije fiksiran ali za sportske dogadjaje moze da bude 20-22.500,mada stvarni kapacitet moze da dodje do 25000.Ispred nje su SCC Peteburg,Sinan Erden u Istanbulu,Merksem Palata i Koln Arena.

Novi Sad
Srpska Atina kako ga mnogi nazivaju zbog toga sto je dugo vremena bio najznacajni predstavnik i domacin srpske kulture.Najveci grad Vojvodine,te drugi najveci grad Srbije sa oko 200000 stanovnika koji se kao i Beograd nalazi na obalama Dunava.No da ne duzim da se vratimo na sportski deo price.

SPENS
Dvorana koja je planirana da se izgradi jos 50-ih godina proslog veka ali se nisu uspeli izganjati potrebni papiri,pa su svi potrebni papiri dobijeni tek 1974.godine,a dvorana je otvorena vec davne 1981.No renoviranje je dobila pred EP 2005 u basketu gde je i ona bila domacin tako da je dobila jedno novo ruho.
Dvorana moze da primi nekih 11-11.500 ljudi,a mozda ce mnogima biti zanimljivo to sto su najzasluzniji za izgradnju ove dvorane bila dvojica Sarajlija sa univerziteta za arhitekturu Zika Jankovic i zaboravih onome drugom kako bese ime,seticu se valjda.

Vrsac
Na 85 kilometara od Beograda i nekih 15-ak kilometara od granice sa Rumunijom smesteno je ovo naselje ili gradic kako god sa nekih 35000 stanovnika koje ce biti domacin ovoga EP.Pripada Vojvodini i drugi je po velicini grad ove regije.
U Vrscu se smestila i dvorana Milenijum kapaciteta 5000,inace dom kosarkasa Hemofarma.Otvorena je na prolece 2001.godine a bas kao i ostale dvorane videla je EP u basketu 2005. ali zajedno sa Beogradom i Letnju Univerzijadu 2009.godine.

Nis
I na kraju Nis.Zadnji ali daleko od toga i najneznacajniji grad ovoga EP.Naprotiv.Verovatno mesto gde bi bila najludja atmosfera da Srbija igra tamo sto sam ja upravo i zeleo,ali vlast je opet popustila i razmazenim Beogradjanima dala jos jednu priliku da se pokazu.Verovatno pogresna odluka ali sta je tu je.
Nis je najveci grad jugoistocne Srbije koji sa sirim okrugom broji oko 270000 stanovnika.Na oko 250 km od Beograda na obalama reke Nisave.Bogat kraj istorijskim i kulturnim dogadjajima,ali i domacin "Reala sa Nisave",te fenomenalne fudbalske ekipe.U Nisu ili ti Naissusu kako je staro ime ovoga grada smestila se i Dvorana Cair koja je rekonstruisana za potrebe ovoga EP.Izgradjena je jos davne 1974.godine i u vlasnistvu je grada Nisa,a jedini stalni clan dvorane je KK Ergonom.Kapaciteta je 5000.

Neka igre pocnu.... :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 dec 2011, 22:23

ja sam ovu temu otvorio prije dugo vremena i zakljucali ste je,ok rano je bilo..sad ulazim i naravno teme moje nema a moderator je otvorio istu s istim nazivom..bravo momak..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 dec 2011, 22:32

jasko_juve je napisao/la:ja sam ovu temu otvorio prije dugo vremena i zakljucali ste je,ok rano je bilo..sad ulazim i naravno teme moje nema a moderator je otvorio istu s istim nazivom..bravo momak..
Pa normalno da je rano bilo kada je otvorena jos letos. :roll:
To tebi stalo do teme,ako ti je stalo,otvori ti novu,a kod admina cemo urgirati da ovu izbirise. ;)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 dec 2011, 22:33

Devil je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:ja sam ovu temu otvorio prije dugo vremena i zakljucali ste je,ok rano je bilo..sad ulazim i naravno teme moje nema a moderator je otvorio istu s istim nazivom..bravo momak..
Pa normalno da je rano bilo kada je otvorena jos letos. :roll:
To tebi stalo do teme,ako ti je stalo,otvori ti novu,a kod admina cemo urgirati da ovu izbirise. ;)
ma nije mi stalo uopste do teme, vjeruj..ne radi se o tom da je meni stalo, al nebitno..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 28 dec 2011, 00:40

amerosm je napisao/la:Rekao sam nakon SP-a ove godine, da je najbolje da Francuzi samo dodju da igraju finale, jer je ostalo za njih vise zahebancija. :D :D
Po meni kod njih je sve pianje motiva i zelje za osvajanjem novih trofeja, ukoliko isti budu imali tesko ih ko moze ugroziti. Jedina reprezentacija koja je to u stanju su Danci.

Slazem se.Danci su jedini kompaktibilni za to.Tako sam i na anketi glasao ;) Mislim da ce Pijetlovi barem imati manjak motiva.Hrvati mi nisu dojmljivi kao u prethodnoj deceniji,Svabe ne poznajem trenutno dovoljno.
Chelsea F.C.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 dec 2011, 01:50

Ne znam baš za dance mogu li se suprotstaviti francuzima pošto su i oni opterećeni povredama. njihov pivot iz barce, morten nodesbo (glavni tabanaš u repki) neće igrati, a isto tako ni jedan bek (prije neki dan sam čuo nešto, zaboravih mu ime) :lol: :oops:
Cijenim da španci mogu daleko.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 29 dec 2011, 15:57

moj favorit je Danska,navijao sam a njih i na prošlom prvenstvu ,a iznenadili su me onim povratkom u finalu.Uz malo sreće mogli su do titule....Imaju nekoliko sjajnih igrača i ako budu imali sreće mogu ponoviti prošlogodišni uspjeh.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 dec 2011, 18:40

Zrnić-Hrv.otpisan vidim neki novi mlada ekipa ,Goluža priprema ih za veliki motiv.

Moj Favoriti Njemci uz Francusku naravno i kauboji komšije ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 02 jan 2012, 15:56

Gdje se mogu vidjeti sastav igraca svih reprezentacija .. ja sam jednom nasao na stranici rukometnog saveza Srbije, ali sad ne mogu naci .. ako neko ima link neka stavi ..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2012, 02:18

[youtube][/youtube]
Evo malo zagrevanja. ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 jan 2012, 11:28

Kakva golčina Juana Pabla Fernadeza. :shock: Nisam ranije primjetio ovaj gol; šta ću, nisam baš aktivno sudjelovao u praćenju SP-a. Tek odgledah finale i pokoju utakmicu prije. :mrgreen:

Volio bih da se Hrvati okite titulom, a simpatiziram i Dansku i Poljsku. Međutim, svakako da je Francuska prvi favorit (a vjerovatno i osvajač). Ovo će postati monotono ako neko uskoro ne prekine dominaciju Tricolora.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 03 jan 2012, 13:46

Vuković precrtao Bojinovića sa spiska :roll: :? On i sa 35 godina je igrač koji mora igrati u ovoj reprezentaciji Srbije,stvarno mi nije jasna ova odluka.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jan 2012, 14:05

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Vuković precrtao Bojinovića sa spiska :roll: :? On i sa 35 godina je igrač koji mora igrati u ovoj reprezentaciji Srbije,stvarno mi nije jasna ova odluka.
Davno je otpao Bojinovic,negde pre 15-ak dana su otpali i on i Rasic i Holpert i Curkovic i ne znam ko jos.

Steta jer on moze pomoci.Zna usporiti igru ali ipak sa njim je igra mnogo mastovitija jer svojim iskustvom pomaze.Mnogo vise mi daje poverenja on,nego ovi srednjaci koji su ostali Cutura koji je jos stariji od Bojinovica,pa Mitrovic iz Metaloplastike...
Ipak ja se nadam da ce se Sesum oporaviti kako treba pa da gledamo ponovo Ilic-Sesum-Vujin kako trpa protivnicke golmane.

Krivo mi je i sto nema Dragicevica,vec ponovo moramo gledati Toskica i Beljanskog na pivotu. :(

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.