SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
Pa naravno da nisi realan. Sad doveo one koji će mi asistirati i trebam se odmah riješiti onog koji će vrlo vjerovatno na kraju biti najbolji asistent lige. De mi sad reci gdje je tu realnost za mene? Al' budi iskren. I onda ti govorim da sam se pozdravio sa poenima, a ti mi daješ onog koji mi može samo tu statističku kategoriju poboljšat (Bryant). Neka hvala, odmah da ti kažem. Dakle, mogu ti dati ono da obojica dobijemo ono što želimo, a nikako da samo ti dobiješ igrače koji će tebi pomoći, a da ja svoju ekipu još unazadim. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
evo ja dajem igrace koji asistiraju i zabijaju, Wall, Felton i Augustin su za trade, u stvari svi su za trade ako ponuda pase.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Pa Paul je prvi/drugi pik uvijek, a Bogut 
ev ja nudim Horforda za nekog dobrog tricasa/poentera
nema potpisa
- majestic24
- Kontakt:
Sta ti ovako najvise treba??edo3majka je napisao/la:evo ja dajem igrace koji asistiraju i zabijaju, Wall, Felton i Augustin su za trade, u stvari svi su za trade ako ponuda pase.
Evo ti Kobe i Terry za Duranta i Walla
Mda,iskreno s ovim tradeom niti dobivam ja,niti ti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hoces Lou WiliamsaAdmir_Sa je napisao/la:Pa Paul je prvi/drugi pik uvijek, a Bogut
Dobar je on na pocetku sezone i bash mi jedan takav treba, al mi se ne svidja sto ulazi sa klupe, a ipak Horford mi je bio prvi pik. Kad bi nekako moglo Lou+neko malo bolji za Horforda+neko malo slabiji bilo bi mozda okdema je napisao/la:hoces Lou WiliamsaAdmir_Sa je napisao/la:Pa Paul je prvi/drugi pik uvijek, a Bogut
nema potpisa
Pa treba mi dobar skakac ili tricas.majestic24 je napisao/la:Sta ti ovako najvise treba??edo3majka je napisao/la:evo ja dajem igrace koji asistiraju i zabijaju, Wall, Felton i Augustin su za trade, u stvari svi su za trade ako ponuda pase.
Evo ti Kobe i Terry za Duranta i Walla
Mda,iskreno s ovim tradeom niti dobivam ja,niti ti.
uzeo bi Kobe-a ali ne znam sta da ti dam, Wall ili Felton + Prince.
Felton u formi je jedan od najboljih Fantasy igraca, ali jos nije usao u formu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
lol, lik uzeo paula ispred duranta, jamesa i howarda na draftu, i sad da ga trejda za boguta 
Ubise me povrede
Randolph izgleda 8 sedmica van terena
Humpries,Udrih mi ne igraju,nije dobro nikako

Randolph izgleda 8 sedmica van terena
JEli prekasno za ovo
:)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- majestic24
- Kontakt:
jes bgmPirke je napisao/la:JEli prekasno za ovo:)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Zapravo... samo su cetiri utakmice prosle...majestic24 je napisao/la:jes bgmPirke je napisao/la:JEli prekasno za ovo:)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Gordon igra za Hornetse.
Ja ga stavio na klupu vidim pise tamo da je upitan za veceras. I gle odlican mec sad igra. Hebem ti budalu.
Ja ga stavio na klupu vidim pise tamo da je upitan za veceras. I gle odlican mec sad igra. Hebem ti budalu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

Jel mene neko zajebava
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@T-Mac Maajka,
Moradoh odbiti trade. Gubim previše kada su skokovi i blokade u pitanju, a vala ni procenat šuta mi se ne bi poboljšao prihvatanjem Walla. Dakle, jasno je što sam odbio ovakvu razmjenu igrača.
@Ostali,
Skokovi, blokade i(li) trojke. To su statističke kategorije koje bih želio popraviti. Eh, volio bih da vidim šta je ko spreman ponuditi na obostranu korist.
Moradoh odbiti trade. Gubim previše kada su skokovi i blokade u pitanju, a vala ni procenat šuta mi se ne bi poboljšao prihvatanjem Walla. Dakle, jasno je što sam odbio ovakvu razmjenu igrača.
@Ostali,
Skokovi, blokade i(li) trojke. To su statističke kategorije koje bih želio popraviti. Eh, volio bih da vidim šta je ko spreman ponuditi na obostranu korist.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Problem u tome sto isto i ja zelim da popravim, skokove pod hitno, Blokade imam, e sad ako ima neko da ponudi dobrog skakaca rado lako cemo se dogovoriti.Monolog je napisao/la: Skokovi, blokade i(li) trojke. To su statističke kategorije koje bih želio popraviti. Eh, volio bih da vidim šta je ko spreman ponuditi na obostranu korist.
Sta nudis za Horforda ili CrafordaMonolog je napisao/la:@T-Mac Maajka,
@Ostali,
nema potpisa
Eto poslao sam ti ja za Horforda
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Admiraga,
Iskren da budem, nemam ti šta ponudit da budeš toliko zadovoljan. Mogu ti ponuditi dvojicu nešto slabijih od Horforda i to je to. Ništa više i ništa manje.
Btw, kako god da okrenem, ja uvijek imam manje mečeva od svojih protivnika.
Iskren da budem, nemam ti šta ponudit da budeš toliko zadovoljan. Mogu ti ponuditi dvojicu nešto slabijih od Horforda i to je to. Ništa više i ništa manje.
Btw, kako god da okrenem, ja uvijek imam manje mečeva od svojih protivnika.
@monolog
Howard nije na prodaju...posebno ne sad kad mi se povrijedio Randolph koji mi je unistio svu koncepciju
Howard nije na prodaju...posebno ne sad kad mi se povrijedio Randolph koji mi je unistio svu koncepciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.