Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

sukisp
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la sukisp » 16 okt 2008, 05:46

Ima jos 5 i po mijeseci vremena da se to presabere.
Nesto mi je upalo u oko :mrgreen: na jucernjasnjoj tekmi kad nakon zutog spahica opet on pocinje udarati
previse price sa sudijama.Jest kapiten ali mora znati da krmku treba niz dlaku ;)
Sudije jedva cekaju da nas izbace iz bilo kakve igre u vezi svijetskog.A drugi zuti ili crveni Spahicu definitivno bi nas prekrizilo.Jer smo ionako tanki u defanzivi.
Hehe i kako Miske isto cijelo vrijeme bio uz Spahica kad galamu poce na sudije mogao je i on fasovati zuti.A kad Spahic izadze izljubi ga Miske kao da u vojsku ide :lol:
Sve je to u redu,bitno je to drugarstvo i jedinstvo u repci.
Ali bespotrebni zuti nam ne trebaju.Ako i treba neka dobijaju napadaci ionako ih imamo za izvoz :mrgreen:
Jebte ostali bez Radeljica radi dva zuta pa se eto nakon ulaska vasilica primjeti :shock: a kamoli vazne karike u repci.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 16 okt 2008, 06:21

BOSNA -DANAS OD - 0 DO 10

Tehnika 6,2
Borbenost 8,8
Bezobraznost prema dresu BiH 0,0
Taktika 7,4
Navijaci Bih -Kako sam mogo vidjet i cuti preko tv bili su prilicno glasni -skoro cjelu tekmu 9,8

Uz ovaj trenutni team uz (Bajramovica -Papca mozda ako se predomisli -Nadarevica i Muharemovica) u baraz.

Onda sa Bozijom pomoci u Afriku .Pozz
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 16 okt 2008, 07:50

mozda bih trebali igrati akobogda u formacji 4-3-3

Cane
Kontakt:

Post Postao/la Cane » 16 okt 2008, 08:28

joj gledam svima idealne formacije i svi forsirate papca a covjek se oprostio od repke....
daj ljudi saberite se malo....
ja mislim da ako budemo ofanzivni mozemo dobiti beligiju i u gostima i kod nas....
al ako se nesto branili onda smo sigurno gotovi...
jer ipak je nama odbrana slabiji dio tima...

chule
Kontakt:

Post Postao/la chule » 16 okt 2008, 09:22

Cane je napisao/la:joj gledam svima idealne formacije i svi forsirate papca a covjek se oprostio od repke....
ja mislim da ako budemo ofanzivni mozemo dobiti beligiju i u gostima i kod nas....
Slazem se u vezi defanzivne formacije... Stvarno kad god se opredijelimo na tu formaciju, uvijek nastradamo.. Samo treba napadacki, mislim pametno i ofanzivno. Netreba puno srljati, samo treba efikasno odradit poso.. Ha ja.. Po meni Muratovic se borio kao lav. Najzasluzniji je kod pobjede veceras.. Nado sam se bash i da vidim malog Pjanica, jer stvarno mu malo treba dati vise od igre, pogotovo u takvim situacijama gdje vodimo po 3:0.... Eto toliko od mene.... :mrgreen:

Cane
Kontakt:

Post Postao/la Cane » 16 okt 2008, 09:56

ljudi sta vam je sto ste svi zapeli za tog pjanica???
gledo sam ga u lyonu 2puta... i u repki kad su igrali protiv Sarajeva...
decko nije vala neka igracina...mislim da je on jos mlad da krece u vece meceve ispocetka...

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 16 okt 2008, 10:16

Tarik14 je napisao/la:Jeli iko gledao utakmicu Belgija-Spanija?

Bilo bi bitno da znamo kako je Belgija izgleda protiv Spanaca. ;)
GOLOVI: BELGIJA - SPANIJA (I ostali golovi iz kvalifikacija)

Belgija je opasna, Spanija je prvi gol dala nakon nevidjene majstorije Inieste a drugi na sam kraj, pobjeda Spanije je nezasluzena, ali neka dobro je za BIH

Sa Belgijom bi tri boda u dva meca bila ko kuca, nakon toga BIH odlucuje sama "o svojoj sudbini" , pobjede u gostima nad Armenijom i Estima, i kuci sa Turcima bi najvjerovatnije bile dosta za baraz, a ne treba zaboravit da u zadnje kolo dolazi Spanija koja ce 99% do tada biti sigurna, mogao bi se i tu kakav bod izvuci...

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 16 okt 2008, 11:26

Boske je napisao/la:Salihovic je ****..U Hoffenheimu je mozda i dobar ali veceras je igrao kao da su mu obe lijeve..Pojma nemas..Zaboravio sam Muratovica jedino no i on je za klupe
Po neznam koji put vec pokazujes da nemas dvije ciste kad je u pitanju fudbal. Ja bih ti preporucio da se ti predjelis Sahu ili Kuglanju!

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 16 okt 2008, 11:30

samko74 je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:4 bodova iz sljedece dvije utakmice bi bilo krasno. :P

Ako bog da imacemo i Bajramovica i mozda Grlica.
Kad bi zbilja uzeli 4 boda to bi znacilo 70% da cemo na kraju biti drugi, onih 30% ostaje da dobijemo turke i dvije gostujuce protiv estonije i armenije.
tako je i to nam treba biti cilj..spanija ce prije zadnje tekme vec biti kvalifikovana pa ako bude stani padni, mozda se tu mogne izvuci vise nego ocekivano! ali ipak prijoritet broj jedan trebaju da budu 4 poena protiv belgije. Jer ako njih osvojimo, nevjerujem da cemo tek tako kiksati protiv armenije i estonije u gostima! ali dugo do toga..samo niko da se nepovrijedi!

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 16 okt 2008, 11:34

sukisp je napisao/la:Ima jos 5 i po mijeseci vremena da se to presabere.
Nesto mi je upalo u oko :mrgreen: na jucernjasnjoj tekmi kad nakon zutog spahica opet on pocinje udarati
previse price sa sudijama.Jest kapiten ali mora znati da krmku treba niz dlaku ;)
Sudije jedva cekaju da nas izbace iz bilo kakve igre u vezi svijetskog.A drugi zuti ili crveni Spahicu definitivno bi nas prekrizilo.Jer smo ionako tanki u defanzivi.
Hehe i kako Miske isto cijelo vrijeme bio uz Spahica kad galamu poce na sudije mogao je i on fasovati zuti.A kad Spahic izadze izljubi ga Miske kao da u vojsku ide :lol:
Sve je to u redu,bitno je to drugarstvo i jedinstvo u repci.
Ali bespotrebni zuti nam ne trebaju.Ako i treba neka dobijaju napadaci ionako ih imamo za izvoz :mrgreen:
Jebte ostali bez Radeljica radi dva zuta pa se eto nakon ulaska vasilica primjeti :shock: a kamoli vazne karike u repci.
Bas se primjeti da je dobra atmosfera u repki..a to je super stvar! to se najbolje vidi kad se raduju za gol, odmah su svi tu pa cak i golman..ja mislim da je se spahic sinoc povrijedio kad je ono muslimovic zabio 3:0. covjek nabacio sprint iz nase sredinu pa da zlatana samo da bi mu cesitao..i et..sjeba prepone :mrgreen:

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 16 okt 2008, 11:39

ST-57 Ciciban je napisao/la:BOSNA -DANAS OD - 0 DO 10

Tehnika 6,2
Borbenost 8,8
Bezobraznost prema dresu BiH 0,0
Taktika 7,4
Navijaci Bih -Kako sam mogo vidjet i cuti preko tv bili su prilicno glasni -skoro cjelu tekmu 9,8
Slazem se s'tobom a sto se tice tog malog prosjeka za tehniku hehe..**** stari, nije lahko igrati njivi..igraliste kao da su ga rovali cijeli dan. sramota! treba savez malo manje festati ali za to uregulati malo taj stadion i teren!

Rob S.S
Kontakt:

Post Postao/la Rob S.S » 16 okt 2008, 11:40

Boske je napisao/la:Salihovic je ****..U Hoffenheimu je mozda i dobar ali veceras je igrao kao da su mu obe lijeve..Pojma nemas..Zaboravio sam Muratovica jedino no i on je za klupe
jarane jesil ti napusen il nadrogiran nesto jesi,
uredu nisi 100%,
kakave ti karine spominjes,ma ko si ti???????????
nemas pojma o zivotu balo jedan a spominjes da je neko **** itd.......
JEDINO OVO STO SI REKO MOZES ZA SEBE REC!!!!!!
.......BOSNA NIJE MALA,BOSNA JE VELIKA......
......BOSNA IMA ZENICU I ZENICKOG CELIKA.............

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 16 okt 2008, 11:42

Cane je napisao/la:joj gledam svima idealne formacije i svi forsirate papca a covjek se oprostio od repke....
Jeste, on je se oprostio od Repke ali ipak je on nas igrac, kvalitetan igrac, koji nam moze pomoci, pogotovo jer smo slabi u odbrani. Kad bi svi bili kao ti da se odmah rijesaju igraca onda sada nebi pola igraca igralo (Misimovic, Rahimic, Hasagic, Spahic) ;)

Treba se Ciro fino naci sa covjekom, ima sad eto dovoljno vremena i popricati ljudski snjim. mozda bi bilo dobro da povede spahu i hasagica sasobom :)

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 16 okt 2008, 11:45

Cane je napisao/la:ljudi sta vam je sto ste svi zapeli za tog pjanica???
gledo sam ga u lyonu 2puta... i u repki kad su igrali protiv Sarajeva...
decko nije vala neka igracina...mislim da je on jos mlad da krece u vece meceve ispocetka...
upravu si! bolje neka igraju vasilic i sta ja znam ko jos..*bem te corava! Preporucujem ti isto kao Bosketu. Mani se fudbala ba. Nije svako rodzen za to ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 okt 2008, 12:41

Joj prebrzo ste otvorili ovu temu,al ok.

Moramo se osvetiti Belgiji i hocu 6 poena!!!!!!!!!!!! :x
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

TrueBlue
Kontakt:

Post Postao/la TrueBlue » 16 okt 2008, 13:07

Berberovic i Muratovic klupa
Bajramovic i Vladavic IN

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 okt 2008, 13:09

TrueBlue je napisao/la:Berberovic i Muratovic klupa
Bajramovic i Vladavic IN
poslije ove dvije tekme to je evidentno,slazem se 100% ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 okt 2008, 13:12

Ako bi pobijedimo Belgiju a Turska izgubi od Spanije oda smo mi defintivno drugi! :D

Adm1ral
Kontakt:

Post Postao/la Adm1ral » 16 okt 2008, 13:12

~ Jaco ~ je napisao/la:De ba aje radije pišite šta konkretno...mani spamanja...

Evo odma da kažem rezultate unaprijed...

Belgija - BiH -> 1-1
BiH - Belgija -> 2-0

POTPISUJEM!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2008, 13:35

~ Jaco ~ je napisao/la:De ba aje radije pišite šta konkretno...mani spamanja...

Evo odma da kažem rezultate unaprijed...

Belgija - BiH -> 1-1
BiH - Belgija -> 2-0
Ovakav bi rezultat ja najviše volio, doduše više bi volio da bude 0:0 u Belgiji :) zbog gol razlike ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.