Nova godina odlicno krenula,padam na jednom paru za bruku love
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
Sad u gradu kad neka zgafa voza dijete u kolicima i pusta mu na mobitel nekakvog repera i stala i govori vidi sta ti majka pusta.A ona se utegla strava dobra
Mi stali kad ona prelazi cestu i dere se imamol trave haha **** rasirila noge i hoda,svrbi je pozelila ga malo hahahahahahahaha Majko moja ja pacijenata
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
uh bilo je svegaLimuntos je napisao/la:@jasko ma jarane, ja sam sutradan ustao u 18 h...to je dovoljno reci...i 2 sata bio budan, pa opet vani...zguzio nista nisam, jbg...cuvaju cure picu samo za sebe, nedaju k'o da im je zlatna...ti ?
daju k'o lude, a nisi umocio ??jasmin10 je napisao/la:uh bilo je svegaLimuntos je napisao/la:@jasko ma jarane, ja sam sutradan ustao u 18 h...to je dovoljno reci...i 2 sata bio budan, pa opet vani...zguzio nista nisam, jbg...cuvaju cure picu samo za sebe, nedaju k'o da im je zlatna...ti ?jarane ja nisam spavo ova 2 dana 5 sati maksimalno
trebo'o si doc kod nas. u pravu suprotno do tvog slucaja
daju k'o lude.
mada nisam ni ja
al bilo je svega
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
jasmin10 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ja ocekivo da ces doci bgm
ma ja sam glup covjek. daju al ne daju meni
osim jedne al ja njoj ne bih dao
![]()
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
hajd vidimo seLimuntos je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ja ocekivo da ces doci bgm
ma ja sam glup covjek. daju al ne daju meni
osim jedne al ja njoj ne bih dao
![]()
![]()
![]()
![]()
nema veze, dobit ces i ti nekad ha ya
![]()
pa dolazio sam do vas jbg ti
![]()
aj jarane odo vani, pa se vidimo...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/jest ... eteta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Šta si ti bolji od nas ,što si potrošio 100 maraka
Hej recite mi nešta ,ne dopuniš krediti 3-4 mjeseca i sad piše korisnik suspendovan i (javiše se normala sve ,samo nikog ne možeš nazvat
) nazovite neki centar za pomoć korisnicima
Ima li fajde od tog ,kad se nazove i šta treba raditi .Može li se skinuti ova suspenzija kad se dopuni kredit ili ??? Koji je broj tog centra ????
Jeste imali sličnih situacija ? 
Hej recite mi nešta ,ne dopuniš krediti 3-4 mjeseca i sad piše korisnik suspendovan i (javiše se normala sve ,samo nikog ne možeš nazvat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sto si fukara mog´o si makar 2KM dopunit u ovih 4 mjesecalegenda reala je napisao/la:Šta si ti bolji od nas ,što si potrošio 100 maraka![]()
![]()
Hej recite mi nešta ,ne dopuniš krediti 3-4 mjeseca i sad piše korisnik suspendovan i (javiše se normala sve ,samo nikog ne možeš nazvat) nazovite neki centar za pomoć korisnicima
Ima li fajde od tog ,kad se nazove i šta treba raditi .Može li se skinuti ova suspenzija kad se dopuni kredit ili ??? Koji je broj tog centra ????
Jeste imali sličnih situacija ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Paćenički je to pravo, legendo. Nije fazon u dočeku na trgu, negdje u kafiću ili kući već ispred pišljivog monitora. E, to nije normalno. 
Who dares, wins !
- legenda reala
- Kontakt:
E znao sam da će neko ovo napisati ,pa zato i nisam htio da pišem da nije za mene ,ali vidim da niko ne znaDushi_Rob je napisao/la: sto si fukara mog´o si makar 2KM dopunit u ovih 4 mjeseca![]()
![]()
Pa nismo ni mi dočekali pred monitorom ,nego smo naletili oko 12 da čestitamo (bar ja )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da je mog'o dovest kafić, trg, hotel u sobu možda bi i patijao, ovako za monitorom je paćenikNeToBoLa je napisao/la:Paćenički je to pravo, legendo. Nije fazon u dočeku na trgu, negdje u kafiću ili kući već ispred pišljivog monitora. E, to nije normalno.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Otidji u postu,odnesi onaj certifikat (od broja) i platis 5 km .I onda mozes dopuniti kredit i normalno sve 
Volim te Celik ! ! !
Nisam nikoga imenovao i konkretno precizirao o kome se radi. Prepoznat će se oni sami.legenda reala je napisao/la:E znao sam da će neko ovo napisati ,pa zato i nisam htio da pišem da nije za mene ,ali vidim da niko ne znaDushi_Rob je napisao/la: sto si fukara mog´o si makar 2KM dopunit u ovih 4 mjeseca![]()
![]()
Pa nismo ni mi dočekali pred monitorom ,nego smo naletili oko 12 da čestitamo (bar ja )
Who dares, wins !
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=58" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest' da je nepismen, al' fakat respect za ovu odlučnost, a naravno respect i za ovog' lika koji ga je ugostioCoalmanyx je napisao/la:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=58
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- legenda reala
- Kontakt:
Ne zajebaješ ;)pa nije ni nov broj puno skupljiEmir ZENICA je napisao/la:Otidji u postu,odnesi onaj certifikat (od broja) i platis 5 km .I onda mozes dopuniti kredit i normalno sve
Netobole ma nebitno
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 02 jan 2012, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kako misliš nepismen? Koliko znam čovjek je završio 2 fakulteta.*p!p!t@* je napisao/la:Jest' da je nepismen, al' fakat respect za ovu odlučnost, a naravno respect i za ovog' lika koji ga je ugostioCoalmanyx je napisao/la:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=58
Na početku klipa se malo il' zbundao, il' odao o svojoj pismenosti, pogledaj pa ćeš skontat'Coalmanyx je napisao/la:Kako misliš nepismen? Koliko znam čovjek je završio 2 fakulteta.*p!p!t@* je napisao/la:Jest' da je nepismen, al' fakat respect za ovu odlučnost, a naravno respect i za ovog' lika koji ga je ugostioCoalmanyx je napisao/la:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=58
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.