Nemam pojma, nadam se da sam pomogaoDevil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dobro PIjesak,aj' sad budi od koristi pa mi bar nadji kakav link ako niko ne zna.LudLo 4 je napisao/la:Pijesak *Devil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mislim da ce bit ocisceno sutra.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Devil je napisao/la: Dobro PIjesak,aj' sad budi od koristi pa mi bar nadji kakav link ako niko ne zna.
LudLo 4 je napisao/la:
Pijesak *
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Uhhh gore je znalo biti belaja kume, put je i sada los koliko sam ja cuo, nisam isao ali znam da su neki moji isli za Beograd i Srbiju pa su isli kroz nekakav tunel. Kazu evo sada da se tim putem moze i iz Beograda doci u Sarajevo pa uzmi taj put, nekakac tunel ime mu pocinje sa C, Celigovac - tako nekako, ne mogu nikako da se sjetim tacnog naziva. Kako god, ja ti nebih preporucio Han Pijesak-Romanija, kazu da je katastrofa.Devil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma kroz svakakve sam ja uslove prosao do sada,nije to toliko strasno koliko se prica,zanima me da li ce se kazaljka morati zakucati na 60 ako bude snega,ili ce moci klasicno proletanje tuda sa 80-90-100.Rooney88 je napisao/la:Uhhh gore je znalo biti belaja kume, put je i sada los koliko sam ja cuo, nisam isao ali znam da su neki moji isli za Beograd i Srbiju pa su isli kroz nekakav tunel. Kazu evo sada da se tim putem moze i iz Beograda doci u Sarajevo pa uzmi taj put, nekakac tunel ime mu pocinje sa C, Celigovac - tako nekako, ne mogu nikako da se sjetim tacnog naziva. Kako god, ja ti nebih preporucio Han Pijesak-Romanija, kazu da je katastrofa.Devil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija.
Tunel Celjigovici ti je u Sarajevu nabijem te,cim izadjes na tranzit,i zaobilazis ga kroz neko selo i taman sidjes u Han Derventu,ali je napravljen sada.
Zato sam ja letos isao novim putem Sarajevo-Jahorina koji ne preporucujem nikome kada je ovakvo vreme.
@Devil
AAaaa to je taj tunel znaci. Pa majku mu njegovu prosao sam brat bratu bar 10 puta tuda a eto nisam znao tacan naziv.
Nema prolijetanja nikakvog i onoga:"..deco, jel` volite brzu voznju?"
. Dakle samo lagano buraz i polako ako ti kazes da si i prije gore prolazio pod raznim vremenskim uslovima. Jel` to poslovno dolazis ili opet skaces familiji po glavi onako iz zajebancije?

AAaaa to je taj tunel znaci. Pa majku mu njegovu prosao sam brat bratu bar 10 puta tuda a eto nisam znao tacan naziv.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nisam ja poslovno nikada u Sarajevo dolazio.Rooney88 je napisao/la:@Devil
AAaaa to je taj tunel znaci. Pa majku mu njegovu prosao sam brat bratu bar 10 puta tuda a eto nisam znao tacan naziv.Nema prolijetanja nikakvog i onoga:"..deco, jel` volite brzu voznju?"
. Dakle samo lagano buraz i polako ako ti kazes da si i prije gore prolazio pod raznim vremenskim uslovima. Jel` to poslovno dolazis ili opet skaces familiji po glavi onako iz zajebancije?
![]()
Ovde se uvek dolazi sa namerom kod rodbine,ovaj put dolazimo za Bozic da ga svi zajedno proslavimo.Ja i brat cemo sutra krenuti,a cale i keva u petak rano ujutru jer ima cale nekih obaveza sutra i prekosutra.
Inace nema nista lepse nego u toplim junskim nocima ici iz Beograda ka Sarajevu ili obrnuto,skoro pa prazna cesta,nije vruce,nije hladno,ma prelepo.
Ovako cu sutra taman isprobati masinu kako se ponasa u ekstremno zimskim uslovima,nisam jos nikako.
Emir ZENICA je napisao/la:Devil je napisao/la: Dobro PIjesak,aj' sad budi od koristi pa mi bar nadji kakav link ako niko ne zna.LudLo 4 je napisao/la:
Pijesak *
Hoce on po svom i tacka
P.s. Sejtane,moji su na Jahorini,i nisu imali nikakve frke u putu,sve sredjeno,ako je u pitanju isti put
Zadnja izmjena: LudLo 4, dana/u 03 jan 2012, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Onda cemo Bg zvati Bijeligrad
Devile nacionalisto , razocar'o si me

Pa sta sam sad kriv jbt,eto ispravio sam ali mi ostao Shift i na I slovo.
Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak...
Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak,Han Pijesak...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
De mi reci prepoznajel ti browser zelene smajlijeDevil je napisao/la:Pa sta sam sad kriv jbt,eto ispravio sam ali mi ostao Shift i na I slovo.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ono je bilo namjerno uradjeno.
Volim te Celik ! ! !
Da ti nisi mislio da se baklje jedu pa ih gutao umesto da ih drzis u ruci pa si malo zabudalio ovih dana.Emir ZENICA je napisao/la:Ono je bilo namjerno uradjeno.
Ili je to ipak samo utorkom.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Devil k'o Hamilton 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ne znam,mozda se i to desilo.Ali da sam namjerno uradio kao ti sad,nisam.A mislim da je samo utorkom,ako vec jesamDevil je napisao/la: Da ti nisi mislio da se baklje jedu pa ih gutao umesto da ih drzis u ruci pa si malo zabudalio ovih dana.![]()
![]()
Ili je to ipak samo utorkom.
Volim te Celik ! ! !
Emir ZENICA je napisao/la:Ono je bilo namjerno uradjeno.
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma brate moj rado bi ja,ali nemam paraTribalian je napisao/la:![]()
![]()
Ako ovog Emira ne bih za kuma uzeo ne bi nikog
Ovakvog coveka ne upoznajes svaki dan, u vase gramaticke raspravke ne ulazim,ali da je lik kralj, kralj je.
Prava maskota ovog naseg zapadnog balkana. Oboleo od paranoje i zavere isto ko i ja
Nije lako ziveti ovde. Za mog jarane Emira jedan klip
![]()
Gdje ce brate biti lahko zivjeti.Mada u Srbiji i jeste,ali u Bosni hahahah
hahah joj gdje mi postavi
Volim te Celik ! ! !
Ma brate ja znam da Stefan tipka brzo i da nije namerno pisao ,nego slucajno,nego me ti odusevljavas jer me podseti na jednog mog prijatelja koji je aktivan na Delije.net
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Marko kakav si to komp nabavio ? Kaze mi papuca isto auto

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.