FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eto ja se izvinjavam ako se ko osjecao uvrijedjen ili gledan sa visine ili ipak imao osjecaj da ga ismijavam necu se vise oglasavati nek mi ovo bude zadnji post na ovom forumu 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ti si pogrešno protumačio moj post
Čovjek ti fino napiše post, a ti prvo što uradiš je nabacaš brdo smajlija.
Radi mene ne moraš ići, svaka inforamcija oko kluba je bitna, makar ona bila i pogrešna. ali mislim da će pitarima itekako laknuti

Čovjek ti fino napiše post, a ti prvo što uradiš je nabacaš brdo smajlija.
Radi mene ne moraš ići, svaka inforamcija oko kluba je bitna, makar ona bila i pogrešna. ali mislim da će pitarima itekako laknuti

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sta nam radi ova duga pauza moramo se medjusobno tjerat da bude zanimljivo 

- partibrejker1921
- Kontakt:
ma lSeyo_TM je napisao/la:Ne znam koji je cilj...da "nas" se informise ili da se pohvali da ima info (ima jos par "novih" ovdje koji idu na tu pricu)
Super, znate info, kazete i to je to...jedino mozda zelite aplauz neki, plaketu (?) samo recite, naci cemo svjezih smajlija za to prigodu
Ma ja, Seyo mora svima dokazati da je zreliji, najzreliji.

Uvijek kad nabrajaju ''zrele'' forumaše mene izostave, Pile ima li za mene mjesta na toj kafi ? : )
-
- Kontakt:
Koji vam je Q,bolan?! Pa ovako niste napadali ni onog Aldina i Zeljo1 ili kako vec!
Ja se taman obradujem i ponadam,a vi udarili po covjeku...
Stari,samo ti udri,pa makar bile i dezinformacije,samo nek su pozitivne,da brze prodje ova pauza.
A raznih "pouzdanih" informacija ce biti i s tobom i bez tebe.
Lijep pozdrav.
Stari,samo ti udri,pa makar bile i dezinformacije,samo nek su pozitivne,da brze prodje ova pauza.
Lijep pozdrav.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ne idemo na kafu neki drugi put pa....partibrejker1921 je napisao/la:ma lSeyo_TM je napisao/la:Ne znam koji je cilj...da "nas" se informise ili da se pohvali da ima info (ima jos par "novih" ovdje koji idu na tu pricu)
Super, znate info, kazete i to je to...jedino mozda zelite aplauz neki, plaketu (?) samo recite, naci cemo svjezih smajlija za to prigodu
Ma ja, Seyo mora svima dokazati da je zreliji, najzreliji.Jesi zreo fakat, nadam se da ćeš svoj kvalitet pokazati na djelu ako već nisi.
Uvijek kad nabrajaju ''zrele'' forumaše mene izostave, Pile ima li za mene mjesta na toj kafi ? : )
A sta imas od pisanja svega i svacega, istina je da se jos uvijek nista ne zna ko bi trebao doci i to je to! Mahalskih prica ima ali one se obicno pokazu tako da sve ostane na tim pricama.Ono sta se zna je da je stoper prioritet i to je to.Sutra ce neki pljuvati recimo po Bekricu ako se ispostavi da nece doci kod nas, ne bi bilo prvi put a dosta je upitno je li to izvodljivo uopste.Dovedemo igraca koji bi nam trebao biti drag na takav nivo da ga pojedinci mrze i pljuju a sve bez razloga, koliko sam shvatio boccaccio je mislio na takve stvari!!!neroazzuro je napisao/la:Koji vam je Q,bolan?! Pa ovako niste napadali ni onog Aldina i Zeljo1 ili kako vec!
Lijep pozdrav.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
može li mi neko reći kako mogu nabaviti onaj šal željo 1921, pola plav pola crn, plsss odg
Sacekas prodaju odes i kupismadridista je napisao/la:može li mi neko reći kako mogu nabaviti onaj šal željo 1921, pola plav pola crn, plsss odg

sad ce nekad u januaru prodaja...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Nema potrebe da to radis,ako ti je boccaccio prigovorio zbog jednog posta,koji mu se cinio malo nelogicnim,nije mislio nista lose.Dobro je vidjeti sto vise kvalitenih forumasa,koji imaju sta za reci i napisati,tako da nema potrebe za neka durenja i rasprave.Pisi ,pisi jarane....Rioo je napisao/la:Eto ja se izvinjavam ako se ko osjecao uvrijedjen ili gledan sa visine ili ipak imao osjecaj da ga ismijavam necu se vise oglasavati nek mi ovo bude zadnji post na ovom forumu

VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Isto ste kakve žene u godinama, pa ono gledaju seriju i raspravljaju ko treba ići, a ko ostati. Neki ide čovjek napravit će i onako još jedno ime ili koliko već vidim da ima rezervno pripremljeno i brani sam sebe, a spominje mene bez razloga. Ovo je forum nije vam ovo život kako ste se nafurali, neko ima tačnu informaciju, neko čuje pogrešnu, a neko i lupa, pa sve je to za ljude.
Uživajte dok ste mladi
Uživajte dok ste mladi

Potpis!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zabio Višća za Istanbul BB protiv Galatasaraya. 

Ž '21!
Evo prodaje se Štila izgleda u Galatu a upravo im Višća zabio golčinu, znači biće para od obojice aBd 

Sta je ovo samo se pise o nasim igracima.Dzeko,visca,Stila,Sehic gazimo.Sta ces kad smo velik klub pa izbacujemo ovakve igrace.Na proljece redaljka svima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako ce od Visce biti para ? Mislim da ce jedino Buducnost dobiti pareŽvaka je napisao/la:Evo prodaje se Štila izgleda u Galatu a upravo im Višća zabio golčinu, znači biće para od obojice aBd

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
zato sto je proveo kod nas godinu i po tako da imamo i mi i buducnost postotak

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ok ali to je nesto sitno sigurno , oko 1 %
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
to si upravu , ali na danasnjem vaktu bilo kakav iznos je odlican 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dogovoren je procenat od svake sljedece prodaje ja mislim...
Ustvari, ipak nece..
Ustvari, ipak nece..

Treba naglasiti i to da Željezničar za razliku od Ibrahima Šehića, u eventualnom narednom transferu Edina Višće neće imati postotak.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, knoa, NazorUso, perodeformero, Proximic i 38 gostiju.