Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

RtoX
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RtoX » 03 jan 2012, 23:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Napad - Carroll Bellamy wtf :lol:

Veza - Henderson Adam Spearing :lol:

Odbrana - Škrtel Enrique :?
Napad - Bellamy je odličan
Veza - Spearing se lavovski nosio sa jačim od sebe.
Odbrana - Skrtel i Enrique su vrlo-dobri defanzivci.

16 šuteva, 9 u okvir gola i nijedna u mrežu. :roll: Treba nama napadač, ako nemamo preko 30 milkica za Cavanija onda bi bilo odlično dovesti Benta. Momak definitivno ima njuh za pogotke. Također, krila su nam zaista loša, nema ni jednog prodora. :roll: Protiv velikana igramo bolje, ali večeras i nisam bio neki optimista. Možemo mi svašta pisati, i očekivati neku briljantnu partiju, ali realnost je drugačija. Maksimum ove ekipe je V pozicija, uz malo sreće možda i možemo do IV.
Sve je to uredu,samo da se ne daju neke velike pare za benta ako vec ga dovodimo 15+ je puno 20+ da ne pricamo.
"You'll Never Walk Alone"

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 03 jan 2012, 23:10

Netreba panicit(pogotovo zbog rezultata ovog kola) jer ipak je ovo gostovanje kod najjace ekipe na papiru(a i na tabeli) u EPL-u tako da izgubljeni bod(ovi) nisu katastrofa,doci ce im i ostali na mlin.
Steta zbog Reinine zute minute koja nam je dosta poremetila takticke planove,nadao sam se da cemo moc izdrzat do poluvremena.Dobro smo na terenu izgledali i rezultat nije "realan"(mislim da smo zasluzili vise,makar gol) al zasluzenost Cityeve pobjede nesmije doci u pitanje jer su oni svoje sanse(za razliku od nas) iskoristili tako da na listu ekipa koje su nas ove sezone "nadigrale" ili potpuno zasluzeno pobjedile mozemo dodati i City(uz Tottenham).
Idemo dalje,ovaj poraz treba zaboravit te se nadam da cemo im se osvetit u Carling kupu(igrat ce sa drugom postavom :lol: ).
Dolaze nesto "lakse" utakmice(kojih se trebamo bojat) te se nadam da ce se igraci u njima iskupiti za ovaj poraz.

P.S. Razumite i da Bellamy ima 32 godine i da mu je dosta tesko(kvalitetno) odigrati par utakmica u nizu(pogotovo u jednoj sedmici) jer se puno brze umara nego prije(sto je i normalno s obzirom na godine),a zbog umora dosta gubi na brzini od koje dosta ovisi njegova igra.
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 03 jan 2012, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 03 jan 2012, 23:11

zasluzena pobjeda ali ne ovoliko :(
Zadnja izmjena: artemis77, dana/u 03 jan 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on, with hope in your hearts.

Rafa Benitez
Kontakt:

Post Postao/la Rafa Benitez » 03 jan 2012, 23:12

Meni samo jedno na ovoj temi nije jasno. Kuyt i Reina pogriješe za prvi gol ali je Carrol flop. Glen pogriješi kod drugog gola ali je Carrol flop. Kuyt nije imap poziciju, nije se snašao ni na desnom krilu ni u napadu ali je Carrol flop. Carrol fino spusti loptu za Adama i bude prekršaj iz kojeg Hendo šutira u živi zid, ali je Carrol flop. Enrique i Skrtel pogriješe kod trećeg gola ali je Carrol flop. Maxi fuli dvije nemoguće prilike ali je Carrol flop.
Mi smo noćas imali 14 igrača na terenu ali jedino Carrol je flop :roll:
Imao je jednu priliku i jednu asistenciju za dobru priliku ( slobodni ) a njega su non stop čuvala dvojica štopera. Ali opet jedino on ne valja :?

Bimbirlica, Suarez ima ban. Jedna utakmica prošla, ostalo je još 7.
Za 3 dana nova utakmica, tada će sve biti mnogo bolje.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 03 jan 2012, 23:12

Jao penala :lol: :lol: i to odma nakon crvenog kartona.
Liverpool je odigr'o slabo i da se jos 3 dana igralo, nebi dali gola. Carrol najgora moguca investija, Adams bezze, treba promjena, treba napadac.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jan 2012, 23:12

reds je napisao/la:Ja se iskreno bojim debakla sutra. :?

Citya kad krene onda baš krene,a imam osjećaj da bi sutra mogli odigrati paklen meč.Već 2 meča nisu slavili (WBA 0:0 i Sunderland 1:0) i sumnjam da će sebi dopustiti još jedan meč bez pobjede.
Šta reći ? :mrgreen:

Sami su krivi za ovaj poraz.Downing je mogao odvesti meč u potpuno drugom smijeru al' da se na zamaram time šta bi bilo kad bi bilo ? Liverpool je imao više šuteva (koje iznenađnje :mrgreen: ) al' lopta neće u gol pa neće.Carroll nije ni mogao ništa posebno protiv 4-5 protivničkih igrača.Ne branim ga al' kad je zadnji put dobio neku zicer loptu ? Jeste da mu je kretanje katastrofa al' nije moguće da se niti jednom do sada nije našao u pravoj situaciji da mu neko doda loptu i gurne ga pred gol.Spearing me je pozitivno iznenadio i odigrao izuzetan meč.Ako ovako nastavi pojačanje na poziciji zadnjeg veznog nije neophodno.Eh eto,od večeras Liverpool nema ni najbolju odbranu lige da više ne slušam te priče jer realno ova odbrana je daleko od najbolje u ligi.Mrsko mi sada pisati još nešto o paritiji igrača večeras.Uglavnom gostovanje kod Citya i poraz i nije neko iznenađenje.Sada se okrenuti narednim laganim mečevima i konačno početi pobjeđivati.
FK Pjetlovi

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 03 jan 2012, 23:13

Carlo je napisao/la:slika

bimbrlica, rukfas - vi ste karine, a ne navijači. gdje ćete na Kennyja? jednog od malo njih koji vrijede.

IN KING KENNY WE TRUST!
Uredu je legenda je kluba,ali jel to znaci da rezultati moraju patiti samo zbog toga sto je on KD? Ne treba ga otpustiti uprkos tome sto L'pool sigurno nece u LP,a i EL je upitna ? Moje misljnje je da bi bilo koji kvalitetniji trener pametnije potrosio pare koje je on imao na raspolaganju ali on je KD pa moze da radi sta hoce?

EDIT
@ Rafa Benitez
KD odlucio da se ne zali na odluku FA-a,samim tim KD odlucio da mu je Suarez potrebniji protiv Wolvesa nego protiv City-a.
Zadnja izmjena: bimbrlica, dana/u 03 jan 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 jan 2012, 23:13

Rafa Benitez je napisao/la:Meni samo jedno na ovoj temi nije jasno. Kuyt i Reina pogriješe za prvi gol ali je Carrol flop. Glen pogriješi kod drugog gola ali je Carrol flop. Kuyt nije imap poziciju, nije se snašao ni na desnom krilu ni u napadu ali je Carrol flop. Carrol fino spusti loptu za Adama i bude prekršaj iz kojeg Hendo šutira u živi zid, ali je Carrol flop. Enrique i Skrtel pogriješe kod trećeg gola ali je Carrol flop. Maxi fuli dvije nemoguće prilike ali je Carrol flop.
Mi smo noćas imali 14 igrača na terenu ali jedino Carrol je flop :roll:
Imao je jednu priliku i jednu asistenciju za dobru priliku ( slobodni ) a njega su non stop čuvala dvojica štopera. Ali opet jedino on ne valja :?

Bimbirlica, Suarez ima ban. Jedna utakmica prošla, ostalo je još 7.
Za 3 dana nova utakmica, tada će sve biti mnogo bolje.
Navika. :roll: :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jan 2012, 23:15

bimbrlica je napisao/la:

bimbrlica, rukfas - vi ste karine, a ne navijači. gdje ćete na Kennyja? jednog od malo njih koji vrijede.

IN KING KENNY WE TRUST!
Uredu je legenda je kluba,ali jel to znaci da rezultati moraju patiti samo zbog toga sto je on KD? Ne treba ga otpustiti uprkos tome sto L'pool sigurno nece u LP,a i EL je upitna ? Moje misljnje je da bi bilo koji kvalitetniji trener pametnije potrosio pare koje je on imao na raspolaganju ali on je KD pa moze da radi sta hoce?
ne mogu da se raspravljam, ali zapamti šta ti ja kažem - pojest ćeš ti sva ova **** iz svojih postova.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 jan 2012, 23:15

Slažem se sa @redsom u vezi svega što je momak rekao.Mislim da niko objektivan i realan nije očekivao neki značajniji otpor Liverpoola Cityu, tako da gubljenje tri boda nije iznenađenje. Istina je da je Liverpool igrao slabije nego inače, ali to možemo pripisati tome što nema Luisa u timu, a startnih 11 izuzimajući odbranu su ili u lošoj formi, ili ne posjeduju kvalitet da se bore protiv Citya. Protivnička odbrana je bila na vrhuncu zadatka, ali ruku na srce nisu imali težak posao, s obzirom na veliki kolaps u veznom redu i neefikasnost naših igrača u vezi, Carroll nije mogao puno da uradi, te njega ne bi trebalo kriviti za ovakav poraz.
Da je Downing realizovao onu šansu, možda bi sve bilo drugačije, ali ne može se plakati nad prosutim mlijekom. Reina nastavlja sa branjenjem nemogućeg, a primanjem pacerskih golova.
Sudiji se može zamjeriti onaj nepostojeći penal nad Toureom, koji je zaslužio žuti karton zbog onako bezobraznog simuliranja.
Nadam se da igrače ovaj poraz neće previše uzdrmati naše igrače, jer nije bilo za očekivati bod(ove) kod Citya u gostima. Istina je da je KK imao par grešaka, prekasno uveo Bellersa i Steviea, i ostavio Carrolla samog u špicu protiv najbolje odbrane lige (doduše, vjerovatno je mislio da će 5 igrača u vezi donijeti nadmoć na sredini terena), ali sa ovim timom on je poraze zaslužio samo protiv Tottenhama i sada protiv Građana, i i dalje mislim da sa njim možemo izboriti LP.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 03 jan 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 jan 2012, 23:16

Sreća imate Reinu... :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

rukFa_LFC
Kontakt:

Post Postao/la rukFa_LFC » 03 jan 2012, 23:18

Samo mogu reci FUJ kako smo loše igrali. Sve nam se svelo na očajne centaršuteve ka Carrollu koji je više nego loš.
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 03 jan 2012, 23:18

Carlo je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:

IN KING KENNY WE TRUST!
ne mogu da se raspravljam, ali zapamti šta ti ja kažem - pojest ćeš ti sva ova **** iz svojih postova.
Vjerovatno ces se radovati osvajanju Liga kupa govoreci kako je KD nakon niza godina donio trofej na Anfild zaboravljajuci cinjenicu da primarni cilj ( evropa) nije izboren,ali hajde zivite u zabludi da je KD odlican trener.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Rafa Benitez
Kontakt:

Post Postao/la Rafa Benitez » 03 jan 2012, 23:19

Adam i Hendo su preumorni igrači i to je sve. Igraju svaku utakmicu a to je za plakati. Nije da oni ne znaju igrati, nego ih je umor stigao. Hendo je imao odličan pas za Downinga, Adam izborio slobodni na vrhu šesnaesterca ...
Mogu inekako izdržati prvo poluvrijeme, ali u drugom su njih više nema.
Carlo šta se raspravljaš sa njim, vidiš da on ni ne zna da Suarez ima ban :lol:
Eto ti navijača Liverpoola ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jan 2012, 23:20

the scouser je napisao/la:Slažem se sa @redsom u vezi svega što je momak rekao.Mislim da niko objektivan i realan nije očekivao neki značajniji otpor Liverpoola Cityu, tako da gubljenje tri boda nije iznenađenje. Istina je da je Liverpool igrao slabije nego inače, ali to možemo pripisati tome što nema Luisa u timu, a startnih 11 izuzimajući odbranu su ili u lošoj formi, ili ne posjeduju kvalitet da se bore protiv Citya. Protivnička odbrana je bila na vrhuncu zadatka, ali ruku na srce nisu imali težak posao, s obzirom na veliki kolaps u veznom redu i neefikasnost naših igrača u vezi, Carroll nije mogao puno da uradi, te njega ne bi trebalo kriviti za ovakav poraz.
Da je Downing realizovao onu šansu, možda bi sve bilo drugačije, ali ne može se plakati nad prosutim mlijekom. Reina nastavlja sa branjenjem nemogućeg, a primanjem pacerskih golova.
Sudiji se može zamjeriti onaj nepostojeći penal nad Toureom, koji je zaslužio žuti karton zbog onako bezobraznog simuliranja.
Nadam se da igrače ovaj poraz neće previše uzdrmati naše igrače, jer nije bilo za očekivati bod(ove) kod Citya u gostima. Istina je da je KK imao par grešaka, prekasno uveo Bellersa i Steviea, i ostavio Carrolla samog u špicu protiv najbolje odbrane lige (doduše, vjerovatno je mislio da će 5 igrača u vezi donijeti nadmoć na sredini terena), ali sa ovim timom on je poraze zaslužio samo protiv Tottenhama i sada protiv Građana, i i dalje mislim da sa njim možemo izboriti LP.
pogledaj onaj tweet što sam okačio. Stevie nije bio fit da odigra svih 90, to je King rekao prije početka meča na SS.

Rafa Benitez je napisao/la:Adam i Hendo su preumorni igrači i to je sve. Igraju svaku utakmicu a to je za plakati. Nije da oni ne znaju igrati, nego ih je umor stigao. Hendo je imao odličan pas za Downinga, Adam izborio slobodni na vrhu šesnaesterca ...
i ja budala pa se s gov.nima raspravljam.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 03 jan 2012, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2012, 23:21

Treba pokušati dovesti Benta ukoliko cijena ne prelazi 15 mil , na krilo dovesti Farfana , za vezu treba jedan kvalitetan igrač tipa Banega, u odbranu lijevog beka jer Enrique je očajan i stopera tipa G.Cahill.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 jan 2012, 23:25

rukFa_LFC je napisao/la:Samo mogu reci FUJ kako smo loše igrali. Sve nam se svelo na očajne centaršuteve ka Carrollu koji je više nego loš.
Koji je više nego usamljen u napadu...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 jan 2012, 23:26

Carlo je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Slažem se sa @redsom u vezi svega što je momak rekao.Mislim da niko objektivan i realan nije očekivao neki značajniji otpor Liverpoola Cityu, tako da gubljenje tri boda nije iznenađenje. Istina je da je Liverpool igrao slabije nego inače, ali to možemo pripisati tome što nema Luisa u timu, a startnih 11 izuzimajući odbranu su ili u lošoj formi, ili ne posjeduju kvalitet da se bore protiv Citya. Protivnička odbrana je bila na vrhuncu zadatka, ali ruku na srce nisu imali težak posao, s obzirom na veliki kolaps u veznom redu i neefikasnost naših igrača u vezi, Carroll nije mogao puno da uradi, te njega ne bi trebalo kriviti za ovakav poraz.
pogledaj onaj tweet što sam okačio. Stevie nije bio fit da odigra svih 90, to je King rekao prije početka meča na SS.

Rafa Benitez je napisao/la:Adam i Hendo su preumorni igrači i to je sve. Igraju svaku utakmicu a to je za plakati. Nije da oni ne znaju igrati, nego ih je umor stigao. Hendo je imao odličan pas za Downinga, Adam izborio slobodni na vrhu šesnaesterca ...
i ja budala pa se s gov.nima raspravljam.
Meni su se ovde brisali postovi tipa nekog mini chata sa simpatizerima, a ovaj momak naziva forumashe debilima, ****...a postovi i dalje stoje, a da ne kazem gdje bi u stvari doticni trebao da bude, u onom gradu sa B... :roll:
nema potpisa

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 03 jan 2012, 23:27

*p!p!t@* je napisao/la:Sreća imate Reinu... :roll:
:lol: :lol: :lol:
YNWA

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2012, 23:27

*p!p!t@* je napisao/la:
rukFa_LFC je napisao/la:Samo mogu reci FUJ kako smo loše igrali. Sve nam se svelo na očajne centaršuteve ka Carrollu koji je više nego loš.
Koji je više nego usamljen u napadu...
Carroll da igra u napadu sa 12 playboy zečica osjećao bi se usamljen.

Jednostavno piši propalo.Okrenuti se novim igračima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.