Napadac je, kako mozes reci da ne zna. Koji to napadac ne zna pucati penale????? Ako ne znas izvoditi penale, ima trening i vjezbas jer znas da ces doci u tu situaciju. Sto se tice njegovog rekorda penela vise je dao nego sto je promasio. Dok je bio u Wolfsu, bio je sef, otjerao je DIEGA, sto njemu nije dao da puca ako ne zna? Samo se traze neki izgovori kako mi to ide na kurca. Sad je kisa kriva, los teren, saigraci,trener nikad on. Stisni muda i pucaj penal napadac si, tebi trebaju golovi , ne jadnom Milneru koji sada ima 3 lol.Goalgetter je napisao/la:Znate dobro da Dzeko nezna pucati penale, cak mu je i igrac (Rosenthal) odbranio penal, i zahtjevate da on trazi da puca penal.
Danas se trudio, vrsio pritisak na odbranu, ali u odlucujucim momentima utakmice mu je falilo te odlucnosti, ali i snage, da stvori sebi priliku. U par navrata mogao je i bolje, steta sto nije zabio gol, sigurno bi dobio na samopouzdanju.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Totalno pogresna analiza . Faza je ovo u kojoj sve ekipe maksimalno idu protiv City-a. Nije tu samo Edin pod presom. A nemaju jos timsku igru. U stvari imali bi da Mancini izvede pravi tim na teren. Danas je bilo blizu toga. Ovo danas nije bio mec ovo je bila borba. A to sto je masa i BOSNJA nesvjesno usla u nacin razmisljanja na koji razmislja Mancini i (taj vas PLAVI MJESEC). Gledate samo stvari koje pogrijesi a ne gledae sistematski njegovu igru pokrivanje terena pres koji pravi (a do sada nije nikada ) broj pretrcanih kilometara. Broj npr. zracnih duela danas koje je ili pobijedio ili ukljucivao 2,3 odbrambena igraca da ga izgurau. To sto nije dao gola , jel to imao neku 100% sansu mozda ???? Njego tim je dao 3 gola on je bio uvjek tu negdje razvlacio , pritisak .... umarao protivnika i trkom i guranjem.barbarez je napisao/la:Ma ljudi ja volim Edina,i uvijek mu dajem podrsku,ali mojne srat,da ti je ovo veceras bilo uzivanje.Nemojte ici iz krajnosti u krajnost.Evidentno je koliki je pritisak na njemu,i to ostavlja traga.Borio se on ili ne borio,njega trenutno vade samo golovi,a njih nema.Nema ni srece,ali se vidi da nema ni samopouzdanja.Nista mu ne ide od ruke,realno nem ani neke sanse ciste.Bas ga je krenulo lose,i kad dobije priliku,ili rano povedu ili dobiju crveni ,jednostavno mu nista ne ide na ruku.Stvarno mislim da ne treba pretjerivati,vidim i ja mnogo dobrih poteza od Edina,ali njega trenutno vade samo golovi,tako da se vidi koliko mu je tesko i koliko ostavlja traga na njemu,tako da gledati Edina trenutno je daleko od uzivanja i miline.Izdrzi Edine,i proradi konacno.kimbo je napisao/la:Najbolja partija Edina do sada u dresu City-a. Unio je fiziku i trcanje na teren i dosta pridonijeo ovoj pobjedi. Ovo je veceras bila njegova borba za mjesto u ekipi a i Manciniu se tresla stolica mislim barem malo ... Izasli su na teren kao ekipa (Barry,Edin,Milner) svaka im cast ... Dzeko radio 90 minuta poput Vede , to mu je uvjek falilo. Milina gledati veceras ... uzivanje ....
Osvjestite se malo. Eto sada Edin je bio bolji 4 puta protiv Totenhema nego danas. Meni licno je danas jaci mec bio , jaci tempo, bolje odbrane , veci ulog .. I bolja partija Edina.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma ja ,ti si sjedio sa njima u svlacionici pa znas sta je bio dogovor hahahah. Prvo se informisi,pa onda napisi. Ja govorim kada je Dzeko otjerao Diega, tu situaciji. Diego je zavrsio na tribinama kada je Edin vec napustio Wolfse, to je druga prica legendo.harishp je napisao/la:Mlacenje gloginja tudjom qitom i nije neka hrabrost sto ti cjelo vrijeme radis.sanji je napisao/la:Pa vidis da je ovo sve ludo ovdje. Ali ne mogu da prihvatim da je prepustio Milneru da puca penal, hajde da je bilo 0:0 imao bih razumjevanja,da su bili Aguero, Baloteli u igri isto tako, cak Nasri da je igrao bilo bi mi ok, ali na 2:0 u 80min, nisi postigao pogodak 2 ipo mjeseca,treba taj pogodak da se vratis prema staroj formi, ti pustis jednog Milnera da puca penal jos protiv Liverpoola(ipak puna znaci njima postici pogodak,ne pricamo o Wiganu itd.), to mi je smjesno i ne mogu da svhatim nikako. Previse sam razocaran po tom pitanju, ja da sam bio na njegovom mjestu ja bih se pobio za penal, a sjecam se kada se sa Diegom svadjao za penal. Toliko o njegovom rejtingu u clubu trenutno.Rafa Benitez je napisao/la:Pa ljudi on nije 3 mjeseca gola dao, shvatate li vi to?
Mozda je vec bio dogovor u svlacionici sa Mancinijem da bi Milner trebao umjesto Marija pucati penal.
Dobili su crveni karton,skoro pola sata do kraja.I da je Dzeko recimo van dogovora uzeo loptu promasio a ovi na kraju dostigli rezultat.Pitanje bi bilo da li bi ga i u Zelju pustili da se vrati.Zato ohani malo @sanji kako ti @kimbo rece.
P.S Diego je nakon tog penala zasvirao sam sebi za dusu,a toga se i Dzeko sjeca.
Ja sam kritikovao Džeku kada su ga svi hvalili ali ovo prevršava svaku mjeru.Ovo više nije konstruktivno kritikovanje već pljuvanje.Nadam se da Džeko ne čita komentare.
Danas je vrlo teško robusnim napadačima u velikim klubovima jer oni skreću pažnju cijele odbrane a to iskorištavaju omaleni igrači iz drugog plana.

I ti @sanji izgleda na zivcima,malo malo pa hahaha.
Kako rekoh alat u ruke ali svoj pa po gloginju.
Onda se vrati i ispricaj nam sta bi ti uradio da si umjesto Dzeke.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao propade nam Dzeko....Pa 3mjeseca nije dao go!!!
Strasno,mora da je i zaboravio igrati
Kakvih likova ima ovdje,nastavite s kritikama,molim vas...Uzivanje mi je citati ovu temu poslije svake tekme,produzi mi zivot

Ubijas ovda par dana. Ovo je jedan od najglupljih komentra napisanih u zasnjih mjesec dana sine. Ako zelis mogu ti objasniti princip izvodjenja penala u jednoj ekipi jer sigurno to ne znas inace ne bi ovakve gluposti pisao.sanji je napisao/la:Pa vidis da je ovo sve ludo ovdje. Ali ne mogu da prihvatim da je prepustio Milneru da puca penal, hajde da je bilo 0:0 imao bih razumjevanja,da su bili Aguero, Baloteli u igri isto tako, cak Nasri da je igrao bilo bi mi ok, ali na 2:0 u 80min, nisi postigao pogodak 2 ipo mjeseca,treba taj pogodak da se vratis prema staroj formi, ti pustis jednog Milnera da puca penal jos protiv Liverpoola(ipak puna znaci njima postici pogodak,ne pricamo o Wiganu itd.), to mi je smjesno i ne mogu da svhatim nikako. Previse sam razocaran po tom pitanju, ja da sam bio na njegovom mjestu ja bih se pobio za penal, a sjecam se kada se sa Diegom svadjao za penal. Toliko o njegovom rejtingu u clubu trenutno.Rafa Benitez je napisao/la:Pa ljudi on nije 3 mjeseca gola dao, shvatate li vi to?
Baloteli se svadja za slobodne, za penal bi ubio.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Duhovit momak, nema sta. Ne poredim sebe sa Edinom,znam da je uspio u zivotu vise od sviju nas, samo sam rekao kako bih ja reagovao i vecina napadaca. Vjerovao ili ne, vise puta sam vidio da se svadjaju za penalomharishp je napisao/la:I ti @sanji izgleda na zivcima,malo malo pa hahaha.

Gledao si ti i lansiranje rakete sa Cape Canaveral preko TV-a sto ne znaci da se razumijes u raketnu tehnologiju.sanji je napisao/la:Duhovit momak, nema sta. Ne poredim sebe sa Edinom,znam da je uspio u zivotu vise od sviju nas, samo sam rekao kako bih ja reagovao i vecina napadaca. Vjerovao ili ne, vise puta sam vidio da se svadjaju za penalomharishp je napisao/la:I ti @sanji izgleda na zivcima,malo malo pa hahaha.
Onda se vrati i ispricaj nam sta bi ti uradio da si umjesto Dzeke..
Vidis koji si ti poltron Kimbo, fuj fuj. Prije par mjeseci, svi su te prozivali, pljuvali, vrijedali, jer si iznosio "gluposti", ja sam jedini ublazivao tvoje gluposti , da sada ne trazim, znas ti dobro, i tako sada vracas, nema veze sine. Haj molim te objasni mi sistem izvodjenja penala. Zelim cuti. Navedi mi klubove gdje napadaci ne izvade penale.kimbo je napisao/la:Ubijas ovda par dana. Ovo je jedan od najglupljih komentra napisanih u zasnjih mjesec dana sine. Ako zelis mogu ti objasniti princip izvodjenja penala u jednoj ekipi jer sigurno to ne znas inace ne bi ovakve gluposti pisao.sanji je napisao/la:Pa vidis da je ovo sve ludo ovdje. Ali ne mogu da prihvatim da je prepustio Milneru da puca penal, hajde da je bilo 0:0 imao bih razumjevanja,da su bili Aguero, Baloteli u igri isto tako, cak Nasri da je igrao bilo bi mi ok, ali na 2:0 u 80min, nisi postigao pogodak 2 ipo mjeseca,treba taj pogodak da se vratis prema staroj formi, ti pustis jednog Milnera da puca penal jos protiv Liverpoola(ipak puna znaci njima postici pogodak,ne pricamo o Wiganu itd.), to mi je smjesno i ne mogu da svhatim nikako. Previse sam razocaran po tom pitanju, ja da sam bio na njegovom mjestu ja bih se pobio za penal, a sjecam se kada se sa Diegom svadjao za penal. Toliko o njegovom rejtingu u clubu trenutno.Rafa Benitez je napisao/la:Pa ljudi on nije 3 mjeseca gola dao, shvatate li vi to?
Baloteli se svadja za slobodne, za penal bi ubio.
Mac sa dvije ostrice.Promaseni penal bi ga udaljio od prve pozicije pa skoro kao i Teveza.sanji je napisao/la:Duhovit momak, nema sta. Ne poredim sebe sa Edinom,znam da je uspio u zivotu vise od sviju nas, samo sam rekao kako bih ja reagovao i vecina napadaca. Vjerovao ili ne, vise puta sam vidio da se svadjaju za penalomharishp je napisao/la:I ti @sanji izgleda na zivcima,malo malo pa hahaha.
Ovako kako i svi drugi izvjestitelji (osim nasih strucnjaka po forumima) su ga stavili u red srednje igre .Ni super kvalitetne ni najlosije kako neki k'o pijani plota se drze ako ne zabije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti si pokazao ko si i sta si, pravi poltron, fuj samo ova te rijec opisuje sine.kimbo je napisao/la:Gledao si ti i lansiranje rakete sa Cape Canaveral preko TV-a sto ne znaci da se razumijes u raketnu tehnologiju.sanji je napisao/la:Duhovit momak, nema sta. Ne poredim sebe sa Edinom,znam da je uspio u zivotu vise od sviju nas, samo sam rekao kako bih ja reagovao i vecina napadaca. Vjerovao ili ne, vise puta sam vidio da se svadjaju za penalomharishp je napisao/la:I ti @sanji izgleda na zivcima,malo malo pa hahaha.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 04 jan 2012, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahahaha jesi ti meni smijesan druze svugdje na svijetu penale izvode igraci koji izvode i ostale prekide.Znaci moze biti golman ili napadac svejedno je samo da ima tehniku , a Dzekson to nema.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@sanji
Nema tu davanja i vracanja momak. Vrati se na moje postove zasto sam kritikovao Edina. Za tromost, nedostatak snage, nedovoljan pritisak na protivnika. Nepripremljenost pred prelazak u Englesku. Znaci konkretne stvari. To je sve sada dobrano popravio.
To ovdje maltene optuzujes Edina sto nije oteo penal Milneru iz ruke. Popusti malo ostavi komp izadji napolje razmisli sta ti pisem i skontat ces da nisi u pravu.
Nema tu davanja i vracanja momak. Vrati se na moje postove zasto sam kritikovao Edina. Za tromost, nedostatak snage, nedovoljan pritisak na protivnika. Nepripremljenost pred prelazak u Englesku. Znaci konkretne stvari. To je sve sada dobrano popravio.
To ovdje maltene optuzujes Edina sto nije oteo penal Milneru iz ruke. Popusti malo ostavi komp izadji napolje razmisli sta ti pisem i skontat ces da nisi u pravu.
Ne vidim razlog, sto bi ga promesen penal odvojio od prve pozicije. Recimo i da je promasio, vjerovatno bi dobili utakmicu. Ali on je napadac, mora nekad uzeti tu odgovornost u svoje ruke.harishp je napisao/la:Mac sa dvije ostrice.Promaseni penal bi ga udaljio od prve pozicije pa skoro kao i Teveza.sanji je napisao/la:Duhovit momak, nema sta. Ne poredim sebe sa Edinom,znam da je uspio u zivotu vise od sviju nas, samo sam rekao kako bih ja reagovao i vecina napadaca. Vjerovao ili ne, vise puta sam vidio da se svadjaju za penalomharishp je napisao/la:I ti @sanji izgleda na zivcima,malo malo pa hahaha.
Ovako kako i svi drugi izvjestitelji (osim nasih strucnjaka po forumima) su ga stavili u red srednje igre .Ni super kvalitetne ni najlosije kako neki k'o pijani plota se drze ako ne zabije.
Pa prvo kod nas u repci napadac skoro nikad ne puca penale.Dzeko je jednom odalamio u Armeniji i lopta i dan danas putuje.Poslije toga je batalio penale.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisam ja bukvalno mislio da se tuce za penal, vec je mogao uz kratak dogovor sa njim, uzeti stvar u svoje ruke.Ali jgb nije ovo Wolfs.kimbo je napisao/la:@sanji
Rijetko se to desava da napadaci ne izvode penale, ali ok eto nisam ja u pravu, mene je taj penal samo iznervirao, necemo se raspravljati oko gluposti cijelu noc, idemo dalje.harishp je napisao/la:Pa prvo kod nas u repci napadac skoro nikad ne puca penale.Dzeko je jednom odalamio u Armeniji i lopta i dan danas putuje.Poslije toga je batalio penale.
Ali evo vidim sada da je Milneru bio rodjendan, tako da moje sve pada u vodu, my bad sorry.
sta ZM kaze
i to je otprilike sve sto je imao reci o njemu.Dzeko didn’t do well up against two physical centre-backs and Balotelli is still the best man for this formation in big games.
...