Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
A.Dragons-Hagen (-175,5+) z2 1,85
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
- Kontakt:
probat mozda ronda under,jer mislim da nije ni jednu do sad presao,a slazem se s tobom za howarda,bas je rizik,em igra 40-ak minuta a i slobodna mu ispod 50%,a svaku ima preko 10 bacanja,ja vcrs igram ronda,johnson,harden i garnet,svi underbob je napisao/la:ma Howard je dosada svaku isao under izgleda da mu se bas ne igra , al opet ga je rizik igrati manje jer je blizu granice sve nesto 21 19 a u ponudi ga drze na 22 , grangera sam pratio na pocetku nesto ih imao los procenat al isao over veceras protiv New Jerseya koji je relativno kanta i tu bi indijana mogla uzeti gdje bi on mogao jednu finu partiju pruziti , NY protiv toronta amare koliko sam vidio upitan tako nesto kontao mela da igram , dok bargnani a lik je bas meni antipaticanBranaVidara je napisao/la:granger zadnje 2-3 tekme isao ispod,a bargnani gotovo svaku preko--za ovu dvojicu nisam siguran,.al vjeruj da je bolje igrati kosarkase manje,jer mali broj njih prebaci,howar recimo zadnje 2 utakmice daje ispod 21,mozda njega probat.al ebiga kad igra 45 minuta ko ce ga znat:Dbob je napisao/la:sta mislite veceras jel moze Bargnani , melo , love i granger over jos kontam staviti cikago nhl i utah 1al puca trica ko lud , veceras ce ga chendler cuvati al ovaj kad nastima ruku to je to ih forsirao sam ga proslu sezonu max
, oklahoma bi mogla dalas veceras opet uzeti ih sad durant ili wesb. over
...
ma ovaj me nba lose ide u ovoj sezoni prosle godine je to bilo drugacijesad slabo sta pogodim ...

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako nije Rondo prešao, frajer u prva 3 meča nosio Boston zajedno sa Allenom?!
Pa u prosjeku zabija nekih 19 poena ove sezone. Evo ti zbira njegovih poena u posljednjih 5 mečeva (31, 22, 13, 9, 18). S tim da protiv Detroita nije puno ni pucao (svega 8 lopti), tako da je razumljivo što je zabio jednocifren broj poena. Ovo im je drugi meč kontra Washingtona, a u prvom je imao triple-double (18 poena, 11 skokova i 14 asistencija). Inače, on je za mene enigma.
Nikad ga ne pogodim kada su overi i underi u pitanju. Večeras će igrati kontra Walla i gledaće da mu opet očita neku lekciju. Ne znam koliko je u ponudi, al' ja bih opet radije odigrao over negoli under.
Možda probati sa LeBronom, jer postoji mogućnost da Wade neće igrati. Dakle, LBJ i Bosh bi u tom slučaju uzimali Dwyanove šuteve (što i nije malo, priznaćete) i ukoliko sve bude išlo po planu, prebaciti tu marginu. Atlanta nije ekipa za baciti, tako da neće njih dvojica puno odmarati (ne očekujem demoliranje, da se razumijemo). Biće dovoljno vremena za bildanje statistike.
Granger je na 50%. Večeras bi, po svemu sudeći, trebao preći tu granicu. Ja sam ga odigrao, a u ponudi je 19.5. Vjerujem da će Indiana možda čak i u hendikepu dobiti New Jerseya, a kako je Danny prva napadačka opcija, sigurno će uzeti nekih 15-ak (toliko je najmanje uzeo ove sezone) šuteva. Dovoljno za njega da prebaci tu magičnu brojku od 19.
Carmelo je 2x prešao granicu. Mog'o bi i večeras. Inače, kada NYK pobjeđuju, onda Melo zabija 30+ poena po meču. Kada gube, tad je na prosjeku od svega 20 poena. Eh, kako očekujem pobjedu kontra Toronta, tako očekujem i raspucanog Mela.
Također, bitno je istaći da je Amare upitan za večerašnji duel, a to samo znači da će Anthony uzimati još više šuteva i svu odgovornost prebaciti na sebe. Dakle, po ovome je to over.
Sretno svima.

Možda probati sa LeBronom, jer postoji mogućnost da Wade neće igrati. Dakle, LBJ i Bosh bi u tom slučaju uzimali Dwyanove šuteve (što i nije malo, priznaćete) i ukoliko sve bude išlo po planu, prebaciti tu marginu. Atlanta nije ekipa za baciti, tako da neće njih dvojica puno odmarati (ne očekujem demoliranje, da se razumijemo). Biće dovoljno vremena za bildanje statistike.

Granger je na 50%. Večeras bi, po svemu sudeći, trebao preći tu granicu. Ja sam ga odigrao, a u ponudi je 19.5. Vjerujem da će Indiana možda čak i u hendikepu dobiti New Jerseya, a kako je Danny prva napadačka opcija, sigurno će uzeti nekih 15-ak (toliko je najmanje uzeo ove sezone) šuteva. Dovoljno za njega da prebaci tu magičnu brojku od 19.

Carmelo je 2x prešao granicu. Mog'o bi i večeras. Inače, kada NYK pobjeđuju, onda Melo zabija 30+ poena po meču. Kada gube, tad je na prosjeku od svega 20 poena. Eh, kako očekujem pobjedu kontra Toronta, tako očekujem i raspucanog Mela.

Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
harry_90 je napisao/la:Pao sam na onom paru..evo popravni![]()
Ashdod - Shmona X
prelaz X/X HT 0:0 FT 0:0 4.60

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
pa kako se vratio pirce rondo daje manje,mada tek su dvije tekme kako se vratio,neznam za vas al ja najteze pogodim igrace bostona,uvijek me iznenade..nikad neznas kako ce ko,alen jednu 20,drugu odmah posle 5-6,tako svi..nema kontinuiteta niko
-
- Kontakt:
koliko su sigurni vcrs boston,miami,new york,orlando i indiana..paniram da ulozim malo vise para
Imal sta za kosarku veceras
ne razumijem se u to nikako 

Željeznicar za život cijeli !
Ja kad sam skidao 7,5 kvote u tenisu,ti si govorio,brato sta to radis?samojuve je napisao/la:kelneru jesi dobar ali nisi u mojoj razini..pozzz
Bracciali D./Starace P.
2 6 7
Brown D./Tsonga J-W.
0 1 5

Sjecas se ljube protiv Verdasca,i Tomica,nezz protiv koga je igrao?
A ti pogodio kvotu dva,i sad si kao veliki znalac!
Mancini je rekao o Baloteliju,da je moj sin dobio bi sebi,a ja cu tebi reci,da si mi brat,dobro bi te nalemao

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
bravo !harry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Pao sam na onom paru..evo popravni![]()
Ashdod - Shmona X
prelaz X/X HT 0:0 FT 0:0 4.60![]()
ne zivi se od proslosti,nekad je i Freddy Adu bio veliki talenat i a sada ga nema ni na mapi...kelner je napisao/la:Ja kad sam skidao 7,5 kvote u tenisu,ti si govorio,brato sta to radis?samojuve je napisao/la:kelneru jesi dobar ali nisi u mojoj razini..pozzz
Bracciali D./Starace P.
2 6 7
Brown D./Tsonga J-W.
0 1 5![]()
![]()
Mancini je rekao o Baloteliju,da je moj sin dobio bi sebi,a ja cu tebi reci,da si mi brat,dobro bi te nalemao![]()
![]()
![]()
![]()
Covjek u Rayo Vallecano ode,kako ga nemasamojuve je napisao/la:ne zivi se od proslosti,nekad je i Freddy Adu bio veliki talenat i a sada ga nema ni na mapi...kelner je napisao/la:Ja kad sam skidao 7,5 kvote u tenisu,ti si govorio,brato sta to radis?samojuve je napisao/la:kelneru jesi dobar ali nisi u mojoj razini..pozzz
Bracciali D./Starace P.
2 6 7
Brown D./Tsonga J-W.
0 1 5![]()
![]()
Mancini je rekao o Baloteliju,da je moj sin dobio bi sebi,a ja cu tebi reci,da si mi brat,dobro bi te nalemao![]()
![]()
![]()
![]()

Pitat ces ti mene,imal sta sigurno

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
uh to je strasan tim a poredili ga s Peleom,i tamo ide na probu...
abd sutra cu te pitat imal sta sigurno,kao i danas

abd sutra cu te pitat imal sta sigurno,kao i danas

Samo igraj kontru od onog sto ja kazemsamojuve je napisao/la:uh to je strasan tim a poredili ga s Peleom,i tamo ide na probu...
abd sutra cu te pitat imal sta sigurno,kao i danas![]()
![]()
![]()

Pa i mene su poredili sa Mirkom Hrgovicem,a sad,hahahha,necemo u javnost

kelner je napisao/la:Samo igraj kontru od onog sto ja kazemsamojuve je napisao/la:uh to je strasan tim a poredili ga s Peleom,i tamo ide na probu...
abd sutra cu te pitat imal sta sigurno,kao i danas![]()
![]()
![]()
![]()
Pa i mene su poredili sa Mirkom Hrgovicem,a sad,hahahha,necemo u javnost

Niculescu M. - Hampton J. 2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ocel uzeti Gulbis ovog Juznija 

Hokejasi misljenje ?
Slavia Prague - Karlovy Vary 1
(5,5)Eisbaren - Iserlohn Više
Salzburg - HDD Olimpija Lj. 1
KACKlage - Alba Volán Sz. 1
Slavia Prague - Karlovy Vary 1
(5,5)Eisbaren - Iserlohn Više
Salzburg - HDD Olimpija Lj. 1
KACKlage - Alba Volán Sz. 1
-
- Kontakt:
Krenula je teniska sezona,evo i mene opet.Za pocetak :Bachinger-Bautista 1,Clijsters-Ivanovic 1 i Zemlja- Bubka 1
- Eric Cartman
- Kontakt:
Salzburg - Olimpija X 4,40

Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
Mersin - Ankaragucu 1 1.40
Albacete - Ath.Bilbao domacin gol 1.60
Albacete - Ath.Bilbao domacin gol 1.60
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.