Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
@fera
mojNe da mislis da zajebajem ali Carroll moze samo zacepit šolju koliko nasere za jednu otakmicu !!!
Liverpoolu sretno vcrs tako bi volio da dobijete Gradjane i da napokon uvezete nekoliko pobjeda ....
Sretno !
mojNe da mislis da zajebajem ali Carroll moze samo zacepit šolju koliko nasere za jednu otakmicu !!!
Liverpoolu sretno vcrs tako bi volio da dobijete Gradjane i da napokon uvezete nekoliko pobjeda ....
Sretno !
Moje je misljenje da se ne treba uopste dovoditi napadac ako se ne moze dovesti pravo pojacanje ( CavaniCarlo je napisao/la:forsiraće se Carroll, to je razumljivo, ali potreban nam je i drugi napadač jer će Suarezu kazna početi od 13 januara.bimbrlica je napisao/la:Ne ocekujem Messija,ali definitivno ni Bent nije potrebanbolje forsirati Carrola nego ponovno bacati pare za precijenjene engleze
LFC Transfer Speculations
Reports are that we are close to make enquiries on Cavani,awaiting owners approval.

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- peppo_owen
- Kontakt:
Cuj 20 M za Benta,pa to je "bolesno" jbt,jest dobar napadac al da je neka posebna klasa i nije bas
Zar nije bolje pokusat dovest Cavania il nekog vrhunskog napadaca kad vec pare imamo.Prije smo se zaili nemamo para, pa su se dovodili razni polovnjaci tipa Riere i njemu slicnih,al sad kad imamo pare mi opet ciljamo neke prosjecne igrace(doduse Bent je vise od tog prosjeka,12-14 M vrh za njega,sve preko toga je previse).
Sto se tice utakmice vcrs ako kojim slucajem Kuyt zaigra od prve ili pak Maxi ne ocekujem puno.
Al sve u svemu,bio bi zadovoljan i remijem al da Caroll zabije makar dva gola:D

Sto se tice utakmice vcrs ako kojim slucajem Kuyt zaigra od prve ili pak Maxi ne ocekujem puno.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Ne bi uopste bilo lose da Bent dodje.Jak je igrac.Iskoristava i najmanju priliku,sto nama i treba...
Bent,Suarez i Carroll,3 odlicna napadac,pa nek ih KK rotira.Mada je realno da Suarez svaku pocne tekmu.
Tako da bi ostalo rotiranje Bent-Carroll..Sto ce nam aBd trebati u LP..
Mada je 25 miliona mozda puno...
Bent,Suarez i Carroll,3 odlicna napadac,pa nek ih KK rotira.Mada je realno da Suarez svaku pocne tekmu.
Tako da bi ostalo rotiranje Bent-Carroll..Sto ce nam aBd trebati u LP..

Mada je 25 miliona mozda puno...

"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
Legao bi nam Kavani ko budali samar.
Sav novac treba uloziti da se taj momak dovede.
Probati sa 20-30 miliona, pa kad odbiju, dignes na 35. Kupis predsjedniku Napolija steku Partnera, litru Stocka, 2 cokolade, kilu kafe, kilu kocke i odes na veceru. Ne moze da ne padne na balkanske post-ratne poklone.
Ozbiljno, svaki dinar treba iskoristiti da se dovede Kavani.
To bi bila poezija.
Probati sa 20-30 miliona, pa kad odbiju, dignes na 35. Kupis predsjedniku Napolija steku Partnera, litru Stocka, 2 cokolade, kilu kafe, kilu kocke i odes na veceru. Ne moze da ne padne na balkanske post-ratne poklone.
To bi bila poezija.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
25 miliona bi bilo strasno mnogo novca za Benta !
Dobar je napadac, gol mu je u krvi i uzimajuci formu u obzir, max. 15 miliona.
Najbolje moguce rijesenje po mom misljenju bi bio Cavani al to su samo usrane spekulacije !

Dobar je napadac, gol mu je u krvi i uzimajuci formu u obzir, max. 15 miliona.

Najbolje moguce rijesenje po mom misljenju bi bio Cavani al to su samo usrane spekulacije !

Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
+1 al za onaj prvi dio postaIgorBL je napisao/la:Legao bi nam Kavani ko budali samar.
To bi bila poezija.

Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
- Rafa Benitez
- Kontakt:
Ja sam gledao Soldada mnogo puta i zaista je postigao mnogo golova. Ali je li neko od vas gledao utakmice Valencia-Barcelona, Valencia-Malaga i Leverkusen-Valencia?
U tim je utakmicama promašio ono što ne bi ni Carrol promašio
Vidjećemo hoće li noćas Mancini zvati Kinga na pivu
U tim je utakmicama promašio ono što ne bi ni Carrol promašio

gledao sam protiv chelseaja, čovjek gori od Suareza (što se promašaja tiče)Rafa Benitez je napisao/la:Ja sam gledao Soldada mnogo puta i zaista je postigao mnogo golova. Ali je li neko od vas gledao utakmice Valencia-Barcelona, Valencia-Malaga i Leverkusen-Valencia?
U tim je utakmicama promašio ono što ne bi ni Carrol promašio![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dobićemo City ,ali onda u naredne tri utakmice protiv Stokea ,Boltona i Wolvesa dvije ćemo kiksati 

You'll never walk alone.
Bolje nerješeno većeras, pa onda tri pobjedeVolimLiverpool je napisao/la:Dobićemo City ,ali onda u naredne tri utakmice protiv Stokea ,Boltona i Wolvesa dvije ćemo kiksati

jel fakat 20mil funti u pitanjupeppo_owen je napisao/la:Cuj 20 M za Benta,pa to je "bolesno" jbt,jest dobar napadac al da je neka posebna klasa i nije basZar nije bolje pokusat dovest Cavania il nekog vrhunskog napadaca kad vec pare imamo.Prije smo se zaili nemamo para, pa su se dovodili razni polovnjaci tipa Riere i njemu slicnih,al sad kad imamo pare mi opet ciljamo neke prosjecne igrace(doduse Bent je vise od tog prosjeka,12-14 M vrh za njega,sve preko toga je previse).

valjda smo u posljednje dvije decenije more trofeja osvajali sa englezima pa da ne rushimo tradiciju moramo silne pare davati za njih

nema potpisa
- Rafa Benitez
- Kontakt:
U poslednjih 20 godina smo se naosvajali trofeja sa kojom nacijom?Admir_Sa je napisao/la:jel fakat 20mil funti u pitanjupeppo_owen je napisao/la:Cuj 20 M za Benta,pa to je "bolesno" jbt,jest dobar napadac al da je neka posebna klasa i nije basZar nije bolje pokusat dovest Cavania il nekog vrhunskog napadaca kad vec pare imamo.Prije smo se zaili nemamo para, pa su se dovodili razni polovnjaci tipa Riere i njemu slicnih,al sad kad imamo pare mi opet ciljamo neke prosjecne igrace(doduse Bent je vise od tog prosjeka,12-14 M vrh za njega,sve preko toga je previse).
Al sve u svemu,bio bi zadovoljan i remijem al da Caroll zabije makar dva gola:Dpa ne znam koliko moras biti lud da izdvojis tolike pare za covjeka koji se ni u jednom klubu nije zadrzao duze od 2 sezone, a igrao stvarno u strasnim timovima tipa sunderland i aston vila
![]()
valjda smo u posljednje dvije decenije more trofeja osvajali sa englezima pa da ne rushimo tradiciju moramo silne pare davati za njih

- the scouser
- Kontakt:
Mislim da transfer Benta u Liverpool ne bi bila značajna promjena u odnosu na današnju situaciju. I to je igrač kojeg krasi vještina postizanja zicera. Vrlo je spor i trom i ima mali radijus kretanja, i kao takav bi se teško uklopio u naš stil igre, pass and move. Uz to, cijena je megalomanska s obzirom na to o kakvom se igraču radi. Mislim da bi trebali pokušati sa dovođenjem Cavanija.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
sa engleskom sigurno nismo, a i nije nikoRafa Benitez je napisao/la:U poslednjih 20 godina smo se naosvajali trofeja sa kojom nacijom?Admir_Sa je napisao/la:jel fakat 20mil funti u pitanjupeppo_owen je napisao/la:Cuj 20 M za Benta,pa to je "bolesno" jbt,jest dobar napadac al da je neka posebna klasa i nije basZar nije bolje pokusat dovest Cavania il nekog vrhunskog napadaca kad vec pare imamo.Prije smo se zaili nemamo para, pa su se dovodili razni polovnjaci tipa Riere i njemu slicnih,al sad kad imamo pare mi opet ciljamo neke prosjecne igrace(doduse Bent je vise od tog prosjeka,12-14 M vrh za njega,sve preko toga je previse).
Al sve u svemu,bio bi zadovoljan i remijem al da Caroll zabije makar dva gola:Dpa ne znam koliko moras biti lud da izdvojis tolike pare za covjeka koji se ni u jednom klubu nije zadrzao duze od 2 sezone, a igrao stvarno u strasnim timovima tipa sunderland i aston vila
![]()
nema potpisa
- Rafa Benitez
- Kontakt:
Liverpool will not appeal against Luis Suarez's misconduct charge and his eight match suspension begins tonight.
- peppo_owen
- Kontakt:
Vidim po fb se mnogo pise i prica o transferu Benta u Liverpool,a sto narod prica il je bilo il ce biti.Haman da se ceka samo potvrda na zvanicnoj stranici Liverpoola.
Iskreno nisam nesh pretjerano zadovoljan tim transferom(msm ako je istina da se samo ceka potvrda ),navalili smo na te engleze pravo,a puno boljih igraca(doduse stranaca) ima na trzistu.
Al eto valjda KK i ostala ekipa znaju sta rade
Iskreno nisam nesh pretjerano zadovoljan tim transferom(msm ako je istina da se samo ceka potvrda ),navalili smo na te engleze pravo,a puno boljih igraca(doduse stranaca) ima na trzistu.
Al eto valjda KK i ostala ekipa znaju sta rade

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Znači 99% Carroll starta.Onda vjerovatno ovaj sastav:Reina,Glen,Skrtel,Agger,Enrique,Spearing,Henderson,Gerrard (bar se nadamRafa Benitez je napisao/la:Liverpool will not appeal against Luis Suarez's misconduct charge and his eight match suspension begins tonight.

Evo baš gledam dakle Suarez propušta:City (na strani),Oldham (kući) (FA kup),City (Carling kup na strani),Stoke (kući),Bolton (na strani),City (Carling kup kući),Wolves (na strani) i Tottenham (kući).

Uskoro očekujem oficijelne sastave pa ću tek onda dati svoju prognozu.

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@reds, mislim da ja pogađam sastave. 

- Rafa Benitez
- Kontakt:
Jedna samo mala ispravka, ako pobjedimo Oldham u FA Cupu i prođemo dalje, Suarez se vraća onda za utakmicu sa Tottenhamom.reds je napisao/la:Znači 99% Carroll starta.Onda vjerovatno ovaj sastav:Reina,Glen,Skrtel,Agger,Enrique,Spearing,Henderson,Gerrard (bar se nadamRafa Benitez je napisao/la:Liverpool will not appeal against Luis Suarez's misconduct charge and his eight match suspension begins tonight.),Downing,Maxi/Kuyt,Carroll.
Evo baš gledam dakle Suarez propušta:City (na strani),Oldham (kući) (FA kup),City (Carling kup na strani),Stoke (kući),Bolton (na strani),City (Carling kup kući),Wolves (na strani) i Tottenham (kući).Znači vraća se pred derbije sa Unitedom,Evertonom i Arsenalom.Nadam se da će naučiti nešto iz ovog.
Uskoro očekujem oficijelne sastave pa ću tek onda dati svoju prognozu.
Mislim da je Ferguson sada bijesan, opet će Suarez igrati sa Unitedom kako god

Žalbe nije bilo jer bi se ban automatski produžio na još jednu utakmicu, tako da nema potrebe za tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.