FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

mostar_mo
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la mostar_mo » 23 avg 2009, 19:38

VB 1987 je napisao/la:Ovom sto je majstor iz Mostara hoću da kažem da samo razmisli o tome kako mu je klub prosle godine ostao u ligi... sjeti se pa se utišaj al obavezno...

ovaj fk željezničar
nama su najvećer podmetačine pravili srpski klubovi i željo zajedno sa njima pa zato iti lagano zapjevaj onu našu...

[majstore iz mostra.. niko nije rekao da je prvenstvo gotovo nego vas ne smatraju za ozbiljan klub jel kontaš???
pa i ti možeš lagano

bistrikdječače... politiku nisam ni spomenuo, u jednom svom ranijem postu sam napisao zasto se protažiraju sarajevski klubovi nemogu sad da ga tražim ali ako se tebi da ti potraži tamo će ti sve biti jasno... ti nemoraš pjevati zato što si shvatio poentu posta...

ovaj što nas proglasi prvacima a ima neke veze sa željom...
hvala brate na lijepim željama i ja tebi isto i ti možeš jednu zapjevati onu TITULA NAM ............

zmaje. nadam se da ti je onaj iz šipova nešto u rodu...
sreća pa nam ti ništa ne namećeš

NIŠTA NAS NIJE SLOMILO...

čuj ne drze nas za ozbiljan klub haha ... eto nek drze vas koji ste u bivsoj Jugi vise bili drugoligasi vec prvoligasi :lol:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 23 avg 2009, 19:42

mostar_mo je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Ovom sto je majstor iz Mostara hoću da kažem da samo razmisli o tome kako mu je klub prosle godine ostao u ligi... sjeti se pa se utišaj al obavezno...

ovaj fk željezničar
nama su najvećer podmetačine pravili srpski klubovi i željo zajedno sa njima pa zato iti lagano zapjevaj onu našu...

[majstore iz mostra.. niko nije rekao da je prvenstvo gotovo nego vas ne smatraju za ozbiljan klub jel kontaš???
pa i ti možeš lagano

bistrikdječače... politiku nisam ni spomenuo, u jednom svom ranijem postu sam napisao zasto se protažiraju sarajevski klubovi nemogu sad da ga tražim ali ako se tebi da ti potraži tamo će ti sve biti jasno... ti nemoraš pjevati zato što si shvatio poentu posta...

hvala brate na lijepim željama i ja tebi isto i ti možeš jednu zapjevati onu TITULA NAM ............

čuj ne drze nas za ozbiljan klub haha ... eto nek drze vas koji ste u bivsoj Jugi vise bili drugoligasi vec prvoligasi :lol:
Šta ćeš kad nam tito nije bioo sponzor hehehehehe
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 23 avg 2009, 19:43

Da se ovako truje tema o nekom klubu iz federacije tačnije bošnjačkom klubu davno bi svi banovani bili. Međutim ne smeta ako se na temi Borac masovno pljuje od strane eksremista taj klub, također eksremisti na temi Zrinjski masovno posjećuju tu temu da bi pljuvali po svemu što predstavlja Zrinjski, sutra će iste budale naavaliti na temu posvećenom Širokom i tako dalje. Pa da deseti dio ovih kompleksaša ovako pljuje na temama o Veležu, Želji i slično mislim da bi rasplakali do UN.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 23 avg 2009, 19:45

Pa vidim vi se ubište kako nas cijenite, popljuvaste nam igrače a oni izginuše sinoć za svoj grb i dres i umjesto da kažete OK ima pomaka, liga napreduje, ajde da rješavamo probleme koje imamo, vi pljujete i omalovažavte alo...
Pa Bilbija ima 18 godina kako ono sinoć utiče na igrača koji još raste?
"TREĆI PUT ČASTIMO"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 avg 2009, 19:48

primjećujem kako se navijači borca trude da pričaju o sportu, a mnogi ih pokušavaju uvući u političke rasprave.

biće banova...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 avg 2009, 19:48

borac_sampion je napisao/la:
avenija je napisao/la:titula vam ne treba jer bosna nije vasa drzava sta stavljas tackice slobodno napisi jel te to nekog strah ?
a zasto onda ste ganjali sudije kad vam je onemoguceno igranje u evropi protiv slavije ?
logicno ako vam titula ne treba sta ce vam i europa..
mozes malo pojasniti ?
da bi bio cjenjen moras i ti cjeniti i postovati drugoga !
evropa nam treba da kad se bude igrala da bude 16000 srpskih zastava eto sto i da se zna ciji smo 8-)
hahahah cuj ovo pa vas stadion neispunjava uslove uefe morat cete igrati ili u zenici ili na kosevu pred bosanskim zastavama i borac vodi a navijaci pjevaju ovo je Bosna hahahaha
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 23 avg 2009, 19:49

FK Sarajevo je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:
avenija je napisao/la:titula vam ne treba jer bosna nije vasa drzava sta stavljas tackice slobodno napisi jel te to nekog strah ?
a zasto onda ste ganjali sudije kad vam je onemoguceno igranje u evropi protiv slavije ?
mozes malo pojasniti ?
evropa nam treba da kad se bude igrala da bude 16000 srpskih zastava eto sto i da se zna ciji smo 8-)
hahahah cuj ovo pa vas stadion neispunjava uslove uefe morat cete igrati ili u zenici ili na koesvu pred bosanskim zastavama i borac vodi a navijaci pjevaju ovo je Bosna hahahaha
dobro kažeš hahaha baš tako
prije četri dana bila je komisija za licenciranje stadiona pa se malo informiši....
"TREĆI PUT ČASTIMO"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 avg 2009, 19:51

VB 1987 je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
mozes malo pojasniti ?
hahahah cuj ovo pa vas stadion neispunjava uslove uefe morat cete igrati ili u zenici ili na koesvu pred bosanskim zastavama i borac vodi a navijaci pjevaju ovo je Bosna hahahaha
prije četri dana bila je komisija za licenciranje stadiona pa se malo informiši....[/quote]
bas ja pratim ko dolazi u borac ili ne dolazi bas me briga za borcom nego mi je bilo u interesu da odgovorim ovome nacionalisti

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 23 avg 2009, 19:55

evropa nam treba da kad se bude igrala da bude 16000 srpskih zastava eto sto i da se zna ciji smo 8-)[/quote]
hahahah cuj ovo pa vas stadion neispunjava uslove uefe morat cete igrati ili u zenici ili na koesvu pred bosanskim zastavama i borac vodi a navijaci pjevaju ovo je Bosna hahahaha[/quote]
prije četri dana bila je komisija za licenciranje stadiona pa se malo informiši....[/quote]
bas ja pratim ko dolazi u borac ili ne dolazi bas me briga za borcom nego mi je bilo u interesu da odgovorim ovome nacionalisti[/quote]
pa kako kad ne pratis znas sta se desava na ovoj temi, jesam i ja glup jel da?
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 23 avg 2009, 19:58

Predlazem da se uvede pravilo da se moze komentarisati samo klub za koji se navija. Znaci, ako ja navijam za Borac ja ostavljam komentare na temi o Borcu. Navijaci drugih klubova neka se drze svojih tema i neka tamo pljuju po drugim klubovima do mile volje. Upadanja na "tudju" temu bi se kaznjavala banom.
Mislim da bi se ovako procistili imbecili koji ne prate svoj klub vec samo pljuju po drugima.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 23 avg 2009, 20:02

zmaj_Bosne je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:jeste normalni?..moram reci da je tema o borcu ne o lesinarima imas tamo navijacke grupe ;)
2.pobjeda je cista ko suza mozete samo da zavidite na ovakvoj utakmici vas klub nikad nece ovako igrati :mrgreen:
3.penal je bio sigurno,za onaj 2 nzm (oko tog se mozemo uvjek prepucavati)
4.ZVIJEZDO I GRADACAC cuvaj te se MELJE BORCEVA MASINA
Ma napusite se vi u Gradačcu. Vama će biti ovo najteže gostovanje po svim kriterijima ;)
Kad cete vi pocet osvajat bodove na strani, izgledate kao tipicna BH ekipa - domacinska, oni su dobili vec dvije utakmice na strani, a vi necete do kraja prvenstva...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 avg 2009, 20:52

Isnar je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:jeste normalni?..moram reci da je tema o borcu ne o lesinarima imas tamo navijacke grupe ;)
2.pobjeda je cista ko suza mozete samo da zavidite na ovakvoj utakmici vas klub nikad nece ovako igrati :mrgreen:
3.penal je bio sigurno,za onaj 2 nzm (oko tog se mozemo uvjek prepucavati)
4.ZVIJEZDO I GRADACAC cuvaj te se MELJE BORCEVA MASINA
Ma napusite se vi u Gradačcu. Vama će biti ovo najteže gostovanje po svim kriterijima ;)
Kad cete vi pocet osvajat bodove na strani, izgledate kao tipicna BH ekipa - domacinska, oni su dobili vec dvije utakmice na strani, a vi necete do kraja prvenstva...
Slažem se sa tobom, i ja bih rekao da smo više domaćinska jer nismo izgubili kod kuće niti jednu utakmicu, ali isto tako smo imali par neriješenih rezultata kod kuće. Zasad nemamo niti jedan bod donešen sa strane od ekipe sa srpskim predznakom. Možda nebitan podatak, ali eto da se spomene.
Dragon Town

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 24 avg 2009, 00:40

ovaj fk željezničar

majstore iz mostra.. niko nije rekao da je prvenstvo gotovo nego vas ne smatraju za ozbiljan klub jel kontaš???
pa i ti možeš lagano

Ej jel mozes napisat tu citavu pjesmu pls treba mi nesto nije nikakva provokacija ono nesto titula nam ne treba jer bosna nije nasa drzava ako mozes da te ne banuju il mi send na PP
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 24 avg 2009, 00:41

Ma idi više pričaj o nogometu, šansama, navijačima itd. To komentiraj a ne svaki drugi post o politici i zastavama.

Batica BL
Kontakt:

Post Postao/la Batica BL » 24 avg 2009, 01:05

ne znima me uopste sta pricate jedva cekam da stanem na istok i navijam za Borac! a vi koji ste dosli ovde da kenjate o sudijama, dodiku, idt. mozete da stanete jedan iza drugoga pa se sami poj.bete u dupe! zabole me vise za vase postove, dodjem ovde da procitam nesto pametno o Borcu kad ono pun k.rac ovih gnjida koji nisu ni navijaci vec cisti forumasi koji nemaju kuci sta da rade pa se smaraju ovde.......

ludo te volim Borce bices sampion!!!
ja volim samo Borac za njega samo znam, crveno plave boje sveću da vam dam!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 24 avg 2009, 01:15

Batica BL je napisao/la:ne znima me uopste sta pricate jedva cekam da stanem na istok i navijam za Borac! a vi koji ste dosli ovde da kenjate o sudijama, dodiku, idt. mozete da stanete jedan iza drugoga pa se sami poj.bete u dupe! zabole me vise za vase postove, dodjem ovde da procitam nesto pametno o Borcu kad ono pun k.rac ovih gnjida koji nisu ni navijaci vec cisti forumasi koji nemaju kuci sta da rade pa se smaraju ovde.......

ludo te volim Borce bices sampion!!!
potpisujem...kad odete na tribinu onda recite nesto
TREĆI PUT ČASTIMO

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 avg 2009, 12:14

VB 1987 je napisao/la:evropa nam treba da kad se bude igrala da bude 16000 srpskih zastava eto sto i da se zna ciji smo 8-)
hahahah cuj ovo pa vas stadion neispunjava uslove uefe morat cete igrati ili u zenici ili na koesvu pred bosanskim zastavama i borac vodi a navijaci pjevaju ovo je Bosna hahahaha[/quote]
bas ja pratim ko dolazi u borac ili ne dolazi bas me briga za borcom nego mi je bilo u interesu da odgovorim ovome nacionalisti[/quote]
pa kako kad ne pratis znas sta se desava na ovoj temi, jesam i ja glup jel da?[/quote]
pa nisam nista nevezano za temu rekao mislim moram covjeku odgovoriti kad se toliko veseli toj europi i tom nacionalzmu on nemoze promijeniti to da je Banja Luka Bosna

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 24 avg 2009, 12:22

Ovako, svaki nacionalizam i slicno cu kazniti bannom na IP, bez mogucnosti povratka. Takodjer, isto je i sa provociranjem. Molio bih vas sve da se koncentrisete na FK Borac i njegovu igru, fudbalere i rezultate.

Ja bih ovim putem cestitao fudbalerima Borca na do sada pokazanom. Gledao sam tekmu protiv Sirokog i stvarno su me odusevili i nisu bez razloga prvi na tabeli, a kako sada stoje stvari vjerovatno su jedni od glavnih favorita za titulu.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 25 avg 2009, 09:55

Evo momci sada zavrsavaju trening, Ljubojević radi sa ekipom i igraće u subotu, problem bilo koljeno zbog kojeg je kaže izašao i u Zenici ranije nego što je planirano, odlično, sa njim nam ambicije rastu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 avg 2009, 10:06

Odlicno...a ja prvo pomislio da mu opet nisu isplatili ratu iz ugovora pa nece da igra,kao sto se pricalo da je to bio razlog njegovog neigranja protiv Zrinjskog u februaru i jos jednom ne sjecam se koja utakmica....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.