Ma, nece ljudi trcati po terenu ko ludi, a vode 2-0. Normalno je da ce smanjiti tempo, umrtviti utakmicu, i pokusati to privesti kraju. Ne znam koja to ekipa nakon 2-0 i dalje napada kao da je 0 na semaforu...Omerbavarac je napisao/la:Pa ko je uopste rekao da je Aguero bio bolji?bosnas_ je napisao/la: dobro,ali hajd reci po cemu je Aguero bio veceras bolji od Dzeke' ili npr Silva??? budi realan covjece i priznaj da je Edin bio vazan dio ekipe koji je pobjedio jaki Liverpul! e sad druga je stvar sto mu samopouzdanje nije na nekom nivou,slazem se da je to zbog ceste klupe u zadnjih mjesec dana,ali polako i to ce doci na svoje,gledaj Kerola ili Toresa,skuplji su od Dzeke a u puno slabijoj su formi,e to je objektivno zapazanje... istina Dzeko u zavrsnici treba biti bolji,ali sve ostalo mu je za cistu 10,od zalaganja,kontrole lopte,preciznih pasova,prekidanju akcija protivnika itd..![]()
Po meni je cijeli tim Citya lose odigrao, s obzirom kako su znali odigrati. Ova visoka pobjeda zavarava, jer igra na terenu nije uopste ostavila dojam.
Nemoj me shvatiti pogresno, Dzeku ne pljujem samo iznosim svoje misljenje glede vecerasnje utakmice.
Iskreno, ne mogu reci da je odigrao maestralno, kad nije takav slucaj. Ne zelim da grijesim dusu.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Izdržati, to je temelj vrline!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerovatno nesto slicno onome sa Old Trafforda.harishp je napisao/la: P.S Sta mislis sta bi bilo da je MC jos odigrao dobro ako sa ''losom'' igrom dobiju Liverpool sa 3-0.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam tekmu gledao od prve minute a ne od rezultata 2:0.rogeRF je napisao/la: Ma, nece ljudi trcati po terenu ko ludi, a vode 2-0. Normalno je da ce smanjiti tempo, umrtviti utakmicu, i pokusati to privesti kraju. Ne znam koja to ekipa nakon 2-0 i dalje napada kao da je 0 na semaforu...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kakva je povreda u Balotelija,hoce li se oporavit do nedjelje???
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
tako se komentariše, vidiš da ti to možeš, ja vidiš ne mislim da igra ispod svog prosjeka, igra mu je odlična, večeras nije imao prilika uopće i to zbog obilone kiše koja je srječavala pas igru, to je nadoknadio borbenosšu i asistencijom a protiv sunderlanda nije imao sreće kao niti cijela ekipa!! pošto se na oficijelnoj facebook stranici često preporučuje ova tema, mislim da edin nešto i pročita te zbog toga ne želim da na idje na komentare poput tvojih... osim ovog posljenjeg kojeg si fino upakovo!!Soni je napisao/la:Inace ne pricam sa osobama koje su ocigledno imale problema u razvoju, ali cu u ovoj situaciji napraviti izuzetak i potruditi se da ti objasnim sta zelim da kazem svojim postovima o tvom idolu.
Naime, ono sto ja govorim jeste da Dzeko u posljednjim utakmicama igra ispod svog prosjeka, koji je inace veoma visok. Ako nisi shvatio sta zelim da kazem pojednostavit cu, nije problem. IDOL NACIJE inace igra predobro, lik je najjaci na svijetu, ono se jednom radja, ali nekako ga nece u zadnjim utakmicama.
Drago mi je kad zabija, ali u posljednje vrijeme ne igra na svom nivou. Nema nista Edin od mene, okreno mu se ja s prijeda ili s ledja, stavise ne poznajem ga licno, niti sam ja, a vjerujem ni on zainteresovani za bilo kakvo okretanje ledja.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 03 jan 2012, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
Najbolja partija Edina do sada u dresu City-a. Unio je fiziku i trcanje na teren i dosta pridonijeo ovoj pobjedi. Ovo je veceras bila njegova borba za mjesto u ekipi a i Manciniu se tresla stolica mislim barem malo ... Izasli su na teren kao ekipa (Barry,Edin,Milner) svaka im cast ... Dzeko radio 90 minuta poput Vede , to mu je uvjek falilo. Milina gledati veceras ... uzivanje ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
napokon neko k o s pozitivne strane gleda na sve ovo!!!kimbo je napisao/la:Najbolja partija Edina do sada u dresu City-a. Unio je fiziku i trcanje na teren i dosta pridonijeo ovoj pobjedi. Ovo je veceras bila njegova borba za mjesto u ekipi a i Manciniu se tresla stolica mislim barem malo ... Izasli su na teren kao ekipa (Barry,Edin,Milner) svaka im cast ... Dzeko radio 90 minuta poput Vede , to mu je uvjek falilo. Milina gledati veceras ... uzivanje ....
4-IN-A-ROW
Da, ali ako uzmes u obzir da su u 33.min poveli sa 2-0, znaci da su vecinu utakmice bili u prednosti, i imali su rezultat kojim su zadovoljni. Opet, ne mozes porediti tu rastrcanost, borbenost... prije (kada su igraci imali samo jednu zelju-prekinuti "post" od 2 utakmice bez gola, tj. pobijediti redse) i poslije (kada su vec bili umorni, i glavni cilj im je bio sacuvati taj rezultat do poluvremena) tih 2-0. U drugom poluvremenu su igrali koliko je trebalo, da je kojim slucajem L'pool postigao gol na pocetku, tek bi se onda igraci Cityja "pokrenuli", ovako, nije bilo potrebe.Omerbavarac je napisao/la:Ja sam tekmu gledao od prve minute a ne od rezultata 2:0.rogeRF je napisao/la: Ma, nece ljudi trcati po terenu ko ludi, a vode 2-0. Normalno je da ce smanjiti tempo, umrtviti utakmicu, i pokusati to privesti kraju. Ne znam koja to ekipa nakon 2-0 i dalje napada kao da je 0 na semaforu...
Izdržati, to je temelj vrline!
- Rafa Benitez
- Kontakt:
Pa ljudi on nije 3 mjeseca gola dao, shvatate li vi to?
Ipravit' ću te jer se to nije desilo već 2 mjeseca, al' zato mnogo više pomaže timskoj igri nego Balonja, koji loptu dodaje tek onda kad' nema ideje šta uraditi s njom, i pomiri se sa tim' da Džeko nije imao nijednu čistu situaciju večeras !Rafa Benitez je napisao/la:Pa ljudi on nije 3 mjeseca gola dao, shvatate li vi to?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
I opet ima vise neg Balonja,shvatas li ti to?Rafa Benitez je napisao/la:Pa ljudi on nije 3 mjeseca gola dao, shvatate li vi to?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Ma ljudi ja volim Edina,i uvijek mu dajem podrsku,ali mojne srat,da ti je ovo veceras bilo uzivanje.Nemojte ici iz krajnosti u krajnost.Evidentno je koliki je pritisak na njemu,i to ostavlja traga.Borio se on ili ne borio,njega trenutno vade samo golovi,a njih nema.Nema ni srece,ali se vidi da nema ni samopouzdanja.Nista mu ne ide od ruke,realno nem ani neke sanse ciste.Bas ga je krenulo lose,i kad dobije priliku,ili rano povedu ili dobiju crveni ,jednostavno mu nista ne ide na ruku.Stvarno mislim da ne treba pretjerivati,vidim i ja mnogo dobrih poteza od Edina,ali njega trenutno vade samo golovi,tako da se vidi koliko mu je tesko i koliko ostavlja traga na njemu,tako da gledati Edina trenutno je daleko od uzivanja i miline.Izdrzi Edine,i proradi konacno.kimbo je napisao/la:Najbolja partija Edina do sada u dresu City-a. Unio je fiziku i trcanje na teren i dosta pridonijeo ovoj pobjedi. Ovo je veceras bila njegova borba za mjesto u ekipi a i Manciniu se tresla stolica mislim barem malo ... Izasli su na teren kao ekipa (Barry,Edin,Milner) svaka im cast ... Dzeko radio 90 minuta poput Vede , to mu je uvjek falilo. Milina gledati veceras ... uzivanje ....
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kralju, jesi ti ikad u svom životu čuo za pozitivnu kritiku? Jel sad mi svi trebamo onako kolektivno da podržavamo Džeku a da s druge strane na neke stvari (itekako važne) zatvaramo oči? Niko ne bježi od toga da je on čovjek/osoba/sportaš koji je najviše uspjeo na životnom planu i koji je br.1 po reprezentovanju zemlje iz koje dolazi, NO svako ima pravo na kritike, jer su one sastavni dio života, posebno na sportskom planu, one znače mnogo! Svi mi vjerujemo u njega, (bar većina) no to nekada nije dovoljno. Kažu: "dobar si onoliko kako si se pokazao u zadnje vrijeme", eh pa u to zadnje vrijeme ma koliko ono dugo bilo i trajalo Džeko je bio, neću reći loš nego ispod prosjeka. Jel´ sada mi svi trebamo zatvoriti oči i zaklopiti uši na to? Jel´ sada mi trebamo slijepo vjerovati na sve što nam *ebeni političari i vjerske vođe kažu i zapovjede? Da li smo mi ovce ili takvi trebamo da budemo? Zapitaj se malo i mani se tzv. "patriotizma", "vjere čudnih korijena i puteva", "političara i njihovih obećanja"......najlakše je biti slijepac, najteže je biti koliko-toliko pametan i otvorenih vidika....emir_ je napisao/la:koji je cilj tvog postanja, zelis da kazes da je edin veceras podbacio??? da mu je karijera propala?? da napusti fudbal?? kako se usudjujes kretenu jedan... treba da i kada je najgori na terenu vjerujemo u njega i podrzavamo, to mu dugujemo idiote!!! jel treba da mu okrenemo ledja zbog loseg mjeseca koji je iza njega??? trollu jedan, idi s teme idiote, blatis PONOS NACIJE!!!Soni je napisao/la:Bjezali igraci od kise da se ne istope. Pa ne igra se na oranicama ko u Bosni. U Engleskoj na svakoj drugoj utakmici pada kisa.emir_ je napisao/la:problem kod pljuvatora je sto ne gledaju tekmu, nego sam dzeku... nije bio perfektan ali solidan jeste... uostalom najvaznije je da je city pobijedio a roberto je imao razloga zasto drzi edina do kraja!!! koliko se samo borio, stigao i do odbrane nekoliko puta... city u ovoj tekmi nije uopce imao mnogo prilika a to je krivo vrijeme jer je padalo ko s kabla!!!
p.s. ovdje se uputi kritika po Džeki i na to većina odgovara sa uvredama i kao da je udareno na čitav *ebeni Bošnjački narod koji za mene ne postoji (za mene postoje Bosanci i Hercegovci raznih vjera) no to je sada druga tema i priča. Neki to tako ozbiljno shvate i prihvate srcu da bi kada bi mogli zaratovali jer nije onako kako oni misle ili onako kako su naučeni.

Bravo ti si opiso pravo situaciju u kojoj je Edin trenutno, najvisi krivci u svemu se sigurno i njegovi saigraci koji ga tretiraju kao gluho krme i ne zele da mu dadnu loptu u trenutcima kada je slobodan a kada je u prilici neracunajuci loptu na sredinu terena. On je kolektivan igrac pogotovu u CITY-u daje svakom loptu ali ocigledno to drugi necjene i on od toga ispasta.barbarez je napisao/la:Ma ljudi ja volim Edina,i uvijek mu dajem podrsku,ali mojne srat,da ti je ovo veceras bilo uzivanje.Nemojte ici iz krajnosti u krajnost.Evidentno je koliki je pritisak na njemu,i to ostavlja traga.Borio se on ili ne borio,njega trenutno vade samo golovi,a njih nema.Nema ni srece,ali se vidi da nema ni samopouzdanja.Nista mu ne ide od ruke,realno nem ani neke sanse ciste.Bas ga je krenulo lose,i kad dobije priliku,ili rano povedu ili dobiju crveni ,jednostavno mu nista ne ide na ruku.Stvarno mislim da ne treba pretjerivati,vidim i ja mnogo dobrih poteza od Edina,ali njega trenutno vade samo golovi,tako da se vidi koliko mu je tesko i koliko ostavlja traga na njemu,tako da gledati Edina trenutno je daleko od uzivanja i miline.Izdrzi Edine,i proradi konacno.kimbo je napisao/la:Najbolja partija Edina do sada u dresu City-a. Unio je fiziku i trcanje na teren i dosta pridonijeo ovoj pobjedi. Ovo je veceras bila njegova borba za mjesto u ekipi a i Manciniu se tresla stolica mislim barem malo ... Izasli su na teren kao ekipa (Barry,Edin,Milner) svaka im cast ... Dzeko radio 90 minuta poput Vede , to mu je uvjek falilo. Milina gledati veceras ... uzivanje ....
jbga utakmica za zaborav, al mi samo žao što nije odležio jednom onog vampira Škrtela
Pa vidis da je ovo sve ludo ovdje. Ali ne mogu da prihvatim da je prepustio Milneru da puca penal, hajde da je bilo 0:0 imao bih razumjevanja,da su bili Aguero, Baloteli u igri isto tako, cak Nasri da je igrao bilo bi mi ok, ali na 2:0 u 80min, nisi postigao pogodak 2 ipo mjeseca,treba taj pogodak da se vratis prema staroj formi, ti pustis jednog Milnera da puca penal jos protiv Liverpoola(ipak puna znaci njima postici pogodak,ne pricamo o Wiganu itd.), to mi je smjesno i ne mogu da svhatim nikako. Previse sam razocaran po tom pitanju, ja da sam bio na njegovom mjestu ja bih se pobio za penal, a sjecam se kada se sa Diegom svadjao za penal. Toliko o njegovom rejtingu u clubu trenutno.Rafa Benitez je napisao/la:Pa ljudi on nije 3 mjeseca gola dao, shvatate li vi to?
Baloteli se svadja za slobodne, za penal bi ubio.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 04 jan 2012, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Znate dobro da Dzeko nezna pucati penale, cak mu je i igrac (Rosenthal) odbranio penal, i zahtjevate da on trazi da puca penal.
Danas se trudio, vrsio pritisak na odbranu, ali u odlucujucim momentima utakmice mu je falilo te odlucnosti, ali i snage, da stvori sebi priliku. U par navrata mogao je i bolje, steta sto nije zabio gol, sigurno bi dobio na samopouzdanju.
Danas se trudio, vrsio pritisak na odbranu, ali u odlucujucim momentima utakmice mu je falilo te odlucnosti, ali i snage, da stvori sebi priliku. U par navrata mogao je i bolje, steta sto nije zabio gol, sigurno bi dobio na samopouzdanju.
flope, jesam li možda spomenuo Liverpool u svom postu? ne hvataj se za druge stvari, koncentrisani smo samo na Džeku, kako i sam naziv teme kaže, dakle komentarišemo samo njegovu igru stoga. Činjenica je da nije mogao ništa od Škrtela, a istina izgleda boli. Budi realan.harishp je napisao/la:Cuj nemoj grijesit duse najlosiji Dzeko a Liverpool kompletan odigrao k'o Mladost iz Mionice.Piplica je Buffon za onog vaseg skretnicara Rupica.Carlo je napisao/la:nemoj griješiti dušu, bio je najlošiji u ovoj utakmici. Škrtel je pojeo Džeku, cijelu meč ništa nije napravio sem što je prošao pored Škrtela i Aggera u 92. minuti i taj pas za yayu.emir_ je napisao/la:edin veceras odlican.... sjajna asistencija za yayu.... pred kraj izgubio snagu, ne kontam sto ga ne zamijeni... 180 minuta u dva dana!!! svaka cast edine!!!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
e bas sam se pokusavala sjetiti koja je to utakmica bila.Goalgetter je napisao/la:Znate dobro da Dzeko nezna pucati penale, cak mu je i igrac (Rosenthal) odbranio penal, i zahtjevate da on trazi da puca penal.
i jos ona jedna, kad je bilo za biti i ne biti, a on s bijele tacke loptu prebaci preko tribina

...
Mlacenje gloginja tudjom qitom i nije neka hrabrost sto ti cjelo vrijeme radis.sanji je napisao/la:Pa vidis da je ovo sve ludo ovdje. Ali ne mogu da prihvatim da je prepustio Milneru da puca penal, hajde da je bilo 0:0 imao bih razumjevanja,da su bili Aguero, Baloteli u igri isto tako, cak Nasri da je igrao bilo bi mi ok, ali na 2:0 u 80min, nisi postigao pogodak 2 ipo mjeseca,treba taj pogodak da se vratis prema staroj formi, ti pustis jednog Milnera da puca penal jos protiv Liverpoola(ipak puna znaci njima postici pogodak,ne pricamo o Wiganu itd.), to mi je smjesno i ne mogu da svhatim nikako. Previse sam razocaran po tom pitanju, ja da sam bio na njegovom mjestu ja bih se pobio za penal, a sjecam se kada se sa Diegom svadjao za penal. Toliko o njegovom rejtingu u clubu trenutno.Rafa Benitez je napisao/la:Pa ljudi on nije 3 mjeseca gola dao, shvatate li vi to?
Mozda je vec bio dogovor u svlacionici sa Mancinijem da bi Milner trebao umjesto Marija pucati penal.
Dobili su crveni karton,skoro pola sata do kraja.I da je Dzeko recimo van dogovora uzeo loptu promasio a ovi na kraju dostigli rezultat.Pitanje bi bilo da li bi ga i u Zelju pustili da se vrati.Zato ohani malo @sanji kako ti @kimbo rece.
P.S Diego je nakon tog penala zasvirao sam sebi za dusu,a toga se i Dzeko sjeca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], badboy, bhfanatic14, BlackRiver1987, ebi46, General505, Hafiz00, Hightower, jasmin10, Kajkutenjoyer, MrPink, Normus90, Proximic, Sarun i 80 gostiju.