Adi_Zepce je napisao/la:Valencia za sezonu 2012/13 planira dovesti najmanje sest pojacanja.Dva su vec na korak do Valencije,a to su Andres Guardado i Gregory van der Wiel.
Llorente je potvrdio kako klub nece biti primoran prodavati svoje najbolje igrace jer je financijska situacija u klubu zadovoljavajuca
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
jebg zezno se a nisam primjetioDesimaL je napisao/la:WTF ?Mentalist je napisao/la:
Trava nekad' koristi i za estetski izgled, ne samo za pušenje, valjda je to poruka ove slikeDesimaL je napisao/la:WTF ?Mentalist je napisao/la:
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
ovo je bila prvobitna zamisao

Brijem da bi ti za to trebalo 150 miliona.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sa parolom ;Mentalist je napisao/la:
" Ne gazite travu, pušite je. "
Najjaca formacija,hahahahahahahaMentalist je napisao/la:
Valencia je zadnjih dana bas aktivna na trzistu.Guardado bi za par dana sluzbeno trebao postpisati sa Šišmišima,dok se narednog tjedna ocekuje potpis i Van der Wiela.
Ukoliko bi kojim slucajem propao transfer Van der Wiela,Valencia će se okrenuti ka Manolevu iz PSV-a.Inace,nogometas AZ-a Rasmus Elm izrazio je zelju da prede u Valenciu
Narednih dana klub sa Mestalle ce obnoviti ugovre Albi,Mathieu i Banegi
Valencia trazi i zamjenu za Ricarda Costu,a pominju se kao kandidati Alberto Botia i Lisandro Lopez.
Ukoliko bi kojim slucajem propao transfer Van der Wiela,Valencia će se okrenuti ka Manolevu iz PSV-a.Inace,nogometas AZ-a Rasmus Elm izrazio je zelju da prede u Valenciu
Valencia trazi i zamjenu za Ricarda Costu,a pominju se kao kandidati Alberto Botia i Lisandro Lopez.
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 03 jan 2012, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Guardado je odlican igrac, a jos mi je drazi nakon sto je odlucio da ostane u Deporu i kad su ispali u drugu ligu...on bi bio pravo pojacanje za Valenciu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
On je vec dogovorio sve sa Valenciom,ceka se samo potpis.U Valenciu stize na ljeto.vazno je i to napomenutiZELJO DO GROBA je napisao/la:Guardado je odlican igrac, a jos mi je drazi nakon sto je odlucio da ostane u Deporu i kad su ispali u drugu ligu...on bi bio pravo pojacanje za Valenciu...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
dobro bi bilo kad bi se ovi transferi barem djelimicno realizirali .Adi_Zepce je napisao/la:Valencia je zadnjih dana bas aktivna na trzistu.Guardado bi za par dana sluzbeno trebao postpisati sa Šišmišima,dok se narednog tjedna ocekuje potpis i Van der Wiela.
Ukoliko bi kojim slucajem propao transfer Van der Wiela,Valencia će se okrenuti ka Manolevu iz PSV-a.Inace,nogometas AZ-a Rasmus Elm izrazio je zelju da prede u Valenciu![]()
Predsjednik Valencije,Manuel Llorente potvrdio je kako su Šišmiši započeli pregovore sa Betisom oko odlaska portugalskog defanzivca Ricarda Coste,ali je i naglasio kako bi volio da Porutgalac ostane do kraja sezone u Valenciji.
"Tačno je da smo u pregovorima s Betisom,no nije sigurno da li će Costa nas napustiti.Naša želja je da on ostane u Valenciji do kraja ove sezone " kazao je Llorente.
"Tačno je da smo u pregovorima s Betisom,no nije sigurno da li će Costa nas napustiti.Naša želja je da on ostane u Valenciji do kraja ove sezone " kazao je Llorente.
Ajax je odbio novu ponudu Valencie za Gregorya van der Wiela. Agent od Van der Wiela,Hakim Slimani za nizozemski "Voetbal International" kazao je kako Van der Wiel svoju karijeru isključivo želi nastaviti na Mestalli,te je pozvao čelnike Ajaxa da prihvate ponudu Valencije."U Ajaxu su se možda nadaju ponudi od nekog drugog kluba,ali Van der Wiel je već napravio svoju odluku.On isključivo želi preći u Valenciu" kazao je Silmani te dodao:
"Bilo bi dobro kada bi Ajax uskoro prihvatio ponudu Valencije,te na taj način otklonio sve nedoumice koje vladaju oko Van der Wiela"
"Bilo bi dobro kada bi Ajax uskoro prihvatio ponudu Valencije,te na taj način otklonio sve nedoumice koje vladaju oko Van der Wiela"
Veoma vazna i zasluzena pobjeda VCF nad Sevillom 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Uhh, kako smo samo lagano i opusteno odigrali protiv Seville, moglo je zavrsiti i 2:0, sto bi bilo puno bolje za revans, ali i ovako nije lose..p.s. iskreno se nadam da cemo uspjeti u dovodjenju Van der Wiela u nasu ekipu, samo da ne bude kocio jedan milion vise koji ce oni mozda traziti..
Zasluzeno izboreno 1/4 finale.Kvalitetniji smo tim od Levante,tako da vjerujem u nas porlaz u polufinale gdje cemo igrati sa Realom ili Barcelonom 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Valencia bi uskoro mogla potpisati Lass Bangoura iz Raya.Sismisi borbu za njega vode sa Atleticom iz Madrida.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Zele ga jos Malaga i Chelsea . Dobar igrac ,medjutim Rayo trazi skoro 12 mil eura za njega,Atletico tesko da ce toliko platiti ,spominje se neka zamjena Diego Costa <>Lass .Adi_Zepce je napisao/la:Valencia bi uskoro mogla potpisati Lass Bangoura iz Raya.Sismisi borbu za njega vode sa Atleticom iz Madrida.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.