Svim forumašima sretna nova,madridistama i Hala Madrid!!!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Kad bi on otišao za mene ne bi bilo potrebe da pratim Real Madrid višeMouse je napisao/la:Higuain odbio Chelsea i Juve
Napadač Real Madrida Gonzalo Higuain odbio je mogućnost prelaska u Chelsea ili Juventus
Samo se prebacis, gdje Higuain... nego pratis Real zbog HiguainaLBJ MVP je napisao/la:Kad bi on otišao za mene ne bi bilo potrebe da pratim Real Madrid višeMouse je napisao/la:Higuain odbio Chelsea i Juve
Napadač Real Madrida Gonzalo Higuain odbio je mogućnost prelaska u Chelsea ili Juventus

Kad je klasiko da i mi uzivamo ?raul-zakon je napisao/la:Hvala drug...konačno se završila pauza pa mogu opet uživati.
Sutra u 20:45bparena je napisao/la:Kad je klasiko da i mi uzivamo ?
Plaćen je 15 mil zašto ne bi igrao.L-Train je napisao/la:ja ne razumijem kako ovaj Albiol moze igrati u Realu.Pa halo Mourinho jesi i ti postao slijep kod ociju
Možda zato što je najveći flop koji igra za Real ?Saurman je napisao/la:Plaćen je 15 mil zašto ne bi igrao.L-Train je napisao/la:ja ne razumijem kako ovaj Albiol moze igrati u Realu.Pa halo Mourinho jesi i ti postao slijep kod ociju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.