Joj evo sjetio sam se jedne dobre komedije.kelner je napisao/la:Ima li kakav dobar domaci film za pogledati,al da nisu ratnja sranja![]()
Ne spava mi se
[youtube][/youtube]
Kelner - mojne gledat od tog Zvezdaša film, bolji moj.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Joj evo sjetio sam se jedne dobre komedije.kelner je napisao/la:Ima li kakav dobar domaci film za pogledati,al da nisu ratnja sranja![]()
Ne spava mi se
Bosco je napisao/la:Pogledaj Kengura obavezno ako već nisi.... ja ga tek pregledao neki dan. Umirao sam od smijeha!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kelner je napisao/la:Ima li kakav dobar domaci film za pogledati,al da nisu ratnja sranja![]()
Ne spava mi se
http://www.imdb.com/title/tt0383846/" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]kelner je napisao/la:Ima li kakav dobar domaci film za pogledati,al da nisu ratnja sranja![]()
Ne spava mi se
Sta te ignorisem drtino matoralegenda reala je napisao/la: Tribalianu što me ignorišeš ,a ja ti dobrodošlicu poželio(kad je mene zajebavati ,onda si raspoložen)
![]()
nemoj da dolazim na onu ti novu temu koju već mogu preimenovati u tvoju ,tamo si glavni
![]()
PS dobra ti ova mala ,iako si se žalio

nece pa neceHass je napisao/la:Isti smo Emire,ev i i ja cetiiiri dana na jednom jbnom paru padam u minusu sam zestokom..Danas me obori Alicante,x zavrsi mamu im njihovu...
Osim što uništavaš forum, sad uništavaš i termine.Bianconeri1988 je napisao/la:Glupljeg termina u životu nisam odigrao![]()
Ovom jednom nismo jaran i ja dodali loptu i nešto digne nos, ja i jaran se proderemo na njega što se ne vraća u odbranu, on pakaš izađe i presvuće se i kući...![]()
Onda još ovaj jedan krene za njim i na kraju igrali viktorije pola sata![]()
Hajd da su oni tinejđeri (bez uvrede mlađa raje), već skoro u 30-im.
Krenut ce vidjet cesHass je napisao/la:Ajd,daj Boze da i nas krene,al...Jbo te zivot,zaboravio sam onaj osjecaj,kad dobijes na kladionici,sviju mi...Ojjj.....
Emir ZENICA je napisao/la:Krenut ce vidjet cesHass je napisao/la:Ajd,daj Boze da i nas krene,al...Jbo te zivot,zaboravio sam onaj osjecaj,kad dobijes na kladionici,sviju mi...Ojjj.....hahah i ja sam zaboravio taj osjecaj haha siguran sam da ce se to promijeniti kroz par dana
![]()
Ti nisi navikao da dobijas zato i ne kukas,dok mi jesmo pa kukamoalacious je napisao/la:
Nisam dobio godinu i po' pa ne kukam,a vidi vas dvoj'ce![]()
Emir ZENICA je napisao/la:Ti nisi navikao da dobijas zato i ne kukas,dok mi jesmo pa kukamoalacious je napisao/la:
Nisam dobio godinu i po' pa ne kukam,a vidi vas dvoj'ce![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.